Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

HITMAN - 360° Trailer

Square Enix vydali zpracováním zajímavý trailer, během kterého můžete otáčet "kamerou" *15* Viděl jsem už takhle pár videoklipů a panoramatických videí, ale u her, kde se to přímo vybízí, to vidím vlastně prvně *1*

Vyzkoušeno na Chrome a na mobilu.
    • Kravicka
      Ve firefoxu to taky funguje :)
    • Mel to assassins creed nake dlc
      • Tilwaen
        Ten Assassin to měl o chlup lepší, kamera tam tolik nepřeskakovala, jen plynuje jela jedním směrem. Tady než se člověk stačil pořádně rozhlédnout, tak mu tam přeskočil pohled odjinud.
      • Draken69CZ
        Assassin’s Creed Syndicate - Jack the Ripper 360°

https://www.youtube.com/watch?v=a69EoIiYqoE
  • Keyz

Dojmy o Kingdom Come: Deliverance od RPS

http://www.rockpapershotgun.com/2014/01/22/mega-impressions-kingdom-come-deliverance/
  • Jack1947

Preload Red Dead Redemption 2 začíná už tento pátek. Udělejte si místo na 89 GB a ukraťte čas dnes odpoledne vycházejícím launch trailerem.

Docela pecka že ta hra bude na dvou discích, to mi připomělo PSX a 3cd nebo kolik hehe 😀

• Máte nějakou svou oblíbenou Guilty Pleasure hru, tedy hru, kterou rádi hrajete, sem tam se k ní vrátíte, ale za její hraní by jste se měli stydět?

Za mě Call of Juarez: The Cartel. Schytala to jak od kritiků, tak i hráčů. Hnusná grafika, příšerný animace, tupá AI na obou stranách, pocit ze střelby nijaký, ale z nějakého podivného důvodu jsem se u toho, jak se říká, královsky bavil (ofc s nadsázkou) a dohrál to rovnou několikrát. Pff.
    • x_ander
      Nevím, jestli bych to nazval zrovna svým guilty pleasure, ale čas od času se rád vracím k sérii Polda. Kvalita byla mezi jednotlivými díly kolísavá (chválená čtyřka je samozřejmě nejlepší), ale rád se vracím třeba ke trojce, ačkoliv je ze všech hodnocená asi nejhůř a docela se na ni svého času nadávalo. Mě ale hodně bavila a stále baví.
    • Pilgrim66
      Cekam kdy tu nekdo rekne RapeLay *1*
    • Když nad tím tak přemýšlím, tak snad ani ne, ale v mém okolí bych se měl asi spíš stydět za fakt, že vůbec hraju hry, protože jsou to všechno naprosto zakonzervovaní lidi, kteří by rádi komouše zpátky, i když to nahlas neříkají a nesnáší vše, co komouši zakazovali či od čeho odrazovali. Západní zábavu obzvlášť :D Scifi film jakéhokoliv ražení je pro ně sr*čka (óóó. zakázané slovo na Tiscali) apod. a nejradši mají staré komunistické filmy a seriály a jim podobné dnešní kopie :P
    • nekromant33
      DNF, Legion (taková tahovka od Slitherine Softu - má v zásadě průměrný recenze, ale mě nehorázně baví).
    • -z letosniho roku to je Walking Dead: Survival Instinkt, za redakci dostala 3/10, ale me bavila vice jak nejaky CoD...
    • Radioaktivni_surikata
      Občas si pustím the Sims. Jednou za čas mě chytne chuť hrát si na architekta a i se to hodí, protože přítelkyni stavět domy pro změnu nudí, takže jí pak dávám svoje výtvory.

Jo, a ještě Harry Potter and the Philosopher's stone. Půjčoval jsem kde komu, na základce na to tenkrát stáli kamarádi frontu. Musel jsem těžce sekat latinu, Vánoční dárek za 16 stovek. Z nostalgie, krabičku s originálkou (funkční) mám pořád ve skříňce :)
      • Proč by ses měl stydět za HP1? Pořád je to skvělá hra.
        • Radioaktivni_surikata
          A tak to já se za to nijak zvlášť nestydím, jinak bych to sem ani nepsal :) Ale tipuju, že budu mezi vrstevníky celkem rarita. A hra to super je. Škoda jen, že tenkrát ještě neimplementovali plnohodnotnou podporu myši. Chovala se stejně jako analog, vypilovali to až ve dvojce. Pak šla série čím dál tím víc do kopru.
          • Yup, od čtvrtého dílu (včetně) šla série do háje.
    • Kozy
      Toy Story 2, hra pro děti asi od 7 let. Do dneška se mi jí nepodařilo dokončit.
      • Toy Story konkrétně neznám, ale obecně mi přijde, že tyhle dětský hry bývaly někdy o dost težší, než hry pro "normální hráče". Třeba takový Croc: Legend of the Gobbos, skákačka s roztomilým krokodýlkem, ale ta obtížnost byla chvílema fakt hardcore. *1*
        • Veskoslav
          Tu hru jsem jako malý přímo miloval a nenáviděl. Jedna z prvních hopsaček, co jsem na pc hrál.
          • Croc ftw!
        • Jack1947
          Detske jak se to vezme, ja mel rad Crashe... i kdyz jsem hral PS 1 a mel (mam) Crash bash a to byla serie miniher ale zabavna. Hral jsem i tu nejnovejsi na X360 a uz si nato moc nepamatuji a nelibilo.

Celkove ty Detske hry podle filmu napr... nebo celkove uplne mizi (nebo jdou do Lega) coz si myslim ze je skoda pac to byl vyborny odpocinek od tech velkych akci a buhvbiceho.
          Asi uz ani deti to nebavi, sahnou radsi po provarenejsim COD. Achich .
          *12*
    • Blockout
    • BookerDeWitt
      Rozhodně F.E.A.R. 2: Project Origin. Krátké, ne tolik strašidelné jako první díl (i když některé lekačky jsou vážně dobrý), sem tam nudný level design, ale umělá inteligence nepřátel a přestřelky jsou pro mě nezapomenutelné a bavily mě víc, jak v Half-Life 2, či jakékoliv jiné FPS. To co umí Monolith, neumí pro mě žádné jiné studio a pevně doufám, že se od nich dočkám minimálně ještě jedné střílečky z první osoby, někdy v budoucnu. K téhle hře se pořád rád vracím a mrzí mě, že multiplayer už nikdo nehraje, ale mě prostě baví i ten 10x dohranej singl.
      • Jack1947
        Sice se mi nelibilo moc i kdyz jako strilecka i s tim datadiskem... (ktera se ani Fear puvodne jmenovat nemela) MP nebavilo moc. To bylo celkem bre no, kdyby treba udelali Fear 1 remake nezlobil bych se vubec.
      • Veskoslav
        Jo FPS umí, ale ať už nikdy nedělají MOBA hry.
        • BookerDeWitt
          Máš na mysli Guardians of Middle-Earth? Tu hru jsem ani nezkoušel. Je vážně tak hrozná?
          • Miserius
            Je....hroznááá!!!
          • Veskoslav
            Já ji mám v rámci Humble a katastrofa. Předměty nejsou, grafika katastrofální, mapa ještě horší, proti živým hráčům je prakticky nemožné hrát, nikdo tam není. celá ta hra je špatný vtip a přitom jsem se na to docela těšil. Ale hrůza....A těch "DLC", co k tomu je.....
    • Veskoslav
      Duke Nuken 4Ever *5*
      • Me to ale vazne bavilo. Kazdopadne nekdy musim zkusit daikatanu, jelikoz neverim ze je to tak zla hra.
        • x_ander
          Daikatanu zkus, vlastně to není špatná hra. Což mi připomíná, že to je asi moje největší guilty pleasure. Jen se nenech odradit totálně otřesnými prvními úrovněmi hry. Jakmile se jimi prokoušeš, tak dostaneš fajnovou střílečku ze staré školy se slušným příběhem.
    • Jo, Dragon Age 2. *4* Objektivně uznávám, že ta hra je v mnoha ohledech špatná, ale z nějakého důvodu mě fakt baví.
    • Ataker
      U mě to je Call of Duty Ghosts, že to hraju radši ani nikde nepíšu, ale prostě jako zběsilá střílečka se to dá. Spálil jsem se a to celkem dost a do bonusu ani né co se obsahu MP týče nebo tak, ale spíš v optimalizaci.
      • Vrook
        Jojo.. spousta her se zdá mnohem lepší, když se spálíš. To samý platí u filmů. *3*
        • bulšit. spálil jsem se u predátorů (2010), šel na to do kina a přesto to byla sračka. to, že jsem za to dal 120,- z toho v mých očích lepší film neudělá. a je víc takovýhle příkladů.
          • Vrook
            Taky jsem napsal spousta, ne všechny. *15*
            Ale nejlepší jsou k tomu prostě stoner komedie. Ty jsem už ale bohužel vyčerpal.
        • Jack1947
          Jo, jenze na ten film tezko budes koukat po kratsi dobe znovu, kdyz uz vis jakej byl. *4*
          ( teda jaksi abys jsme byly k Tematu).
    • Tilwaen
      Solitaire *15* To jsou takové ty chvíle, kdy není dost času na rozehrání něčeho pořádného, a zároveň není čím jiným ten čas zabít.
      • Vrook
        To mě nenapadlo. Já v takových chvílích vždycky volal Iljovi Hurníkovi, ale ten je už mrtvej. Navíc to nikdy nebral. *9* http://www.youtube.com/watch?v=1y5KkD6N9Mc
    • Miserius
      Podle místních diskuzí bych se měl stydět že hraju NFS Most Wanted (2012) *1* Ale jinak Spartacus Legends *1* *14*
  • frag.ment

The Last Guardian

Na konkurenčním herním webu "jehož jméno se nesmí vyslovit" jsem si přečetl zajímavou Druhou stranu mince hry The Last Guardian. Tak teď by mě fakt zajímalo, kde je pravda... Jestli někteří recenzenti nepochopili dost zásadní herní mechanismy, nebo jde opravdu o technické chyby..
    • Neil Druckmann (Naughty Dog) pěje ódy na The Last Guardian, povzdechl si pouze nad absencí foto módu.

Díky za ten odkaz. *4* Jsem rád, že jsem opět dal na vlastní instinkt a navzdory rozpačitým recenzím tady i ve světě jsem vzal rovnou CE. Po novým roce budu brát Pro, tak to pak rovnou rozjedu. *14*
    • Vogon
      To nepochopení mechanik jde docela dobře vidět na tomhle videu: https://www.youtube.com/watch?v=QvcFRgJwE2k&feature=youtu.be

Většina lidí jen drží tlačítko a ukazuje, což Tricovi dává rozkaz "Jdi tam", ale vy musíte držet tlačítko a dělat to co po Tricovi chcete, aby dělal. Takže když ve videu výše se Trico chová debilně u mostu, tak je to tím, že mu říká "Přejdi tu díru", místo aby zmáčkl tlačítko a skočil, čímž by mu řekl "Přeskoč tu díru". To samé u toho řetězu, kde mu řekl "Jdi tam", místo "Podívej se na to".
      K tomu připočti to, že Trico si PRÝ pamatuje, jak se k němu chováš, takže když je člověk naštvaný a hází po něm sudy, tak se může vsadit, že mu to Trico vrátí, např. uhne ocasem.

EDIT: Ne, že by se hra snažila ty mechaniky vysvětlit.
    • Malleth
      Je to do velký míry zhýčkanost dnešní AAA produkcí, kde jsou ty hry tak streamlinovaný, že se hrajou skoro samy. Last Guardian od tebe i něco vyžaduje a to nejde každýmu přes nos.
    • Femto
      Jde o to, že recenzenti už jsou naprosto mimo realitu jako většina hráčů. Herní svět je opravdu ve velké krizi. Ono se stačí podívat na hru roku Overwatch. Od každé hry očekávají nějaký sandbox, nejlépe nějaké sexuální vztahy, kupu generických questů, spousty cutscén či střílení. Hra je samozřejmě už teď klenot a vystávání skříň této generace. Zavřel ať už je jaký chce, tak má vkus na hry, už ve své době dokázal ocenit Dragon's Dogma velice kvalitní recenzí.
      • MickeyMutant
        Jde o to, že si všude dokola stěžuješ, jak recenzent hru "nepochopil", že na Games navíc ignorují FFXV, že chybí trailer, že chybí články, a když ti Aleš Smutný doloží údajně absentující trailer i čtyři články jen za listopad, tak si stejně jedeš po svý dráze a spamuješ každou druhou diskuzi svým rozhořčením nad místním nedostatkem lásky k Japonsku. Nevím, jak ostatní, ale mě už od tebe po sté totéž v další variaci rozhodně číst nebaví.
        • Femto
          Zrovna ty bys měl něco psát o spamu, jelikož tvoje trapné kydy, o kterých si myslíš, že jsou vtipné, tu musí trpět všichni 24/7. Nebrečel jsi tu týden náhodou o svém banu? Zameť si na svým písečku, pak něco piš. Víceméně jsi si nasral do papule. Já jsem samozřejmě doložil, že TLG tu nedostalo skoro žádný článek před vydáním, ignorace FF tu byla taky doložena, o příběhových DLC tu informoval tak akorát Vogon.
          • MickeyMutant
            Jistě. A když tě někdo nachytá při lži (tentokrát Aleš Smutný), tak to nic neznamená.
            • Hura! Recenze na FFXV je venku! Ale nedali 10/10 takze asi nebudes spokojenej... promin.
            • Femto
              Prosím tebe, proč neustále omíláš jednu věc. Tak tu měli launch trailer, tak jsem se spletl. S dalšími x věci, co jsem v tom příspěvku naspal, jsem měl pravdu, samozřejmě ono je o dost jednodušší vytáhnout tu jednu chybnou. Můžeme se samozřejmě zabývat i tím, že redakce tu prohlásila před půl rokem, že tu bude recenze na Xeno X a není tu do teď, či že FFXV bude recenze do konce minulého týdne. Takže tu redakce lže čtenářům. Je to korektní? Je mi u zadku, že tu není recenze, jen se nestačím divit, že herní novináři nemají čas dělat svoji práci, navíc letos je podzim extrémně chudý na zajímavé hry a vyšly jenom tuctové sequely FPS her.
            • MickeyMutant
              Psals, že na Games chybí launch trailer na FF. Launch trailer ti byl doložen. Ergo lež. Každý se může splést, ale tobě fakta evidentně nevadí a pokračuješ v krasojízdě původním směrem.

A nevím, jak si mám vyložit toho diskuzního "anonyma". Pod jiným nickem, než vidíš, jsem na Games nikdy nepsal.
            • Femto
              to není žádná lež, tak napsali o největší hře roku o jeden článek více, než jsem si myslel, trošku jsem je podcenil. Omlouvám se velice. Udělej z toho #FemtoGate#. Že jsi se tady choval jako blbeček s tím banem a spamoval jsi diskuze pod anonymem a protestně jsi nepsal do vláken, ale zakládal neustále nové, si už nepamatuješ, nebo jsi jen z dalších pokrytců, co si tak akorát rádi serou do huby? Pokud ti samozřejmě vadí to číst, tak to nečti, je samozřejmě pochopitelné, že jsem zmínil, že v podcastu ignorovali velké hry a nikdo to nehrál. Přijde mi totiž velice úsměvné, že zaměstnanci Games.cz nemají čas dělat svoji práci a ještě se k tomu dobrovolně přiznávají *3* Už jen jako studie je to dle mého zajímavé, že herní novináři nemají část hrát dvě hry, na které se čeká 10 let a jsou to jedny z největších události roku. Tak dneska má dostat Cris Zlatý míč, tak nevím, kolik sportovních novinářů řekne, že nemá čas to sledovat, že mají málo času.
    • Ronox
      V drtivé většině jde o nepochopení mechanik :)
  • Uživatelé STEAMu, kteří mají v profilu zapnuté betafunkce, mohou nyní v hrách klávesou F12...

No nevím nevím, ale já si odjakživa típám obrázky z her na steamu F5tkou a jde mi to u každé hry kterou na steamu mám. C c c
  • Mirror's Edge 2 - E3 2015 In-game Teaser Leak

Když už si člověk myslel, že barevněji to nejde: https://www.youtube.com/watch?v=bTFhmYzkOhQ
    • https://www.youtube.com/watch?v=yZ5iCwsIY78&feature=youtu.be
    • C-BEAM
      takové testíky enginu o hře nic neříkají, M2 bude barevně minimalistická jako jednotka, co se týče vizuálu nemám absolutně žádné obavy, že to bude po stránce barev a designu dokonalá práce.
    • ringmancz
      to je render z nějakýho enginu, takhle by teaser určitě nevypadl
  • Oficiální časová osa konzolí Xbox.

Pěkné jsou ty položku u nárůstů prodeje ...
  • Draken69CZ

Bloodborne - The Old Hunters

Souls Master http://www.twitch.tv/lobosjr *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit