Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

Oficiální Playstation magazín tvrdí, že na technologii Frostbite 2 poběží i Mirror's Edge 2....

V Mirrors edge 2 zaritě věřím už od dohrání jedničky. *3*
  • Vogon

Seznam a záznamy speedrunů z Summer Games Done Quick 2016

https://www.reddit.com/r/speedrun/comments/4r4pyp/sgdq_vod_thread_2016/?st=iqdu6dda&sh=ff1d791a
    • Jazz
      23. července začiná, podle mého, lepší maraton ESA 2016.
      • Vogon
        O tomhle jsem nikdy neslyšel. Kde se to bude vysílat? Jinak na GDCQ mám spíše než speedruny samotné rád to, že se o hraných hrách dost dozvíš, a navíc to jde na charitu.
        • Jazz
          https://www.twitch.tv/esamarathon nebo více informací na http://www.esamarathon.com/.

U GDQ mám dojem, že je charita na prvním místě a samotné speedruny jsou odsunuté na druhou kolej. Na ESA je to přesně obráceně. Taky si stojím za tím, že tam jsou obecně zajímavější hry. Na GDQ je to samá Castlevania, Metroid, Zelda dokola a dokola.
  • Miserius

Ucho

Ucho, tvé přání vyslyšeno, mrkni na aktualizovanej Horror Sale *4*
    • ucho
      co konkrétně? nevšiml jsem si ničeho.
      • Miserius
        Resident Evil díly jsi chtěl ne? Teprve to je na blogu, v obchodě to bdue později
        http://blog.eu.playstation.com/2013/10/23/new-deals-creep-into-the-playstation-store-horror-sale/
        • ucho
          aha, já študoval shop :)
          no teda zrovna tento týden jsem si na PC koupil RE6, ale tak uvidím. jen se bojím, že ten komplet bundle ve slevě nebude. ale nechám se překvapit. jen doufám, že nějaký díly časem nedají PS+ uživatelům :D
          • Miserius
            5 Gold už dali, takže buďto daj 6 nebo nic, starší díly her co dávali už prý davat nebudou
            • ucho
              prčic, nedali do slevy ani ten budle 1-3... jaký má význam ta sleva jednotlivých dílů, když dohromady stojí stejně ve slevě jako bundle bez slevy... a to ani to ne, protože na RE3 není žádná sleva, jak je toto možný :D
            • ucho
              ok, no zrovna 5 mě tolik nezajímá, buď 1-4 za rozumný peníz nebo komplet za rozumný peníz. teď stojí 1-3 405,- což je prakticky stejný, jako to bude jednotlivě v akci. tak doufám, že srazí cenu i toho bundlu :)
  • prudislav

Z univerza Costume Quest od Double Fine se po komiksu dočkáme i grafické novely. Že by se pomalu chystala dvojka?

no dvojku už i oznámili a vyjde o halloweenu , tak se není čemu divit. https://www.youtube.com/watch?v=ZrzmC9ONDRo
    Spis se divim ze vam to uniklo
  • lito

Tady čtení o SC.

https://www.forbes.com/sites/insights-teradata/2019/05/06/designing-ai-that-knows-how-you-feel/#683702a4446f

Ve zkratce. Je to v prdeli, ale Roberts má barák za pět mega dolarů.😠

• Inquisitor

Měli pravdu, že to bude neslavnější hra všech dob, jenom je otázka jak a čím.

• Femt0

Ve zkratce. Psi štěkají a karavana jede dál.

• drasta

A pojede jeste hodne dlouho...

• risa2000

Mě ten link, cos postnul, ukazuje nějakou AI, která pozná, kdy má žena radost, o Robertsovi ani slovo.

• froztik

PRavděpodobně chtěl postnout tohle.

• WhySoSad

Tak ta reklama kdy vyskočí pozadí s nabídkou PS4 her a člověk to musí odscroolovat dolů a zamítnout křížkem je už opravdu přes čáru... 

edit: Aha, tak koukám že v tom nejsem sám...

• Cvicme_v_rytme

Stačí zmáčknout F5, aby se znovu načetla stránka...

• 0011

Geniální řešení, a když sousedi pouští po desáté večer nahlas metal tak stačí dát špunty do uší....

• Cvicme_v_rytme

Ne, buď pustíš stejnou hudbu opačným směrem. Zvuk se šíří ve vlnách a tedy se vyruší a je ticho. No a nebo zavoláš policajty.

• 0011

Správně, jinými slovy když se vyskytne problém, je potřeba se ozvat. Jinak je ještě střední cesta - říct máničkám ať to ztlumí. Tohle je náš ekvivalent říkání máničkám ať to ztlumí.

• Cvicme_v_rytme

Jenže redakce s tou reklamou nemá prakticky nic společnýho a neovlivní, jestli tady bude, nebo nebude. Takže ty zvoníš na špatnej byt, kde máničky nebydlí.

• Jack1947

Reakce na příspěvek:

Tomu už poslední měsíce přestávám i věřit😐

• 0011

Reakce na příspěvek:

V minulosti byl obdobný problém, Aleš v podcastu slíbil, že se s tím pokusí něco udělat a skutečně se to na nějakou dobu zlepšilo. Nevím jakou na tom měl skutečnou zásluhu, ale je lepší se ozvat než mlčet.

• Veskoslav

Zapnout Adblock...protože je to čím dál horší. Člověk, co má na Tiscali na starost reklamu nejspíš předtím dělal správce pro domeček pro panenky

• SalemCZ

Bylo jich víc, ale bylo to promazaný.

• Veskoslav

Cenzor se vrátil z výletu evidentně.. A místo toho, aby to opravili, tak promazou diskuzi. 

• SalemCZ

Se divím že se ještě tomu divíš

• Jack1947

Story of my uncle Free na Steamu tak pospěšte.

• Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!

Není to přístupné pro všechny, jen pro ty kdo dostal pozvání do bety.
  • Veskoslav

Trilogie Dark Souls u nás vyjde 31. května v přepočtu za 11 500 korun.

Můžu se zeptat, kde jste vzali tu cenu?

Jinak na to, že Dark Souls Trilogy na pS4, co vychází 1. března stojí 1699, pekelně drahé Artbooky jsou do 2000 tak za sošku dát takové peníze mi přijde na palici. Obzvlášť když podobně laděné edice pro DS II a III šly sehnat za 4500.
    • SalemCZ

Když rozklikneš odkaz tak zjistíš že to má být cena za sběratelku. Prostě bleskař asi zapomněl napsat že to má být sběratelka, je to hodně zavádějící. 

• Veskoslav
        Však já to vím. Jenom jsem vyčítal právě tu cenu kollektorky, která naprosto neodpovídá obsahu.
        • SalemCZ

Jako jo čekal bych ji spíš tak za 7k, než za 11k

• Tilwaen

Steam autumn sale...

... je právě teď.
    • jamar28
      70 % sleva na DOOM. Hezký... *4*
    • Jack1947
      Aneb hry co nikdy hrát nebudete ... Battlerite wtf ? další variace na mobu
      • ringmancz
        co je ti do toho, co děláme se svýma penězma? běž si radši stáhnout nějakou kravinu
    • Undertale a Life is Strange po 5e, zbytek snad odolám. :)
    • ringmancz
      konečně to nějak ozvláštňují

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit