Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H

Torment

K týmu se připojil geniální Brian Mitsoda! Tohle začíná být zajímavý...

http://www.youtube.com/watch?v=3ybIfB9_EVo
  • Německý obchod GameStop odkryl Xbox One boxart ke hře TitanFall a zmínku o Xbox One verzi Tomb Raider.

Boxart příjemnej ale nevím jestli je potřeba davat Tomb Raider na X1 *4*
  • Layers of Fear zadarmo

Na Steamu si můžete přidat do knihovny horror Layers of Fear zadarmo for a limited time (jak se říká na Střážnicku).
  • Ringwraith

The Legend of Zelda: Skyward Sword dostalo perfektních 10/10 od EDGE

http://www.next-gen.biz/reviews/legend-zelda-skyward-sword-review

Skyward Sword dostal 10/10 od měsíčníku EDGE jako pouze 14tá hra v historii. EDGE je známo svýmy velmi přísnými a kritickými recenzemi.

No, co říct. Job well done.
  • R.I.P
    Warhammer online je od dnes dole
    R.I.P.
    • No když nepřidali 40K ...;/
  • Steam group

Mohl bych poprosit o pozvánku do skupiny games.cz na Steamu? Steam: DRKleiner (MR.sugar CZe)
    • Taky bych prosil o jednu pozvánku NICK je hruška
      http://steamcommunity.com/profiles/76561198034222480
    • ucho
      posláno, jinak dnes v 19:00 končí
      http://www.steamgifts.com/giveaway/teFpi/still-life
      • Miserius
        Jedna z nejlepších adventur! Doporučuju *4*
        • ja nedoporucuju, protoze bych chtel vyhrat :D
      • Marczo
        pošlete mi taky pozvánku pls, ( Marczo )
        • ucho
          tak snad posláno na správný nick
          • Warriosparky
            Proč mám pocit, že lidi neznaj svůj nick na Steamu? Vždycky když někoho hledám, tak ho buď nenajdu, nebo najdu pod jiným nickem. *15*
            • Možná jsou schyzofrenní ...tak jako já ;)
            • Taky se mi to nejednou stalo ;)
      • Díky :)
  • smejki

Anonymous chtějí pokračovat tam, kde LulzSec skončili.

v propadlišti dějin? O_o
    • MrSanta
      Opět si nezklamal *1*
      • smejki
        to zní, jako bych byl nějaké roztomilé zvířátko v ZOO *1*
        • MrSanta
          Co já vím jakým způsobem si vyděláváš na chléb *1*
  • MickeyMutant
    Velikost Denuva roste s jeho složitostí

Podařilo se prolomit poslední verzi Denuva, ale to není tak zajímavé, protože podobné zprávy přichází po aktualizacích téhle ochrany celkem pravidelně. Zajímavé je, co se zjistilo při analýze EXE souboru hry Denuvem chráněné. Cracker Voksi podrobil zkoumání Puyo Puyo Tetris, která mu jako "malá hra" přišla na první pohled jednodušší k testování. K jeho překvapení se ukázalo, že samotný kód hry ve skutečnosti zabíral 5 až 6 MB z celkové velikosti 128 MB. Znamená to tedy, že Denuvo ochrana tvoří ca 93 % vlastního EXE souboru analyzované hry.

"The game executable is 128MB big, of which just 5-6MB is the real game code. The rest of it is Denuvo. It’s the most bloated Denuvo I’ve ever seen."
    • ucho
      no nevím, celkem pochybuju, že je v těch 128 MB nějaký živý kód. spíš se jedná z velké části o data pro zmatení nepřítele. kdyby to s tou složitostí byla pravda, znamenalo by to, že by i extrémně rostly hardwarové nároky a hru by to hodně zpomalovalo.
      • victor
        To , že to je bloatware je myslím zjevné . Že se u moderních ochran nešetří systémové prostředky bylo už za Starforce . Myslím že podle klíče kterým se podařilo odstranit Denuvo právě zjistil , že samotná ochrana je právě ten balast z části aktivního kódu ....
        • Jack1947
          Starforce ani nepřipomínej nutnost restartu aby se aplikovali srajdy z ochrany fuj
    • Jack1947
      Jen důkaz toho jak moc je zbytečná, dvé 2roky existence si odkroutila lití dalších peněz do tohohle bazmeku je akorát ničení her...
      • Inquisitor
        No ale třeba takový Football manager vydržel osm měsíců a to už se vyplatí. Mezitím toho prodali ranec.
  • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...

To se asi zblaznili, co to je za amatery ?
    • Krtecek-GT
      Všichni tady budete remcat a pak 80% lidí si to stáhne z netu, se jim divím, proč to dělají na PC. Na konzolích na tom určitě vidělají víc
      • vydělají ty retarde.
      • Me osobne je tahle hra ukradena,ale pri takto odflaklem portu snad ani nemuzou cekat jiny vysledek.
        Takto odflaklou zalezitost bych si vazne nekoupil.A pro rejpaly : ne ,ani bych to nestahoval.
    • Je to studio, které po celou svou historii dělá hry na konzole. Dark Souls nikdy na PC být nemělo, ale v tom se ozve 90k podpisů, že pls pls Dark Souls.

A tak v krátké době předělají hru na PC a přidají další obsah zadara... jenže jim to moc nejde. A v tom se ozve 10x tolik PC hráčů, že bů bů Dark Souls sucks.

Smůla no, co se dá dělat... tak PC sýla!
      • v prvom rade to mali dať vyvíjať nejakému externému štúdiu ako to robí väčšina štúdií - ME, Kingdoms of Amalur, Ninja Blade, The Last Remnant... všetko pc porty od iných štúdií.
        keď teraz predajú 10k kópií, tak si môžu tlieskať. takto domrviť hru pre skutočných hardcore (a oldschool) hráčov sa im fakt nevyplatí.
        • prudislav
          zajimavy je ze zrovna Nija Blade je taky hra od From Software - nevim proč to nedali stejnýmu studiu
        • Nejlepší příklad je podle mě Alan Wake. Z toho si měli vzít vzor...
      • No a co, že jim to moc nejde? Takový přístup si zákazník dovolit nemůže.
        • Hmm, některý asi ano. Já se z rozlišení a 30 FPS nepo... a kdo ano, tak si to samozřejmě nemusí kupovat.

Jo, já souhlasím, že si tím podřezali větev, ale bohužel to tak prostě je.
          • PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v "roztaženém" rozlišení 1024x768 a...

Jestli ta hra vysla i na x360, tak jak muzou rict, ze se jim nedari konverze na PC ? To se muze stat jedine v tom pripade, ze to dali za ukol nejakym par joudum at to nejak splacaji dohromady. A takova vec jako nepodporovat jine rozliseni, to je proste lajdackost nejvyssiho kalibru a na zadne kecy typu...vsak vam to PChraci delame pro radost, tak drzte huby a koukejte nam byt vdecni...nemaji narok.
            • A jsme doma. Ani to nebolelo *7*

no pokud hra pojede opravdu na 1024/768 rozliseni, tak ji kupovat urcite nebudu, prece jenom 14" monitor jsem zahodil uz hodne davno
            • Však už dost dlouho pracují na DLC pro konzole (a dost velkým), takže je jasné, že na tom určitě nebudou dělat všichni. Radši už tady přestaňte brečet, hru si stejně stáhnete, tak proč se tím nějak víc zabývat...
  • Vojta_Ilavsky

Majitelé PS4 spustili na twitteru kampaň s hashtagem #BetterPSN, která má vyburcovat Sony k vylepšení PSN.

Odezva na výrazné zlepšení XLive, které momentálně o pár hlav převyšuje PSN?
    • Psychotic
      Dost možná. Výhody zdravé konkurence v akci!
      • elwiscomeback
        ...které skončí oligopolem :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit