-
Nesleduju situaci, mohl by prosim nekdo napsat, jestli uz je AC:U hratelny a opraveny? A jestli to vubec na GTX 770 rozjedu, na steamu za 40€, vzhledem k odlozeni GTA by to bylo hezke vyplneni casu :D ale nevim jestli se da hrat, proto se ptam... prosim trolly neodpovidat :)
-
-
Pořád to má spoustu problémů (ale těžko říct, jestli se vůbec někdy opatchují, nebo se na to Ubi vybodne).
-
-
PS+ Instant game Collection
Rayman Origins, XCOM:Enemy Unknown, LBP Karting a Uncharted 3 jsou teď na PS+ zadara ke stažení *14* -
-
Hotovo ... tady máte moje peníze .... (4 Vita majitelé = 4 plusy :DDDDD)
-
Doplnim ze Origins je na Vitu :)
-
-
Což určitě potěšilo všechny 4 majitele VITY :D
-
-
-
Mass Effect 3 opět na Metacritic schytává nesmyslně nízká hodnocení od uživatelů. Kdopak v...
Ilumináti! :) -
Dark Souls - rada
Tak jsem pořídil Dark Souls 1 na Steamu a zjistil jsem, že díky vypnutému Games for windows se mi hra neukládá. Víte někdo, co s tím? -
-
http://extremegamerhelp.files.wordpress.com/2010/05/vqs8lh.jpg pokud udelas localni profil jako je na screenu melo by ti to fungovat
-
-
To jsem měl v plánu, ale mě se ten GFWL ve hře vůbec nepustí...
-
-
dohrat na jeden zatah, to je teprve to prave hardcore *5*
-
-
No, to jsem zrovna slyšet nechtěl :D
-
-
Nemám s tím po vypnutí GfWL zkušenost, ale zkoušel jsi vytvořit offline profil? Ten totiž ukládá veškerá data na disk (logicky) *4*
-
-
Jo, už to běží! Šestá verze instalátoruGFWL se chytla a po restartu už se to objevilo ve hře. Díky moc za spolupráci :)
-
No ono, když to nainstaluju, tak to u GFWL hlásí chybu, že se nelze připojit na server a hned se GFWL zase vypne. Takže když pustím hru, tak tam to vůbec nenaběhne a rovnou to hlásí, že jsem v offline modu a že se to nebude savevoat (což jsem si ověřil). Teď jsem zkusil nějakej crack, tak uvidím, jestli to pomůže. Ale crackovat origo hru... úžasný :D
-
-
Zkus ten marketplace odinstalovat (eventuálně vyčistit pozůstatky), restartnout kompa a nechat ho stáhnout znovu, možná to napíše, že chce aktualizaci a musíš hru restartovat. Zkus vypnout ten Firewall (možná jsi si to odklepl zakázané, což se ti uložilo a už se to neptá) Případně vypni third-party firewall, nebo ten v antiviru (prostě na zkoušku) :)
-
No mě se ten GFWL ani nepustí, tudíž se nemůžu přihlásit. A když dám v DS v menu položku Live, tak to nic neudělá...
Edit: Zkusil jsem vypnout antivir i firewall a pořád nic. Jakoby ta hra vůbec nepoznala, že mám GFWL nainstalovanej. Prostě mě to hned hodí od offline režimu a ten GFWL tam nedokážu vyvolat. Co jsem projížděl fora, tak by to mohlo bejt tím, že mám Win8, ale když jsem zkusil postupy, který tam radili, tak to stejně nepomohlo... tak už nevím. -
Já akorát znova instaloval Arkham Origins a bylo třeba ten klient zase stáhnout, přihlásit se, aktualizovat a pak to šlo (dělo se v podstatě automaticky). Taky jsem si říkal, že měl být přeci už vyplý :) Jdu checknout DS1, stejně jsem ho chtěl už konečně taky pokořit do konce :) ale počítám to půjde stejně.
EDIT: Tak to normálně jde. Při instalaci se ti musí stáhnout MS Marketplace (do toho se přímo přihlásit nejde) - případně se asi po restartu hry aktualizuje (už ho mám od toho Batmana). Po spuštění hry by jsi se měl normálně přihlásit. Pokud se přihlásíš i tady: https://login.live.com/ tak to musí jít. Vopačném případě ti to blokuje firewall ;o) Po spuštění hry se mi to normálně přihlásí do "LIVE" profilu, kde mám furt svůj profil s hrama, achievementama atd... -
Tak jsem zběžně zkouknul fórum na Steamu a pochopil jsem, že i když je GFWL nefunkční (MP) tak je potřeba se tam stále logovat popř. se zaregistrovat na login.live.com
Každopádně to nemám ozkoušený v praxi, takže sorry pokud plácám blbosti *3* -
tomocz: Sakra nestraš. Já jsem si pár měsíců zpět koupil Prepare to Die edici v krabičce. Určitě musí existovat řešení
-
Když to jinak nejde... origo jsem si koupil a nefakčí. A když jsem to zkusil cracklý, tak se hra zase seká. Jsem v koncích...
-
Dle mistnich experdu a hateru warezu crackovanim originalky zpusobujes vydavateli hry skodu. Bacha na to!
-
-
-
-
-
-
Sledoval někdo live streamy z Rezzed? Byly víc informativní než celá E3. A zajímavější.
Zvlášť to MMO - WildStar vypadalo zajímavě. -
-
Mohli by games dát nějaký články. Byli tam záběry z her které tuším jinde nebyli. Alespoň tam jsem je viděl prvně.
- Taky by neuškodilo, dán upozornění na games kdy a kde to je možné sledovat. -
chtělo by to nějaký shrnutí pro ty co to nezkoukli/ něměli na to zatím čas
-
Koukal jsem jen na Dreamfall chapters, kde byly česky mluvící odpadkové koše *1*
-
-
Tak to jsem zrovna ještě neviděl. Teď prokousávám těmi sobotními záznamy.
-
-
-
Rsiden Evil 5 Gold edice...
Dneska má bejt zadara pro majitele PS+ účtu...nevíte někdo, jestli to je už ke stažení? -
-
Jeste ne, byva to v 5 hodin u nas... jeste bude Bulletstorm :)
-
-
Už to tam je :)
-
-
-
EA se podařilo prodloužit NFL licenci o další rok. Se skutečnými jmény hráčů se tak setkáme...
Who cares, kdyz to nevyjde na PC? -
Digitální verzi The Last of Us si budete moci spustit a začít hrát už během jejího stahování.
No po dnesnim demu se na hru tesim jeste vic, a to jsem si myslel ze to nejde... Tohle je satanovo dilu, vydat hru v nejdulezitejsi casti zkouskovyho *15* Jestli odolám, zaslouzim metál (hru mam předobjednanou, takže tu pri uceni budu koukat na obal *8* ) -
-
No já už sem na školu naštěstí trošku starej, takže to dám dvakrát dokola i za tebe a pak ti to povyprávím :-)
-
-
Lakava nabidka :D Ja si to zahraju "až" 14 dní po vydání, takže to zas tak strašný neni :)
-
-
-
Rocksteady oznámili systémové požadavky pro Batman: Arkham Knight
http://www.pcgamer.com/arkham-knight-system-requirements-revealed/ -
-
Další z řady konceptů designu konzole Playstation 4, který vznikl na základě doposud odhalených screenů.
To jsem vážně zvědav . Slim PS2 byla nejlepší designový kousek s čím Sony přišla . No uvidíme , snad tak retro jako Xbox nebude ale vrátí se k praktičtějším tvarům než kdy měla PS3