-
QTE clickfest v akci
levnější Ryse myslím nebylo
https://www.bundlestars.com/en/game/ryse-son-of-rome -
První kapitola ze hry Homefront se představuje ve videu.
Grafika z roku 2005.Sa necudujem ze hra dostala hodnotenie 5/10. -
Wayside Creations vytvořilo skvělé fanouškovské video Fallout Nuka Break: Red Star.
Jen dodám, že jde o prequel k první sérii webseriálu Fallout: Nuka Break a nadcházející druhé sérii která na Kickstarteru vybrala 130,000$ a začíná tento měsíc! -
Talk-show The Late Show with Stephen Colbert nabídne v následující epizodě (2. října) záběry z demoverze No Man's Sky.
Sorry. This site is not available from your location. -
Vypadá Sleeping Dogs lépe na X360 nebo PS3? Pro srovnání nemusíte chodit daleko...
Ja jakozto majitel PS3 rikam ze X360 verze je o kapku hezci :D -
-
Stejny nazor, taky mam PS3 a jasne vidim ze je o neco horsi... ostatne jako s kazdym titulem ktery je na oboje konzole, vzdy je to o kousicek horsi :( Zato PS3 exkluzivky jsou uzasny, i v porovnani s PC
-
-
I v porovnání s PC? Za tento názor se usmažíš v pekle! A předtím půjdeš do ústavu pro konzolově choré!
......................................................
Ne, dělám si srandu, máš pravdu.
-
-
Skoro jako kdyby PS3 obrázky měly původně menší rozlišení...nebo byly záměrně rozmazány :)
-
-
PS4 verze hry Detroit: Become Human si zkusilo již 1,5 milionu lidí. Dohromady nahráli přes 20 milionů hodin.
a jiné verze si zkusilo kolik lidí? mým skromným odhadem bych řekl, že 0...
-
Poslední update (v1.03) do hry Watch Dogs...
Tak to snad půjde už normálně udělat ta hidden trophy Traced... snad. -
Na webu Humble Bundle můžete do zítřejší 19. hodiny získat Warhammer 40,000: Space Marine zdarma.
To jsem rád, paradoxně hra která mě donutila na upgrade na 4jádro, no ono se to hrálo celkem nic moc když cpu bylo 99% - dám si to rád i dneska remake by se tohohle šiknul nebo aspomn high res remaster😉
-
-
A nemá náhodou u sebe přívlastek HD+ ?
-
-
HD + ? může být jenže není HD jako hd některé hry přinesou jen rozlišení, jinde jsou to hr textury a tak dále, tohle je podle mě stará verze.
-
-
-
Drew Karpyshyn
Interview: https://soundcloud.com/am640/vgs-june-1-former-bioware -
PlayStation už odhalil PS Plus hry pro listopad – Yakuza Kiwami a Bulletstorm: Full Clip Edition.
proč to odhalili už teď? že by měli nějaké negativní reakce na aktuální měsíc, tak chtěli tišit davy? no za mě každopádně spokojenost. zahraju obojí. -
-
100%. Stačí si přečíst fóra od Sony. Cenzor si to tam už nejspíš hodil😂
-