Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taro Yoko (producent Drakensang 3) by rád vytvořil Drakensang 4 na PS4, ale na vývoj mu nezbývá dostatek...

Prosím vás, opravte si to na Drakengard - mi bylo to japonské jméno u německé hry hned divné.
    • Thorar
      Proč divné? Japonci byli spojenci :-)
      • Ale Drakensang má v těchto zeměpisných délkách podstatně větší jméno než Drakengard , nehledě o rozdílném herním zážitku , propracovanosti herního pozadí i velikosti mečíků .....
        • Thorar
          Moje narážka nebyla herní ale historická *1*
  • Fanouškovského módu Black Mesa bychom se měli dočkat již "brzy".

Nejlepsi zprava za posledni pulrok.
    • Jojo, tohle chlapci psali pred vanocema 2009 :D. Snad jim to tentokrat vyjde.
      • Hanzales
        Chlapci se právě od posledně poučili a s jakýmkoli oznámením byli od té doby možná až příliš opatrní ;o)
        Já už pomalu nevěřím, ale stále doufám, že snad tento rok už ono skvělé dílo dokonají a my si tak budeme konečně moci zahrát jednu z nejlepších, ne-li nejlepších FPS všech dob v takto nádherných (nejen grafických) detailech. Sice už to není tak dechberoucí, jako před 4 lety např. ale stále to vypadá velmi skvěle!
    • Souhlas,snad to opravdu dotahnou do konce a brzo se dockame.
  • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

som nevedel ze sa da zabijat myšou alebo gamepadom.
  • Draken69CZ

Veselá otázka na páteční podvečer

Tak když je venku tak pěkně přecházíte na jiný koníček než hraní her?
    • homeles8
      Já hraju furt na el. kytaru, ať je jak chce. Hry hraju když jsem unavenej, bolí mě ruce, nebo už nevim, co bych hrál.
    • Já upravuji Mafii 1. Není to paření. :D Je to tvorba města a scriptů.
    • Lukass
      V hokne pri svarovani je fakt super takze dojdu dom a hraju Zaklinace, tak to dlam uz tyden a pekne sem pokrocil.
      Ale dneska mam sportovni den, zachvilku du behat, pak schody, hodku cviceni a odpoledne nohejbal :-)
    • Jack1947
      Byli jsme kousek od nás v přírodním koupališti, jinak občas "modelařím"...
      • Ja sa tiež rád venujem kvalitným modelom *3*
      • Draken69CZ
        RC modely nebo jen na poličku?
        • Jack1947
          Modely, na poličku fakt ne to možná před lety když jsem byl malý *1* , spíš jen ovládám, mechanika mi dělá táta, já jsem na manuální práci docela levý (úplně) takže bych to moc nezmáknul i když on létá víc jak já sa mně to už trochu omrzelo... jinak to je nákladný koníček no ale ... když to nškoho baví že, ostatně to je pc taky a tohle je navíc venku.
    • 38 stupnu není "pekne". idealni se zavrit v klimatizovane mistnosti a parit
    • Lukyz
      Jihoměstská 12° na zahrádce, další oblíbená kratochvíle *1*
  • jakubc

Animovaný výroční trailer

Deus Ex série má "nový" animovaný trailer ke svému patnáctému výročí, s českými titulky zde:

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/deus-ex-slavi-patnacte-vyroci
  • Všem XBL multiplayerovým hráčům Call of Duty: Black Ops, kteří mají hákový kříž v logu...

Oh gee, why is that? *1*
  • Kozy
    Za dva dny vychází Curious Expedition.
    http://curious-expedition.com/

Můžu doporučit.
    • škoda že celá hra není v takove grafice jako jsou ty eventy, nebo alespon že nejsou mapy eventu vetší a že by ses tam mohl pohybovat
    • WhySoSad
      Hoď to sem prosím ještě jednou až to vyjde, já na to do tý doby totiž zapomenu, děkuju *1*
    • Teda, peckova grafika, na vyssi nastaveni to bude vypadat lip nez W3 na Xbone *1*
  • i586

84000 post😀

• SalemCZ

škoda že je každou chvíli mažou 

• Jack1947

Nojo to jw tšžké asi nechtějí aby se zde řešily jiné věci co nejsou v bleskovkách ale herně souvisejí.

• SalemCZ

Tak od toho jsou ty diskuze ne teď? Ty jak tam nikdo nechodí.

• Draken69CZ

Měl Jack smůla no 😂

• Jack1947

Ty seš taky taková smůla noo , Btw 99 a mám 25k lol

• Draken69CZ

To je smutný ☹

• Jack1947

Nebreč tak se víc snaž a budeš mít aspon ty 4k ty joudulo 😀

• x_ander

Víš Jacku, někdo má i kamarády, partnery/ky, i nějaké rozmanité zájmy a tak. A někdo... má 25k komentů. Ale gratuluju samozřejmě.

• homeles8

Ještě RPG

Za dobrý hry děkuju, ještě potřebuju RPG typu Divinity: Original Sin, nebo Pillars of Eternity, klidně starší, ale takovýhle isometrický a aby byla čeština. U těch dvou čekám na češtinu. Víte někdo nějaký?
    • Age of Decadence a UnderRail - obě jen v EN, ale stojí za to. Taky mi není po chuti plácat se v RPGčkách v EN a překládat každé páté slovo), ale u těhle dvou her se to vyplatí.
    • Planescape Torment, Baldur s Gate2, Arcanum(steamfantasy), Temple of elemental Evil(kratka zalezitost, a to nastve), Neverwinter Nights 2 s datadiskami!, Icewind dale1+2(take akcnejsie, ako dnesne hry, ale dvojka ma par prekvapivych puzzlov), Drakensang 2 a 1 - je to sranda, ale odporucam hrat najprv dvojku a potom jednotku
    • Draken69CZ

Inquisitor

http://inquisitor.cz/
      • homeles8
        paráda, až dohraju oba baldury a Divinity s Pillars, tak je na řadě Inkvizitor. Díky moc! *14*
    • WhySoSad
      Na Divinity už je čeština a hodně kvalitní ! ;) Takže jestli čekáš jen kvůli tomu, tak už nemusíš.
      • homeles8
        tak to já čekám ještě rovnou na EE a tam ještě neni doladěná. :-)
        • Arcanum?
          • homeles8
            třeba na to Baldurs Gate neni čeština?
            • homeles8
              Právě jsem si koupil 1 i 2,takže než to dohraju, tak snad už budou češtiny na obě nový hry hotový, takže snad paráda. Díky všem za rady i za pomoc :-)
            • BG 2 je dobra ale jednička je nic moc. taháš se po prázdnejch mapách a kidlíš všelijakou havěť
              lepší je icewind dale 1 z datačem
            • homeles8
              jo, taky to nevypadá zle, díky, moc, ale právě jsem se dozvěděl, že na Baldurs Gate je čeština a já to nikdy nehrál, tak si to zahraju :-)
            • rage of mages ... *7*
            • skus rage of mage 1 nebo 2 *14* *1* mix rpg a strategie
          • homeles8
            jo, vypadá to dobře *4* Akorát teda ještě dodám, aby to bylo fantasy, ne postapo :))
            • Pethulla
              Tak zrovna Arcanum není žádné postapo. To je fantasy do kterého vtrhla průmyslová revoluce.
  • Sledujte video s ukázkami z Battlefield 3 a se záběry skutečných armádních jednotek na 11. ročníku...

Ja to rozeznal! Ty realny zabery nemaj tak pekny odlesky a stiny ale textury jsou o dost lepsi a taky modely maj ocividne vic polygonu. Treba obleceni tech lidi je udelany fakt skvele skoda ze mimika je slabsi snad to v dalsim dile napravi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit