-
Ellie nám v novém The Last of Us traileru omládla. Jak moc, to se můžete podívat na obrázcích...
Autori ji tim chteji vic priblizit jeji daberce Ashley Johnson, coz se jim docela dari... bohuzel. Puvodni model byla takrka 1:1 Ellen Page a byla mnohem hezci :) -
Jo, a od tohoto Youtube kanálu se taky distancujeme!!!
:D -
-
Super video :D
-
-
No ty bláho, copak já, já mám 1200 bodů na výšku, ale co uvidí NBkáři (cca 3 příspěvky na obrazovku), ty se uskrolujou k smrti *2* *2*
-
A přes ikonu komentáře u bleskovky mě to nehodí do okna na psaní. A protože tady nejsou ty titulky, tak ani nejde vidět, na co reaguju.
-
Až do pondělí si můžete bezplatně na STEAMu vyzkoušet Left 4 Dead 2. Pokud se Vám zalíbí,...
super akce, diky za info. Oba dily mozno vzit za neco pres 5 € jako bundle *8* -
Na GOGu o víkendu 50% sleva na Ubisoft tituly
http://www.gog.com/promo/ubisoft_weekend_promo_170513 -
Super Meat Boy v kombinaci s Whiskey po každé smrti ve hře? Vražedná kombinace!
Ten norman je strašnej ubožák, přetáhnout ho tyčkou by musel být dobrej pocit. *11* *12* -
K tomu, aby se Vám někdo naboural do účtu na Originu stačí dotyčnému znát Vaše datum narození...
Ať jsem četl jak jsem četl, nic co tady hlásáte se tam nepíše. -
Ubisoft přemýšlí, že by každý rok (na přeskáčku) vydávalo nový díl Assassin's Creed a Watch Dogs.
Ach jo... -
-
Asi jen nepremysli... podle mne uz ma vymesleno jde to prece s cod ne? Proc by to proboha neslo s AC, Watch dogs , mi prece sve hrace milujeme a jsou pro nas duleziti, zalezi na jejich pohodly...
*7* -
Prostě dokonalý. Nevim jestli tenhle přístup Ubisoftu může ještě někoho překvapit. Skvěle to shrnul Jim Sterling:
http://www.youtube.com/watch?v=SUm0UJc5S_o&list=PL8B35CA833DCDA9A4
-
-
Pokud si budete chtít zahrát na PS4 v multiplayeru, je nutné být členem Playstation Plus programu. Členové...
Pěkné. MP nehraju, ale díky The Division a Destiny si to Plusko asi už pořídím. Holt nás k tomu placení nějak dostat musej. -
-
Dokud budou sypat , budu zobat .... :/ V předplatném je budoucnost konzolí , protože za plnou cenu je konzolový obsah předražený, ale za rozumný pravidelný poplatek už něco popustit zdarma mohou ... ale to se na tiskovce v tomto tónu asi neneslo .
-