Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A stejně, pamatujete si starej design games? Už nevím jak dlouho to je, co to změnili, ale vůbec si nevybavuju, jak vypadaly diskuze apod. Lidi se rychle přizpůsobí. Teď už mi pročítání (když už teda pročítám) článků kvůli nevkusnýmu fontu a velikosti písma nevadí.
    • Pilgrim66
      http://web.archive.org/web/20050211022555/http://games.tiscali.cz/

Myslis jako treba 2005?
      • Jéééžiš, taková nostalgie :D
      • Miserius
        Vizionáři... V roce 2005 a jako dělaný pro tablety *1*
        • Nene, to bylo normální 4:3, ale pro menší rozlišení než dne ;D
      • no fůůůůůůůj *11* *15*
    • To mne teda ten prisernej font vadi porad ale uz se kvuli tomu nevztekam...
  • Preed

Grimrock

na GoGu je Grimrock -50% :)
  • Monitor

Zdravim vás pařani,

jsem tak trochu neznalej co se týká monitorů a po pár letech přecházím od ntb na PC a potřeboval bych poradit nějakej dobrej kousek na hraní her. Zatím se mi líbil tuten http://www.czc.cz/philips-brilliance-242g5djeb-led-monitor-24/132364/produkt ale rád si nechám poradit. Cena do 7,5k
    • Draken69CZ
      Byl tu doporučován EIZO FORIS
      • jeden je za 12k a druhej za 8,5k... Měl jsem doplnit že v tom nechci repro....
        • Draken69CZ
          Jen jsem zprostředkoval to co tu bylo doporučeno a předpokládám že až se tu LV426 ukáže doporučení bude stejné nebo poradí počkat na g-sync, ale tam ta cena bude trochu jinde. Repráčky nemusíš používat ty opravdu cenu nezvednou a připlatit si tu tisícovku bych viděl jako dobrou investici. IPS panel proti TN bude vždy lepší, bohužel to jsou mé pouze teoretické vědomosti.
      • Jack1947
        No za ten by si musel trochu připlatit.

Já bych bejt ním radši počkal na predá... ech LV26. Ten mu to osvětlí a vysvětlí. V tomhle se ten týpek fakt vyzná ( i když je to asi jediná věc v které vyniká).

Koukám to asi nebude hnedtak levná záležitost už proto že to je první monitor co má 240hz. Tedy pokud to není jen bublina i když by byla notně drahá za ty prachy.
  • Hanzales

John Romero chystá vytvořit dobrou old-schoolovou FPS. Předběžné datum vydání se oznámit neodvážil.

... Po Daikataně se mu ani nedivim :D
  • V průběhu zítřka se konečně dočkáme toho "velkého oznámení", které se týká Gears of War...

Legendary Edice s replikou Lanceru v poměru 1:1 za příjemnou cenu? ?
  • Nejlepší moderní hrou současnosti je podle IGN titul Mass Effect 2.

No, je to otázka názoru IGN. Mass Effect 1 byl super zábavou. Dvojka pro mě byla velké zklamání.
  • 5 úžasně vypadajících ingame screenů Battlefield 3, jenž byly k vidění během prezentace DICE...

5 hezky vypadajicich screenu, zas tak uzasne mi to neprijde a hlavne vsichni vime, jak to vzdycka se screenama je *3* Tim nechci rici, ze by se mi in-game video nelibilo *2*
  • Whoossain

Vyšla letní aktualizace pro hru Battlefield 1.

Chtěl jsem vám sem blejsknout jednu bleskovku ale asi je to jenom pro pozvaný tak máte pech. Srpnovej PS Plus lineup je celkem nuda...

• Activision Blizzard bude mít na GDC prezentaci s diskusí zaměřenou na next-gen renderování postav.

budou vyprávět, jak je složitý naprogramovat víc než jednu animaci smrti v Diablu 3? :D :D :D
  • Kozy
    Tak ex Evolution presli ke Codemasters.
    • SalemCZ
      Tak to je asi zrovna jediná firma s podobným zaměřením, tak alespoň je nebude muset zaučovat.
      • ringmancz
        ještě Milestone a Criterion (EA)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit