Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3

ahoj, několik nízkorozpočtovek pro steam, o které nemají zájem, ale někomu by mohly udělat radost. Dle hodnocení víceméně dobré hry.

Yatsumitsu Fists of Wrath: 0VKCA-NA9XA-2MEAD

Dungetris: NA85A-Q8MFL-BFMGE 

Story Of the Survivor: QE90T-LG9H8-7LK4R 

Freedom Defender: Q9HV0-90R9C-FJQCA

• D3sert

Díky moc za Dungetris a Freedom Defender!

• cumpi3

uz jsem myslel, ze si nikdo nevybere :D

• cumpi3
      Princess.Loot.Pixel.Again x2: T2RIZ-NFCJW-36IIW
      • Blue.Shark

Děkuju :) Milá blbůstka na zabití dlouhých chvil :)

• Draken69CZ

The Humble Weekly Bundle: Racing

https://www.humblebundle.com/weekly

Urban Trial Freestyle, Real World Racing Bundle, WRC Powerslide, DiRT Showdown, Joe Danger 2: The Movie, DiRT 3
    • owny
      Teďka ty bundly, kde jsou ty "lepší" hry až za minimální cenu, už nejsou ono. Člověk už z toho nemá ten pocit, že nakoupil neuvěřitelně levně. *7*
      • Kozy
        To si děláš srandu *1* *1*
      • mě třeba přijdou provní tři hry naprosto bombastické
  • Corvus

Syberia III bude!

...francouzský vydavatel Anuman Interactive, který odkoupil původní Microids, se konečně dohodl s tvůrcem značky, Benoitem Sokalem na vytvoření Syberia III!!! Více informací zde: https://www.facebook.com/notes/micro%C3%AFds-official/anuman-interactive-and-benoit-sokal-confirm-syberia-iii-is-on-its-way/537531446274188
    • No už aby to bylo..jedna z nejlepších adventur které jsem zdolal...užasný zážitek..
    • Jo tohle jsou ti Anumani z výkendové akce Gogu ...
  • zouki@seznam.cz

Jinak, nejsem nějaká vyžírka, na Games sem už celkem dlouho, a nějaký klíče sem tu taky házel do frcu, takže mi to nemějte prosím za zlé, ale kdyby měl někdo přebytečný klíč na Dirt 3 nebo Showdown, tak bych byl vděčný na maila... Dobrých závodů je v poslední době jak šafránu, a já si zrovna nemůžu dovolit utratit ani dolar. Děkuji. ^^
    • ringmancz
      tentokrát se hry aktivujou všechny dohromady
      • Ach tak, to sem netušil.. No, nedá se nic dělat. :)
    • Hm, pardon, měla to být reakce na vlákno dole...
  • Zhlédněte trailer k filmu na motivy Company of Heroes.

mám takový pocit, že to bude propadák....
  • SalemCZ

Hitman2

Nevím jestli to tu bylo i s trailerem. https://store.steampowered.com/app/863550/HITMAN2/
  • I v Bioshock Infinite budete chtě nechtě učinit několik rozhodnutí, které ovlivní příběh hry.

ach ta čeština...
  • dethro

The Witcher 3  bude 35x větší než předešlý díl a až o 20% rozlehlejší než The Elder Scrolls V: Skyrim.

Parada, ted uz jen cekat az to vyjde ;-)
  • raisen

Tak LongPlay Crusader Kings II až příští týden, Vašek si nainstaloval do systému The Reaper's Due a ochořel nám :(

A ten Batman někdy bude? Že se po pár odkladech potichu vytratil z plánu videí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit