Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox

Wasteland 2 Beta

Tak a já přidám video z dneska uvolněné bety pro Wasteland 2 - http://www.youtube.com/watch?v=H-Ur7qKE9Ho
  • ahoj všem
    • Chtěla bych poradit, ráda bych si zahrála Bioshock, tak který díl byl nejlepší. Všechny asi hrát nebudu, takže bych ráda vybrala jen jeden.
      • Podle toho,jestli ti více sedne temně hororová atmosféra jedničky,nebo prosluněný Infinite.(dvojka je asi nejslabší,příběhově je nejlepší a nejsložitější Infinite)
      • Bargud
        Doporučil bych Infinite, ale jestli si najdeš čas, tak se opravdu vyplatí ho (hrám) věnovat i prvnímu dílu. Plasmidy mi připadaly o něco lepší než v Infinite a podmořské Rapture má rozhodně taky něco do sebe. Jinak je Infinite snad ve všech směrech rozhodně lepší a je to jako celek neuvěřitelně skvělý herní zážitek, bez debat!
        EDIT: Jinač DLC do Infinite se právě v Rapture odehrává, tam bude pravděpodobně znalost pro lepší zážitek nutná, pokud ne, opravte mě, sám jsem DLCčka totiž ještě nehrál, byť je mám. Infinite si plně užiješ ale i jako samotnou hru bez DLC.
      • Vykašli se na Bioshock a zahraj si Systemshock2.
      • Kozy
        Bez váhání jedničku, nejlepší atmosféra.
      • Miserius
        Jednička je nejlepší, ale pokud jsi nehrála ani jeden díl, klidně si pusť Infinite. To spoustu hrácu sralo že je stejny jako jednicka (vcetne me) ale to tebe trapit nemusi... Vicemene zalezi jaky prostredi te laka vic...
      • Jednoznačně 1. Nejlepší díl série. 2 taky dobrá ale ten Infinite nedoporučuju to už je nic moc. Sice po vizuální stránce je to pěkné ale nedohrál jsem to ani do půlky.
        • Bargud
          Sakra, co to má znamenat? Chápu, že ti lidi, kteří nepochopí příběh, tak hru nechápou. Případně někoho hra fakt nebaví. Ale říct něco takové s tím, že si to nedohrál ani do půlky?!!
          • Miserius
            Co je na Infinite příběhu k nepochopení?
      • Draken69CZ
        To jsou zas radílci, pokud na to máš mašinku tak Bioshock Infinite *3*
        • Tupou střílečku? Jednička je rozhodně lepší.
          • Draken69CZ
            Proč? Protože byl první? Pokud nehrála žádnej a nechce hrát všechny tak je Bioshock Infinite nejlepší volba.
      • Jack1947
        Bioshock1 (!!!) parádní hra a dodnes na ní vzpomínám, skvělé postavy mise a příběh. To ti ostatní dva už nezmákly prostě tahle byla jediná bezkonkurenční a prominul jsem ji i ten nic moc konec. 10/10. *4* Neváhej a jdi do B1.
  • Johnny

Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

Tak už to bylo zastaveno :D Nehledě na to že krev by se odebírala pokaždé když ovladač zavibruje. A to je Samozřejmě i při střelbě a jiných aktivitách, takže to chlapci nemají moc promyšlené :D
    • Tak sa nám tu zase raz stretla banda ignorantov ktorí nemajú poňatie o čo ide. Tento projekt bol určený na spropagovanie darcovstva krvi, predpokladalo sa že herné zariadenie bude používať medicína pri odberoch krvi pre transfúzne účely. Čo ale čakať keď (nielen) TG preberá metódy TV Sova, Hrom, Nový Schass a podobne.
    • Nevim jak nekdo mohl verit ze to je opravdovej projekt *1* Je na prvni pohled jasny ze jsou to trolove... kdyz jsem to napsal k FB postu zahranicniho shopu, tak se na me sesypali amici s nadavkama jako ze jsem zlej, ze to je prece super napad, ze by to mohlo nekomu zachranit zivot!!! *1* *1* *1*
      • Na první pohled to byla kachna. Stačilo by s tím 10 minut hrát Quaka 3 a už by přístroj neměl co odebírat :-D
    • Inquisitor
      To je zase jednou reklama na hry. To budou mít média žně, jaký jsou hráči nebezpečný psychouši :)
    • Draken69CZ
      Vycházeli z faktu že člověk má cca 5 litrů tak ho chtěli vycucat do dna.
  • Keyz

Batman: Arkham Knight PC suffers AMD card issues, system requirements updated

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/06/22/69607/batman-arkham-knight-pc-suffers-amd-card-issues-system-requirements-updated/
    *15*
    • ani sa necudujem, nvidia a jej pr(i)dana hodnota
      najprv sprasene hry a potom po pol roku to na AMD po patchoch ide lepsie *1*
    • Ono to neni zadna slava ani u nvidie, se podivej na changelog poslednich ovladacu. Tedy game ready ovladacu prave k tehle hre. SLI vpodstate nefunkcni.
    • Jack1947
      NVidia a její špinavá hra... to bude nářků.
      • To ze AMD vyrabi odpad je chyba Nvidie?
        • ale až AMD chcípne a Nvidia podraží na trojnásobek budeme brečet všichni
  • Kickstrarter projektu Shadowrun Online zbývá do konce 8 hodin a pro start vývoje potřebuje ještě...

vypadá to pěkně, ale proč to musí bejt online? pass...
  • Keyz

Francis Plays Sim City!

http://www.youtube.com/watch?v=qCAz8hfTX-s
    *15*

On the Topic of Consumerism and Sim City
    http://www.youtube.com/watch?v=q2NTxSyb_uQ
  • Zaklínač 2 na Xbox prezentace LIVE..!!

http://apps.facebook.com/thewitcherlive/
  • MishKonn

Vypadá to, že Radical Heights bude (po LawBreakers) dalším neúspěšným titulem studia Boos Key - ve stejný moment ho včera maximálně hrálo pouze 1819 lidí.

Bohužel, když přijdou vždy s křížkem po funuse.
    Přijít s kopií Overwatche potom, co první jmenovanou hru hraje půl světa?
    Přijít s kopií Fortnite potom, co první jmenovanou hru A PUBG hraje třičtvrtě světa?
    Nechte to studio už umřít.
  • Miserius

Beyond Demo klíče

Tady se zaregistrujete: http://www.jeuxvideo.com/operation-speciale/ope.php?id=120 (neumim ani slovo francouzsky a zvladl jsem to - zip code dejte 75001) a dostanete klic ktery muzete pouzit na PSku nebo na webu a budete si moct stahnout demo ktery bude oficialne az 1. rijna...
    Tak demo je povedeny. Ten jejich novej system ze nejsou tlacitka na obrazovce ale proste reagujete packama jakym smerem co chcete delat (pest doprava - packa doprava, otevreni dveri tlacitkem - packa kupredu atd, blbe se to popisuje ale je to intuitivni) smerem jakym je potreba to dela vic uveritelny nez kdyz poletuej ve vzduchu trojuhelnicek nebo Zmačkni L1 abys dal pěstí... Navic ma demo i češtinu, to urcite nekdo oceni
    A v demu je vse co uz jsme videli - testovani maly holcicky, trenink ve spárování a nakonec vlak a útěk v lese + boj ve městě
    • ringmancz
      Heavy Rain demo jsem hrál, ale teď si nebudu kazit zážitek
      • Miserius
        Tak jsem vyzkousel to jeho Zadna Game Over obrazovka nebude...a mel recht *1* Behem dema jsem se nechal 2x chytit a koncilo to naprosto jinak, ani jsem se nedostal do ty proflaknuty sceny - bitva proti SWAT v mestecku
      • Miserius
        Ja nebudu kupovat Beyond v den vydani, takze buhvi jak dlouho si pockam takze si to zahraju, ma to 4 giga tak snad to nebude na 15 minut... Mozna me to prekvapi a jeste zmenim plany na pořízení *2*
        Ale u tehle her je demo fakt jen tak na vyzkouseni, HR demo me vubec nebavilo a hra pak byla super...
  • vyšel další patch na skyrim :-)
    • Tak uvidime, co se rozbije tentokrat :)
      • Ale nesýčkuj.

Tenhle přidává do hry zabudovanej DLC shop.

A některý brnění pro koně jsou tam fakt špica. A jen za 15.99€ si můžeš koupit opravu draků!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit