Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak LongPlay Crusader Kings II až příští týden, Vašek si nainstaloval do systému The Reaper's Due a ochořel nám :(

Tak ať si zapne supernatural events a pokusí se o nesmrtelnost. 😀 Pak na něj nemoci nebudou mít vliv. 😉 A když to nevyjde, tak se holt znovuzrodí no.... a za 20 let se zas může stát novinářem. 😀

• Joshua

LEGO Batman

...............G75I4-28XI9-XZ47K
  • cumpi3

Na nočních The Game Awards dojde k oznámení nového Far Cry.

ja vim, ze zdejsi komunita nema FC rada, ale ja se teda tesim :) 

• jindra.veliky

no jo, celej zhavej na dalsi obycejnej reskin

• omiklon

Já ne, protože to zase pojede na tom pod*laným Unity endžajnu..

• cumpi3

ktery FC bezelo na Unity?

• RaketovyZid

To je asi meta-humor na LVho.

• Jack1947

To není hezké takhle napadat když se dotyční (ban??) nemůže ozvat a ubránit.

• Prosimtě, LV si to zaslouží.

• D3sert

"The game continue the series practice of using the Dunia Engine, a modified version of the CryEngine."

• Co na tom muze bejt noveho, kdyz TENHLE rok vysla 5 ? To bude zas to samy, stejny mechaniky, proste zadny novej dil, max DLC. Ty hry prestavaji stat i za stazeny ...

• Jack1947

Já to nehrál ale prý je tam ten grind doveden k dokonalosti ... takže nee ale DLC bych zkusil( až budu mít novější procík nebo to někdo zmákne emulovat na staré CPU)😉

• Lukass

Dokonce tam bude i stejna mapa jako v pettce,  to uz je fakt vysmech.

• cumpi3

Tak ja si nemyslim, ze tohle bude nejake regulerni FC, evidentne to bude navazovat na jeden z koncu petky. Navic ja nepotrebuju nejake velke mnozstvi novinek. Me koncept FC proste vyhovuje. Nemam to za zadnou dokonalou hru, ale hezky u toho muzu vypnout. Staci mi, pokud zase napravi par veci, co me stvaly na minulych dilech. Treba na petku se po Primal nadava nejvic, ale me prisla v mnoho vecech proste prijemnejsi. Zadne veze k osvobozeni, ihned otrevreny cely svet, lepsi system skillu, netreba lovit zver. Montana byla pro me naprosto kouzelna, skvela atmosfera, hudba bajecna, strelba zabavna. Kdyz nechci delat hlavni ukoly, tak muzu delat spoustu jinych veci. Pravda, porad to ma dost veci, co se mi nelibi, jako blba AI. Ale me to nevadi. Za me je to takova ta hra 7/10, u ktere se nedivim, ze narocne publikum ji nema rado, ale me to proste sedi. A to jsem odchovany prvnim dilem, ktery je pro me modlou. Vlastne ani nechci nic moc extra na te hre menit, me to vyhovuje. Zkus se zeptat hracu Falloutu, jestli uvitali to neskutecny mnozstvi novinek

• WhySoSad

Horror Story

Pár lidí co sem chodí, tak chodí i na můj youtube channel a chtěl bych sem hodit i jednu novinku, kterou na českým youtube snad nikdo nedělá...

http://youtu.be/0m0v5IFz8wk

Kdo nechce klikat, ať nekliká, nechci tomu budovat špatnou reputaci *3*
    • kennyB
      Je to skvělé, dobrá práce *3*
    • Keyz
      Technická:

"Dnes vám přináším první experiment, před nějakou dobou jsem sliboval, že bych chtěl dělat nějaká mluvená videa, buď o zajímavých místech, nebo o nevysvětlitelných zádahách"

Já klikám jak blbec a obrázek na videu je pořád stejný. Tedy je to audio a obrázek a ne video :)
      • WhySoSad
        Dobře *1* Pokud to bereš tak puntičkářsky, tak je to jen audio s obrázkem, opraveno *3*
        • Keyz
          Za to se tedy na ten výtvor mrknu a kladně to ohodnotím *3*

Ale "zádahách" jsi neopravil.
          • WhySoSad
            Budu rád za každou odezvu, díky. ;)
            • Keyz
              Nějaké kecy k obsahu nepovím nevyznám v hororech :)

Je ti dobře rozumět i když mluvíš rychleji. To je super. Hromada šílenců, tam něco kváká ani nevíš co a není sranda to vychytat jestliže jsi netrénoval od mala. Za mě pozitivní. Navíc snaha něco sám tvořit je opravu dobrá. Dost lidí na to nemá jak se říká koule.

Snad si najdeš nějakou pravidelnou základu fandů.
  • septicflesh

Blizzard chystá první rozšíření pro Diablo 3 do tří let.

Takže měsíc po vydání Diabla 3? Hmm, kucí šikovní *1*
    • Spis mesic pred :)
  • Take-Two si zaregistrovalo novou ochrannou známku pro Bully.

YES, nedávno jsme dohrál a docela dobrá hra.
  • Prosim poradte mi hru :)

Nevědeli ste hry podobné Port Royale ?
    • Zkus East India company :-)
    • sice ty hry neznam ale rika se že Rise of venice je podobne

jinak chci se zeptat, važne je tretí díl tak špatnej, tady dostal 3/10 ale jinak to vypada zajimave
    • Jeste to neni hotovy a neni to hra s takovym "nadhledem" takze se do souboju musis vic ponorit ale ve finale to ma bejt open world s obchodovanim atd. a vypada to skvele. Jenom to myslim bude online ve stylu Elite...

http://www.navalaction.com/

Vlastne to vubec neni jako jedina z tech her co jsi zminoval ale stejne si to zaslouzi pozornost :D
      • Mmm,o téhle hře jsem nevěděl díky,vypadá nadějně :)
    • Ted mně napadá jedině patrician a Sid Meier's Pirates :)
  • jamar28

Pro hráče Crusader Kings II

Docela jsem se nasmál. *1* https://www.youtube.com/watch?v=NFF3F92o_2s
    • Khanemis
      Skvělé načasování, třeba Aleš nachytá nějaké nové tipy před dnešní hrou CKII:)
    • Lukyz
      Naprosto skvělý! *1* *1* *1*
  • Nepřijde vám směšný že se tu furt řeší každá vráska postavy ale vůbec se tu neřeší ty pistavy nebo cokoliv jinýho co je na hrách milionkrát zajímavější
  • Hairy_Ass

DIABLO 3 POZOR SPOILER!!!

Na netu se objevilo video z obsahu sběratelské verze Diabla III ukazující (asi) všechny filmečky ze hry. Takže pokud si to vážně chcete pustit, tak přeskočte rovnou na čas 1:20.

http://cs.twitch.tv/incgamers_clan/b/317938547
    • smejki
      boha, to sú veletoče...
      • To nejsou veletoče ... to jen někdo nevěděl co si počít se scénářem ...
    • MrSanta
      Tak nevypadá to špatně, akorát jsem nějako nepochopil proč Adria udělala to co udělala. Jestli to byl plán od začátku, tak mi není jasné proč pomáhala v jednotce. Jedině snad že chtěli naplnit ten šutrák všema evilama, aby se dal vyrobit über Diablo. V tom případě mi to ale přijde poněkud dost přitažené za vlasy
      • Cele je to pretazene za vlasy. Taaakze .... prvotni zla pripravi plan jak zneuzit kameny ve svuj prospech, ten jim temer vyjde ale jsou porazeni a zniceni, a najednou je vytvoreni uber diabla dalsi plan?? s kterym teda museli pocitat od zacatku s tim ze ten prvni plan selze a ze se stane presne to co se stalo a bla bla bla... :-D
    • A to já se klidně podívám, páč to stejně hrát nebudu. Dík. :-D
      • Heh zezačátku to vypadalo dobře, skoro bych o tom i přemýšlel, ale ty scény v neby :D a samotná podoba Diabla, bože.
        • Hairy_Ass
          Jako samotná technická stránka filmečku vypadá dobře, ale z nějakého důvodu mi přijdou filmečky k Diablu 2 pořád o něco lepší. vis http://www.youtube.com/watch?v=dJS4TeykUmM
          • Jo o tom zadna, Blizzard tohle vzdycky umel. Hmm mozna mas pravdu, to uz nedokazu zhodnotit. Me prijdou lepsi v jinych ohledech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit