Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Alien: Isolation

no na hru je ještě brzy, každopádně šel do toho někdo na nuuvemu (http://www.nuuvem.com.br/produto/1695-alien-isolation)?
    na Steamu hra ještě koupit nejde, ale na GMG je předprodej steam verze za 50 euro (ehm, no bývalo to 50 dolarů)
    každopádně na nuuvemu je právě v akci za 50 brazilských dolarů, což je něco málo přes 15 eur... takže něco málo přes 400,-
    píšou, že jde o steam verzi a o region locku nic nepíšou. takže risknul to někdo? :)
    • Nie, predobjednavam uz len tazke srdcovky.
    • Pilgrim66
      Za 15 ecek bych to klidne i risknul. To jsou dva listky do kina.
    • frag.ment
      Já bych to teda neriskoval, už jen z toho důvodu, co je o hře známo. Podle mě to bude těžká nuda a propadák..
  • Viktor_H

Fallout vs Max Rockatansky

http://newvegas.nexusmods.com/mods/40126//?
  • Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...

to je ale sprosta vyhovorka !
  • wotofo

Co se to tam u vás na gamescomu děje, to je samá bleskovka o browser s.ajdě, která stejně bude optimalizovaná pro jeden, dva prohlížeče a dal nic
  • zx_spektrum

EA do podmínek instalace Origin upřesnilo, že získané informace z Vašeho zařízení nikomu neprodá...

Jo, tak to mi, milé drahé EA, nestačí...
  • První obrázky k RPG hře South Park.

První obrázky ze seiálu South Park na portálu Games.cz
  • Jack1947

Rage 2 se obejde bez battle royale módu.

Chvála bohu !

• Australský obchod EB Games se chystá ve středu odhalit velké oznámení, které se bude týkat Call...

Pliny pro hrace COD zdarma? Tak to nebudu moci urcite dospat..... boze.
  • NPD: Nejprodávanější hry v říjnu 2014: 1. NBA 2K15, 2. Super Smash Bros. for 3DS, 3. The Evil Within. Nejprodávanější konzolí se stala PS4.

Krátké info pro hráče PS4 - právě je sleva 60 procent na Golf Club, takže je za 379 vočí... Nekupte to :)
  • Grifus

18ti letý drogový závislák se v americkém městě Bay City vloupal do bytu kamaráda, odkud odcizil...

To onecem svedci kdyz mu tam donesl a nechal zrovna PS3. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit