Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Crossout beta

https://www.youtube.com/watch?v=wzadxkm2Vnk
  • No ty vole, na co člověk při náhodným projíždění YT nenarazí... http://www.youtube.com/watch?v=9xrwVznEbWA :b
    • Paulie je tam mrtvý hned dvakrát :D
  • keigi

Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra.

Vím, že je to trolloidní, ale nemůžu si pomoct. ;) Nic proti Dead Islandu, ale ...

21.12.2011:
    Polský Dead Island je definitivně úspěšná hra. Do obchodů bylo celkově navezeno okolo 3 milionů kopií, což je na východoevropskou hru skvělé!

21.12.2012
    Polský Dead Island přihodil cihličku k základům dobrého renomé herního průmyslu, když se z obchodů převezlo 2 a půl milionů neprodaných kopií a na louce u Varšavy z nich bylo vystaveno městečko pro bezdomovce z blízkého i dalekého okolí. *3*
  • Radkaa

EA nabízí Battlefield 4, popř.  Battlefield Hardline za 5 €.

Větší cenu to stejně nikdy nemělo. *15*
  • Crytek zvažuje přenést herní značku Crysis i do jiného (než FPS) žánru.

Dal bych si strategii ^^
    • Erendiel
      Crysis olympics? S nanosuitem by to mohlo být zajímavé *15* těžký dopping.
    • Chomaco
      Já zas nejakou parádní sociální pecku na fejsbúku.
      • Ja bych prosil o Crysis farmarstvi s co nejvic mikrotransakcema
        • Crytor simulator 2013!
          • DarthSomething
            na facebooku spíš Cryville
  • Cosi

Sledujte konferenci EA z Gamescom živě!

Díky za post!
    • braveman
      Rádo se stalo *3*
  • x_ander
    Z GoGu za pár dní úplně zmizí 35 her (včetně věcí jako Gothic 2 a 3, Black mirror, Spellforce atd.), a teď jsou v dost velkých slevách. Berte, dokud to jde.

http://www.gog.com/promo/last_chance_special_promo_270814
    • ucho
      spíš by mě zajímalo, proč to dávají pryč. třeba black mirror tam přidali snad tento měsíc.
      • x_ander
        Oficiálně to tam nenapsali, ale proslýchá se, že to zasekli Nordic games kvůli změně cenové politiky GoGu. GoG zavedl (mimo jiné) eura s tím, že 1 Euro není 1 dolar (takže hry za 9,99 dolaru stojí 7,49 euro a hry za 5,99 dolaru stojí 4,49 euro). Což pravděpodobně Nordicu nevoní, tak jde se svými hrami pryč.

Proto jde pryč i Black Mirror, který tam byl jen pár týdnů a ani tam nevyjde trojka, ačkoliv se tak mělo v následujících dnech/týdnech stát.

Zkrátka opět nenažranost velkých vydavatelů. A to jsem Nordic doteď kvůli jejich přístupu chválil, protože na GoG postupně cpali většinu her, které jim patří.
        • ucho
          hm, tak má to logiku. je to škoda, tu trojku bych tam vzal.
          ale na druhou stranu GOG nově i podporuje ty regionální ceny ne? tedy že to pro různý regiony stojí jinak (měna v tu chvíli není podstatná). tedy s tím, že GOG z vlastní kapsy doplatí rozdíl ceny uživatelům do peněženky (tedy to tvrdí v tom videu). takže potom to úplnou logiku nedává.
          • x_ander
            Z vlastní kapsy doplatí, ale to se týká nových her - nedávno o těch plánovaných změnách mluvili a podávali to právě tak, že aby nalákali vydavatelé i s novýma hrama, musí zavést regional pricing, což budou kompenzovat sami právě tím kreditem navíc.

Moje teorie je, že tohle si chtěl Nordic udělat i s tou řádkou starých her, s čím je GoG pochopitelně poslal do háje. Protože by to pak chtěli všichni a GoG by mohl zavřít.
  • Viktor_H

David Hayter, bývalý(?) dabér Solid Snakea z Metal Gear Solid se těší na E3 a doufá, že neztratí svůj...

Možná jsem zrovna "objevil" Ameriku, ale tenhle chlápek kromě dabování Solid Snakea napsal i scénáře k prvním dvěma X-menům (to jsou ty dobrý od Singera) a Watchmen *8* .

hír: http://www.youtube.com/watch?v=nmZJN7JMffI
    • ringmancz
      trojka je špatná?
      • Viktor_H
        Podle mě je to hrozná sra*ka...
      • vlastik.plaminek
        Vyloženě špatná není, ale už to tak nějak není ono.
  • Oculus

Takze 599$ aj s oculus remote a xbox one ovladacom.... akurat nechapem ci ten oculus remote su tie dva ovladace, co som cital tak tie sa mali dat objednat az neskor....
    • Cena a úžasný převod do €

600$ nebo 700€ (do Německa) je trochu víc než se čekalo. Inu co, počkám zatím trpělivě s DK2 :)
      • plus taxes and shipping

je řada na dalších hráčích týhle bitvy. Ale nebojím se, že by Oculus nenaplnil představy o množství objednávek.
        • Myslim ze s touhle cenou mozna problem mit budou... kez by delali lite verzi bez zvuku a ovladace.
          • Řekl bych že časem přibudou jiný bundly, uvidíme.
    • Oculus

Este doplnim, predpokladany termin Marec (Brezen) 2016
  • Jack1947

O oblíbenosti erotických her není pochyb. Server Nutaku se dostal do top 500 nejpopulárnějších webů na světě.

Taky jsem si pár her zkusil... a světe div se jsou docela zajímavé, mají i příběh a celkem ucházejicí hratelnost. Jinak je většina grind... hlavně ty karetní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit