Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Sins of a Solar Empire: Rebellion is free in the Humble Store Fall Sale

https://www.humblebundle.com/store/sins-of-a-solar-empire-rebellion?partner=pcgamer

• ucho

tobě říkají blesku, co? :D

• Lukyz

Pro dobrotu...

Prosím vás, než něco napíšete, raději si 6x zkontrolujte, že nejde o informaci, která tady už proběhla. Náš Ucho to opravdu špatně snáší. Děkujeme.

Konec hlášení

• ucho

snáším to skvěle, jen mi přijde, že je trochu retardované psát o něčem, co svítí nahoře mezi bleskovkami. tvou reakci taky nesnáším špatně, prostě ze sebe děláš šaška. někdo musí vždycky dělat šaška, bez toho by tady nebyla zábava ;)

• Veskoslav

Ať ti nerupne cévka.

• ucho

proč by měla? ty máš s cévkama problém, že je vytahuješ?

• Mart9

Hlavně ten odkaz vypadá jako nějaký affiliate odkaz pc gameru, takže jsem příspěvek nahlásil.

• Veskoslav

Až na to, že PC Gamer je jeden z partnerů Humble...Ale to by sis něco o tom mohl zjistit, co?

• Mart9

Reakce na příspěvek:

No vždyť to vidim podle toho tvého odkazu. Ale nevim, proč to propaguješ tady.

• ucho

Jedenáct balíčku po pěti indie hrách za minimální ceny, to je aktuální výprodej na Steamu,...

spěchejte, než se to vyprodá :)
    • ArmA 3 a Carrier Command: Gaea Mission budou na Gamescom 2012 čekat na hráče v hratelné podobě.

Já na těch balíčkách neviděl nic zajímavého. Pokud někdo žádnou hru nemá, nebo má zájem o víc her z jednoho balíčku, tak ano. Ale spousta těch her už prošla samostatnými slevami nebo v jiných balíčkách, takže kdo co chtěl, už to asi má. Sám jsem tam nenašel žádný, do které bych chtěl investovat i třeba poloviční částku.
      • ucho
        no já jsem na tom stejně, taky mě ani jeden balíček dostatečně neoslovil. každopádně narážel jsem na slovo výprodej, které v tomto smyslu získává trochu jiný rozměr... :)
  • Peter Molyneux se Vás chystá s Fable: The Journey dohnat k slzám.

Ten kluk uz me k slzam dohnal. Tolik velkolepych napadu a tak mizerne je realizovat...
  • zx_spektrum

Hra The Elder Scrolls V: Skyrim je hotova, taková událost se prostě neobejde bez pořádného dortu...

7. 11. 2011 je hra teprve hotová? No já vám nevím, ale ta hra musí být hotová už nějakou dobu, Xbox360 a PS3 schvalovací proces není na jedno odpoledne a vylisovat alespoň X miliónů DVD/Bluray taky ne, i kdyby už měli krabičky připravené...
    • Ale tak Bethesda .. tím nejspíš myslí, že mají hotové už i patche na ten technickej bastl co rádi vydávají nebo první z 25 DLC. *16*

Ihned po vydání The Elder Scrolls V: Skyrim dne 11.11.2011 vyjde i první patch (v.1.1).
      tzn si ty mínuska příště strčte do perdele.. *16*
  • Erendiel

Deep Down bude free-to-play hrou, betaverze vyjde kolem 22. února.

Haha Deep Down nepřestává překvapovat...
  • Lukyz

Wasteland 2 vyjde na XONE

https://www.youtube.com/watch?v=BpKUqHlOIDI&t=133
  • haze to na kartu hry a ne na zabery might and magic...
  • ucho

S prohlížečem Google Chrome si můžete zdarma stáhnout PC verzi hry Angry Birds.

jde to i bez chrome, tedy můžete rovnou hrát...
    http://chrome.angrybirds.com/
  • B.o.b

Watch Dogs 2 se prý nebudou bát nových nápadů a konceptů, jednička podle šéfa vývoje nebyla ani zdaleka dokonalá.

No hlavně ať si řeknou co to má být. Jinak když člověk hraje Watch Dogs, tak se neubrání pocitu, že ta hra je trošku nedodělaná.
    • I kdyby to bylo bez bugů stejně to je hovadina. Je vidět přes zdi, hacknutí ?kanálu? způsobí výbuch, hlavní hrdina tam běhá s šátkem přes xicht, přitom by ho dávno sejmuli jako teroristu *1*
      • Protože všechny hry maji úplně logické herní prvky, ze?
        • Je rozdil mezi nelogickym hernim prvkem a kravinou jako kanal co jde hacknout a vybuchne.
  • Lidé používají Xbox na hraní jenom z 60%.

Tak by mě zajímalo v čem je tahle bleskovka inovativní, když ani ne před hodinou jsem na Games četl "Lidé používají ze 40% Xbox na jiné věci než hraní"
    • Aspoň jim to sedí :). V médiích bývá běžné, že tyhle procenta při součtu dají 110 % a víc.
      • Máš pravdu, zlatý FOX news se 110% nebo TV Nova *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit