Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mondzi

Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...

Co to na nas skusaju? Trochu drze, ne? Cele mi to pride nejake vypocitave...Ani to nie je ich hra a idu si to predavat cez vlastnu dig. distribuciu :)
    • Thorleif_cz
      Jak drzé? To bylo snad už zpočátku jasný, že pokud se do něčeho podobnýho pustí téměř neznámý studio, které je pod palcem téměř neznámýho prodejce, tak to dělají asi kvůli rozšíření zákaznický základny. Další věc je, že se myslím nikde nepíše, že se na steam/gog nebude prodávat NIKDY. Měl bych to za "time event". V první vlně nalákat co nejvíc zákazníků na beamdog, pak rozšířit prodejní kanály a prodat toho co nejvíc kusů.
    • genki.sudo

Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...

Holt zakladanie digital store-ov je v móde..
  • CRYPT

Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...

j ja. Nikdy jsem si to nestahl, zkousel jsem to hrat u kamaradky a nebavilo mne to
  • Gold hry zdarma

Tento měsíc na xboxu zdarma Dark souls, Charlie Murder a Super street fighter
    • braveman
      Informace se objevila v bleskovkách již téměř před třemi týdny *5*
      • Bleskař vrací úder! *5*
  • MrSanta

Project Eternity

We will havez paladines *15*
    http://www.kickstarter.com/projects/obsidian/project-eternity/posts/325242
    • Adidas Obsidian ..... Teda nechtěli by udělat Obsidian World of Soccer ? Takové RPG o fotbalistovi , který vyhraje mistrovství světa *15*
  • rancor1223
    Super Steam slevy na Greenligh tituly. Neodolal jsem a koupil Interstellar Marines *15*
    • Kozy
      To nebylo moc chytrý, já zase vzal surgeon simulator a ve dvou je to výborná zábava.
      • rancor1223
        Mě to baví i v aktuánim stavu. Mimoto to vypadá, jakože i konečně začali nějak normálně vydávat updaty a někam se to hejbe.
    • jindra.veliky
      treba to dokonci nez budes v duchodu
  • ucho

Adventures of Shuggy (Steam)

úžasná logická plošinovka, tak snad si najde zájemce, který ji opravdu hodlá hrát...
    Z0P55-8PRJN-QXBRI

a pokud někoho zaujme, tak obětujte alespoň ten dolar a máte ji taky... (snad teda jdou ty bonusy všem)
    http://groupees.com/bma
    • ty jo, The Cat Lady, to je prej děsně super (od tvůrců Downfall)...
    • Díky moc vypadá to dobře, snad to nebude moc težký *13*
      • ucho
        až na asi 3 levely to jde. obtížnost je tak akorát. dohrál jsem to asi za 4 hodiny (single).
  • Pěkné video z Doty 2

https://www.youtube.com/watch?v=sfcxifX8VZc
    • Veskoslav
      Děkuji. Pěkně udělané.
    • frag.ment

Nejnovější system update (1404) konzole Xbox One přináší notifikace o připojení přátel, stav průběhu ukládání hry, vylepšení pro Kinect a další opravy.

A koho ta kravina ještě zajímá?
      • SkillJam
        7 603 813 unikátních hráčů za poslední měsíc
  • Jack1947

Steam ukončil podporu Windows XP a Vista, na těchto systémech už klient vůbec nespustíte.

FAKT? Já myslel že už se to stalo nějak před lety 😯

• Betaverzi hry For Honor vyzkoušelo 6 milionů hráčů, kteří ve hře strávili celkem 2 miliardy minut.

takže ve hře strávili 3805 let jo ? :D
    • MickeyMutant
      Jasně, jednodušší by bylo napsat, že každý hráč v betě strávil přibližně 5 a půl hodiny. Na tom by ale nebylo nic šokantního a nemohli by se prsit těma miliardama.
      • karlman.hajsky
        To ano, ale však oni se stále mohou prstit 6 milióny hráču v betě.
        • MickeyMutant
          To můžou a přitom si nemusí vytvářet nějaké nepředstavitelné člověkominutové miliardové konstrukce. Kdyby chtěli prostě jen informovat, napíšou, že hráči vydrželi v betě ca pět a půl hodiny. Jenže vysvětluj to marketingu. Milion je milion, dobrý, ale miliarda, to je něco!
  • Tuto hru má už většina dohrátou a ještě vychází patche :D Proč to nebylo už plné hře? Ahaaaa, to nebyla plná hra, ale rozdrbaná nedodělaná hra nejspíš, když už vyšel sedmý patch. A 20 fps na konzoli nebudu komentovat, bych se musel hodně smát.
    • Lukass
      Ja ju treba dohratou nemam ani zdaleka
    • kennyB
      Co je to za otázku??? Víš kolik lidí to ještě ani hrát nezačalo??? Geralte, proč proboha nadáváš na svoji hru??? *15*
    • Lukyz
      Stěžovat si na vydávání patchů, tak to už je úplně novel level *7* Poslední update zřejmě nebyl žádné terno, vzhledem k problémům s frameratem na konzolích, ale určitě brzy vydají nějaký hotfix.
    • Vojta_Ilavsky
      Pořád lepší než W2, kterej zase nešel na PCčku a content patche byly snad ještě rok po vydání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit