-
Target AUS stáhnul GTA V kvůli násilí na ženách
The campaigner, operating under the pseudonym 'Nicole' for fear of reprisals, said that age-ratings were not a sufficient preventative measure, despite GTA being listed under Australia's most punitive rating of R.
"It is promoting this horrific violence against women," she said to News.com. "The players are rewarded for buying sex and then brutally killing. It doesn't matter if you are 17 or 80, it's still a horrific thing."
A naopak to v pořádku je? -
-
*10* *16* *7* *6* asi tak no...(bez komentáře, radši).
-
To si dělají srandu *1* Prý že je věkové omezení nedostačující preventivní opatření. Podle mého tedy pokud někdo v 18 nepozná rozdíl mezi děním ve hře a děním v realitě, tak by v první řadě neměl být vůbec svéprávný a měl by být monitorován natolik, aby se ke hrám s podobným obsahem vůbec nedostal.
Bila by se 'Nicole' podobně i za gigola? Nevadí jí třeba BattleField, Call of Duty, Surgeon Simulator? -
-
Australani jsou na to vysazeni, stejne jako nemci na svastiku. Taky neni divu, kdyz si clovek uvedomi, co za verbez se tam z Evropy posilala pri kolonizaci *1*
-
-
Až na to, že to nijak neodměňuje ani nepodporuje zabíjení žen, aspoň nijak víc než mužů.
-
-
takže si můžeš koupit i chlapa na sex a pak ho zavraždit? :D cool :P
-
-
Můžeš si koupit sex, to je jediný rozdíl. V tom, koho zabiješ, už hra nedělá žádný rozdíl.
-
Káždýmu podle jeho gustu *1*
-
-
-
Tvl tohle proste nechapu, takova kvanta valecnych ci akcnich filmu, kde i podrobne ukazujou jak znetvorena tela, tak i agonii zatim jeste prezivsich, ale to nikomu nevadi. Naopak se to casto oceni. Pak je tady nejaka hra, ve smesne grafice, a hned to nekoho poburuje.
-
GTA V za takove chovani nejakym zpusobem odmenuje?
-
-
Možná pocitem dobře vykonané práce *4* .
-
-
Demence tohle to už
-
-
Dark Souls 3 GPS
Po internetech se hodně debatovalo o mytologii a historii světa Dark Souls, málokoho ale asi napadlo o něm uvažovat jako o skutečném místě v našem vesmíru. Když jsem se tak rozhlížel po lokaci Archdragon Peak v posledním díle, překvapil mě Měsíc na obloze. Ano, Měsíc s velkým M, ten, co krouží kolem Země. Království Lothric tedy leží na naší planetě a z polohy a orientace Měsíce (Moře hojnosti na pozici 12) lze dokonce určit, že Štít vládce draků se tyčí nepříliš daleko od zemského rovníku směrem na jih. Tedy zřejmě v Andách, horách východní Afriky nebo v Indonésii. -
-
Dark Souls = vymlátit všechno co se hýbe, občas si počíst nějaký zprávy, mrknout na architekturu a .. Hledat v to nějaký hluboký příběh, který tam asi ani není. Ale jako akční RPG je to super hra.
-
-
Akční hra s rpg prvky "
-
-
Když vezmeme v potaz to, že se v Dark Souls 2 našla v assetu kyseliny ničící zbroj plechovka od nějakého populárního produktu, tak je naprosto jasné, že se Dark Souls odehrává v budoucnosti.
Dle mé teorie je Dark Souls naprosto očividným politckým komentářem: Věk prastarých byl obýván draky(občané Skotska a Irska) a arcistromy(libra), pak přišel Gwyn(Nigel Farage), Nito(Boris Johnson), čarodějka z Izalithu(Donald Trump) a Seath(David Cameron) to pokazil pro své druhy. Společně vyhnali draky a zlámali stromy.
A z toho nám vyplývá, že 11. září byl inside job, videohry jsou sexistické a Miloš Zeman je atraktivní muž. -
-
Nakonec proč ne... *3*
-
-
-
Twisted Metal dorazí do Evropy kvůli problémům s lokalizací až 1. března, aby toho nebylo málo, evropskou verzi čeká častěčně cenzura.
No to je hezký za chvíli to bude celý v Evropě jako v Německu a budem tu hrát jen cenzurovaný verze . -
Když čtu blbosti, co tu někteří píší, mám chuť taky něco napsat.
Dnes 27.8. 2014 je to přesně rok od mé registrace na games.cz. To je pravda a tímto komentářem chci tento okamžik zvěčnit. Dřív než bude půlnoc. Přeji všem diskutérům spoustu příležitostí objevovat nové a nové hry, jelikož názor jednoho diskutéra je kolikrát lepší než názor sto recenzentů. -
-
GZ přeji ti mnoho dalších štastných chvil, které tě jistě zde ještě hodně čekají.
Nepřátel se neboj, na množství nehleď. -
Ty jsi pil?
-
-
Jen špetku, abych usnul.
-
-
-
-
Anglické podcasty o hrách
Ahoj, doporučíte mi nějaké podcasty o hrách (na procvičování angličtiny). Líbilo by se mi něco ve stylu Total Biscuita (je mu dobře rozumět), ale potřebuji audio - když zdroj bude video, kde však vizuální stránka není nutná, nevadí.
Dík -
-
Co- Optional podcast, který moderuje právě TB a výše zmíněný Giant Bombcast
-
-
Díky !
-
-
Rozhodně Giant Bomb!
-
-
Díky!
-
-
IGN Beyond
-
-
Díky
-
-
-
OT
Triple X Tycoon Nádherný příklad, že vcelku originální tituly stále existují. -
Je tato čmáranice na jedné ze zdí v RAGE logem hry Quake V ?
Já bych tomu věřil, spodní část ve tvaru "V" jako římský značení 5. Dokázal bych si to představit. *4* -
Na GOGu je všech pět dílů "Quest for Glory"! *14*
-
The Last Door - Collector's Edition
http://www.indiegala.com/game?game_id=419f2487772911e4a711e59a6fc91e44 -
-
Díky moc ... Poprvé co jsem redeemnul tady z fóra ;) . Máš to u mne ...
-
-
Life is Strange
Teď jsem dokoukal na Boku dake ga Inai Machi a tedy Life is Strange je toho pěkná kopírka... -
-
Dneska se říká "inspirováno".
-
-
:) Jo, to je hezky politicky korektní, ale jisté je, že tvůrci si před spaním předčítali mangu Boku dake ga Inai Machi *3*
-
-
Anebo maj jenom radi twin peaks, donnie darko a butterfly effect.
-
-
tak samozřejmě nebo Steins;Gate , problém je, že to je až moooooc podobné, v některých momentech stejné. Tak trošku copy and past, ale tak třeba to cítím jenom já :)
-
-
-
-