-
Sledujte první trailer na Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Největší redakční fanboyvé Adam s Lukášem jsou spokojení, co vy?
Ten lightsaber :DDD Škoda, že není v hlavní roli Kyle Katarn to by mě lákalo mnohem víc. -
-
V expanded universe se takový světelný meč už objevil, takže nic proti ničemu.
-
-
Expanded unoverse je ale noncanon. Poté, co značku SW získalo Disney, tak rozhodl, že canonický budou jen filmy a seriály.
-
-
Jasně, s tím jsem obeznámen. Jen jsem podotýkal, že se nejedná o něco, co se ještě nikdy ve světě SW neobjevilo.
-
-
Já jsem zapřísáhlý fanda staré trilogie a pro mě je něco takového kacířství. Jsem rád, že nemám páru co je extended universe a nové trilogie Star Wars se strašně moc bojím.
-
-
Dle mého názoru v mnoha ohledech expanded universe kvalitou přesahuje i původní trilogii.
-
-
...což zas není takovej velkej problém... *3*
-
-
Inu, pravdu díš :).
-
-
To je teď ale stejně fuk, když už směrem od disney zaznělo, že na ten kánon serou. *15*
-
-
To s tím extended u tebe je mi líto, ten rozmanitej svět je parádní
-
-
-
-
dx11 + HD textury pro Crysis 2 prave vyslo
Nestojí to za bleskovku? http://www.mycrysis.com/dx11 -
EA vzkazuje, že průměrnému hráči zabere dohrát singleplayer hry Need for Speed: The Run nikoliv...
To už je jak "Za kačku svlékačku" . -
-
Mě to teda připadá spíš jako "Za tisíkačku kakačku přimo do pusy". *16*
-
-
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary
Zrovna oznámen "nový" Duke Nukem 3D: 20th Anniversary na 11. října 2016 který by měl obsahovat pár novinek, více se dozvíme časem :) -
-
Bejt to tak remake Duke nukem 3D.atomic edition. To by byla supa ale asi né no *4*
-
-
Shirtgate
Na Hrej.cz právě vypukla aféra #shirtgate. Přineste si popcorn s kolou a začtěte se do dnes už bohužel promáznuté diskuze. -
-
Co je v tý diskuzi (nebo co tam není) mě až tak nezajímá, ale ten návrh triček nemůžou myslet vážně. Tohle snad ani na apríla... *13*
-
ty trička jsou příšerný. že se tohle vůbec nestydí ukazovat veřejně mi hlava nebere.
-
-
Tak to jsem dobrej idiot, že jsem to rozklik a to jsem se na ten Heavy Rain tak těšil *1*
-
A o co zajímavého, teď už promazaného, jsme přišli? :)
-
-
Dej si do hledání "Jiří Bigas" a projeď si stránky. Z jeho reakcí na teď už neexistující posty si mnohé určitě dokážeš domyslet.
-
-
Jeho komentáře jsem četl. Trochu mu ujely nervy mi přišlo. Ale jestli tam už není kontext, tak těžko hodnotit.
-
-
Já to četla ještě v době, kdy to nebylo promazané, a upřímně nechápu, proč tak ublíženě na všechno reagoval. Byla tam vesměs konstruktivní kritika k designu samotnému, případně důvody, proč si někdo myslí, že jít s tímhle trikem mezi lidi není dobrý nápad. Negativní ohlasy to určitě byly, ale že by tam byly nějaké útoky na redakci nebo autory trika, o tom vůbec nemohla být řeč. Dokonce tam ani nikdo netrolloval, prostě normální diskuze.
Jeho ublížená reakce ve stylu, proč se na to radši nevykašlali, celkem právem vyvolala pár příspěvků, které se podivovaly nad tím, proč tak naříká, když k tomu v podstatě nemá důvod... a to mu asi ujely nervy úplně. Asi se po #adblockgate není čemu divit. Kdyby to nebyl herní redaktor, z diskuze bych řekla, že se na internetu pohybuje sotva týden. -
Oni už jsou nějakou dobu dost pod tlakem, takže tohle asi byla poslední kapka. A nervy ruply.
-
-
Kluci na HREJ jsou na tu lůzu v diskusi moc hodný.
-
-
-
-
Pokud se Vám nepřátelé v Angry Birds zdáli roztomilí a mírumilovní, podívejte se tyto obrázky,...
Asi špatnej link... -
PS+
Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
Limbo (PS4)
Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)
God of War: Ascension (PS3) -
-
Proti XL slabej odvar.
-
-
myslíš Ground Zeroes, který už dali, stejně jako Metro?
-
A koho to má zajímat? Já si nepřišel přeměřovat pindíky, já nahodil info o další PS+ kolekci her.
-
-
hezky, tak už mate 4 hry na ps4; sice to jsou starší porty z pc, ale pořád lepší než nic
-
GoW super, indie věci taky
-
-
Je moc pekne ze pisete ze Comdag ma slevy, ale mohli jste i napsat ze na STEAMU bylo dneska GTA IV COMPLETE za 215Kč *3*
-
-
Tak Steam mel akce kazdy den ale v bleskovach se snad objevil jen 2x coz je podle me skoda.Ne kazdy sleduje co je noveho na Steamu a pritom se ty akce vyplati :)
-
-
Tak dneska tam maj Stalkera plus Call to Pripyat za 125 nebo Hitmana,3 dily za 185.
-
-
Tak maji tam toho samozdrejme vice.Me tam napriklad z hlediska ceny kdyz jsem se dival i na ty slevy Comdaqu zaujala cena Total Waru :GOTY ktery je tam levnejsi o vice nez 350,-
Ale vzhledem k cenam her u nas to zase tak moc prekvapive neni.
-
-
-
-
Získejte zdarma plnou hru GTR Evolution a Race 07 (zde) a The Sims 2 Ultimate Collection (zde). (thx Worhammer, Debilsoft)
Vedia potešiť cez prázdniny, včera zadarmo Watch Dogs od kamaráta čo dostal ku grafike, dnes toto, až mám strach že si zlomím nohu abo niečo *1* -
-
A ještě k tomu jsou slevy na Steamu na pár NFS a Burnout. *3*
-
-
JJ videl som, útok na peňaženky :D
-
-
WD není moc výhra, stejnak nechápu proč ho cpou ke každé gpu. *7* Tohle, potěšilo (jak koho).
-
-
Mafia II Complete Pack za 10€ !!
80% sleva a to se vyplatí *3*
http://www.greenmangaming.com/s/cz/en/pc/games/action/mafia-ii-complete-pack/ -
-
Ta hra nestojí ani za tuhle cenu.
-
když byl ještě GMG v dolarech, ten complete pack tam byl za 9,32 dolarů (jen pro info, zase tak velký rozdíl to není)
jinak zde 2 hry od 2K za 9 dolarů dohromady, takže je možné sebrat Borderlands 2 + Mafia 2, ale zase to nejsou complete edice, což je k prdu
http://www.nuuvem.com.br/promo/dose-dupla-2k -
Anebo o 70 kč levněji, pokud se na gmg zaregistujete přes proxy.
-