Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War

Fanoušci velitele Sheparda z Mass Effect se jistě s radostí vrhnou po "jeho" mikině i za cenu 88$...

Ta mikina je šílená *8* *11*
    • MrSanta
      Souhlasím, ale ty klasický kapucovky jsou dobré. Klidně bych si něco takového nechal koupit třeba k svátku. A ještě se mi líbí hrneček a čapka. Ty já tuze rád *1*. Trička mají také docela pěkné, pin-up motiv s Mirandou a Tali je pěknej.
    • Fanoušci velitele Sheparda z Mass Effect se jistě s radostí vrhnou po "jeho" mikině i za cenu 88$...

Ale pobavili ma popisky pri prvych siestich trickach :D
      http://biowarestore.com/mass-effect-mens-tshirts
  • Oculus (Rift) VR má bližší vztah k Sony než jakékoliv jiné společnosti.

Škoda že Oculus nemá nebližší vztah s Facebookem
  • MickeyMutant

Agony úspěšná na Kickstarteru

Jestli jste nevěřili, že vás čeká Peklo, tak teď už to máte díky Kickstarteru oficiálně potvrzené.
  • Vyšel zásadní Carmageddon: Reincarnation update

Vyšel zásadní Carmageddon: Reincarnation update. Lepší optimalizace, nové možnost poškození vozidel, dvě nová auta, z toho jedno pásové. Po novém roce mají přijít další velké neoznámené novinky.
  • Kerbal Space Program 0.19 je venku!

Konecne muzeme shoret pri vstupu do atmosfery a to jeste s moc hezkyma efektama!

http://tinyurl.com/bnp5xqd
    • Keyz
      Ví se kdy zhruba bude plná hra?
      • Tak to bohuzel fakt netusim ale uz ted se to da v pohode hrat jen tomu chybi ten mod kariera... nastesti hra sama o sobe nabizi dostatek vyzev sama o sobe. Ma to taky moc fajn komunitu ktera uz ted udelala velke mnozstvi modu. Ja to muzu s klidnym svedomym doporucit uz ted.
  • Váš první PC?

Zdravím, takhle při odpoledni se vás ptám, jaký byl váš první počítač jakou první hru jste si na něm zahráli?
    • Inquisitor
      Já jsem měl první ty ruský hry do ruky, ta klasika s vlkem a zajícem, potápěč apod.. Potom jsem měl tzv. přepínačky od rákosníků, co se tady po revoluci objevily :), ještě rákosnický super com(kopírka super nintenda). Pak bylo nějaký Atari, myslim že 800. Potom dvakrát PSX, ještě Gameboy, no pak už přišlo PC a toho jsem zůstal :)
    • MrSanta
      Moje první setkání s počítačem se odehrálo asi kolem roku 1988 na základní škole. Měli jsem tam učebnu výpočetní techniky která byla osazena skvělými stroji PMD85. První hra byla PMD variace hry Boulder Dash.
      S klasickým PC jsem se setkal prvně o pár let později u maminy v práci. Tuším to byla 286 a první hry nemohly být jiné než Wolfenstein 3D, Pac Man a Grand Prix.
      První počítač který jsem vlastnil (koupili rodiče na 'studijní' účely *1*) byla brutální 486 DX4 100/33 MHz. To bylo kolem roku 1995.
      A pak už jsme se vezl... Letos si zřejmě k mému současnému miláškovi pořídím ještě svou vůbec první konzoli *1*
    • Jack1947
      Nikdy se povazovat za rodileho PCkare asi nebudu moct. Nevyrostl jsem na PC a to co jsem vlastnil... 1 nevim uz kdy 2000-01 bylo od taty z prace tam jsem hral DOOM ? ( hral jsem jinak jen v druzine ve skole, a u taty v praci) Az pozdejc kolem tech 2003-2004 jsem zacal bejt aktivnejsi - dostal jsem tehdy od dedy a babicky kompik a tam byl Intel Celeron 2,4ghz? 1gb-2 ram (asi??) a 5200fx Geforce 128mb tehdy to stalo (nekde mam ucet nechci ted hledat tusim kolem 22k) ... pak byli takoveto upgrady... no a 2006 byl upgrade na lepsi komp AMD 5200 2,6ghz 2gb 7950gx2 ( nevim ale tehdy jsem byl z ni trochu unesenej mozna kvuli revolucnim dvou jadrum grafickejm, abych ji pak vystridal 8800GTS a vzapeti 8800GT) procak vystridal taky - jo a proc AMD no tehdy bylo levnejsi -zadne terno.

Stejnak kdyz si vezmu - dneska komp defakto z 2007 a nebejt par upgradu ( ne-nezbytnejm) drzi (tak nepocitam "vybuchy" zdroju a jedna uprazena zakladka)
      (HDD SEAGATE 80gb, z roku 2003-04 musim zaklepat ze drzi ale vyuzivam ho jen minimalne narozdil od WD sraccek ktere odesli neznamo kam)
      Jak jsem psal to... tehdy? to jsem nezazival ja byl odkojeny hlavne konzolemi a takto bude nejspise i do budoucna.

(Jo, mam Notebook kterej prodal tatovy jeho bracha co si ho privezl z ameriky asi 2000-01 - i s tiskarnou Canon 800mhz 64mb naka grafarna (slaba). Jak rikam PC HW me vetsinou nechavalo klidnym... a hlavne dneska ( no kdyz pominu ze nas nutej a nutej jit do DX11 - proste engine nezvladne tak pak se tiommu asi nevyhnu ale do te doby ... pohoda).
      • výborný čtení *11*
    • ringmancz
      nevím na čem, ale bylo to jenom černobílý a běžel na tom Duke Nukem. a hrozně se mi líbilo slovo user
    • Hanzales
      Prvně jsem dlouho denně chodil k mámě do práce na 286 (8Mhz) a hrál GP od Accolade a Prince :) První vlastní doma byl až pak Celeron 300Mhz (bez cache), 64MB RAM, 4GB HDD, S3VirgeDX, SoundBlaster16, 14" Monitor (Sampo) :) Pařil jsem na tom všechno :) První pecka byla asi Half-Life, kdy se mi povedlo díky sekající se hře při rozbíjení bedýnek sehnat Celeron 300A (s cache) a pak přišel úžas nad Unrealem, který i bez akcelerátoru vypadal úžasně a pak další úžas s první 3DFX a další nálož her, převážně jsem tehdy hrával FPS (SystemShock, KingPin, Sin, SoldierOfFortune, Descent, všechny Heretiky, Hexeny, pak jsem přišel na chuť i jiným herním žánrům ale čím více vzpomínám, tím více her se mi vybavuje. Už tehdy jsem drtil první GrandPrix od Microprose a ježdění mi taky zůstalo dodnes :) Ale samozřejmě jsem před tím vším taky okupoval různá zařízení od pongu, přes ZXSpectrum až po Didaktiky, různé notebooky (setlers, lemings, tfx, alone in the dark) ...to byly časy :)
      • Krásný časy *4* Toho Kingpina, ale hlavně Unreala si pamatuji dodnes, když se to poprvé spustilo na 3dfx Voodoo 3 2000 (PCI verze). To byl ten pravý Next-Gen...tohle už se nikdy opakovat nebude a lituji všechny mladý, kdo tento příjemný šok, kdy byl člověk opravdu paf, nezažil *4* Jo a ještě si pamatuji Drivera, to byl taky skvělá věc.
        • Inquisitor
          Jo Kingpin to byl nářez, na tu dobu výborná grafika. Ale hlavně to maso, to už by dneska snad ani nevyšlo. Takovej předchůdce Manhunt :)
    • PC XT s frekvencí 4,77 MHz, bez harddisku, s grafickou kartou Hercules, první hry Xonix a Digger :-) Předtím jenom pár digitálních her.
      • ten mi ve "sbirce" chybi, ja mel po tom spectru hned 286 s 20MB HDD a 5.25" disketovkou *5*
    • První PC, co koupil otec...tak to byl: IDT WinChip C6 200MHz, deska M5130 A-Trend ALI "Alladin4+", 16 MB RAM DIMM, 2,1 GB HDD Seagate, zvukovka Yamaha 719 3D a grafika SVGA 1MB, u tý název nevím. Monitor 14". První hra: Duke Nukem 3D, Blood. Pak první za moje peníze...AMD Athlon XP 2500+, deska Abit NF7-S, 1GB RAM DDR, zvukovka integrovaná, HDD 120 GB Seagate, grafika ATI Radeon 9800 pro, monitor 15". Prvni hra: Simpson Hit and Run, ale hlavně Far Cry. Jinak jsme byl doma, kdysi i zx spectrum, ale to je uz hooodně davno *4*
      • Microsoft snížil cenu jedenácti Xbox One her ve svém online obchodě.

Super paměť *3*
        • tak to je dokonce od roku 1998, to byl ten první počítač.
        • U toho od otce jsem podváděl, přiznám se *1* . Sice si základní parametry pamatuji, ale přesné označení komponent ne (i když sem vlastně nevěděl jen tu zvukovku a desku). Já totiž nedávno našel faktury ke všemu, co se kupovalo k PC od roku 1999... *3* Ale ten svůj si pamatuji přesně, tam problém nemám a to sem si ho kupoval v roce 2004. Taky mě to tenkrát vyšlo na hříšné peníze, když započtu i další věci, co sem si k tomu kupoval. To se to pak pamatuje...nadosmrti *4*
    • NHL 99
    • Pentium 2
      Pravděpodobne nějáké demo z levelu :)
    • zx spectrum, harrier attack
      ale predtim jsem se jeste jeden vikend mazlil s legendarnim pongem, zacal jsem jako konzolista, ale pocitac je proste vyvojove vejs *5*
  • skaven

mate niekto problem s Wolfom 2 na pascaloch? pada mi ako jablka na jesen.

• madPav3L

Jestli máš přetaktovanou kartu, tak to přetaktování sniž... je to na to nějak háklivý. Já mám 1080 Ti a normálně jí provozuji na taktu 2038/11600 MHz ale pro Wolfa jsem to musel snížit na cca 2000/11500 MHz.

• skaven

nie, je v defaulte, mal som ju do tych prvotnych padov podtaktovanu, podla webwalkera...az do wolfa fungovala v kazdej hre bez problemov

• drasta

Ja mam s Wolfem 2 uplne jinej problem :D

• skaven

ja viem, beries ho priliz vazne :)

• drasta

To ani ne... ale Wolf2 se bere vazne a vubec to neumi. Ty "moudra" o smrti a zivote tam teda vubec nesedely :D

• skaven

mne sa pacilo, ako si robia srandu zo vsetkeho. zo stereotypov: tlusta nemka, primitivne rozpravajuca cernoska, cernoch, ktory otrtka zenu a uz bali dalsiu, alkoholik knaz... Potom rasizmus farebnych. kym nemka nevrazila facku cernoske, stale ju ponizovala pomenovanim nacistka. Vtipna bola aj pribehova linka obidvoch postav, ktore si mohol zachranit na zaciatku po dekapitacii kapitanky.(LSD zavislak, chlapik s odseknutou rukou) atd a tak podobne. A na zaver, ked na vojnu proti nackom americanov vyzve cernoska a komunista, to bolo neskutocne pomrknutie na amikov.

Ta hra sa urcite nebrala vazne.

• drasta

Jj tohle vsechno bylo treskuty az jsem se za to musel stydet to mas recht ale pak tam byla ta cast kdy umrela ta jejich babicka a on mel takovy srdceryvny smutny hlasky o smrti. To bylo fakt divny a vubec to tam nesedelo protoze to byla presne ta cast kdyz se ta hra zkousela brat vazne.

• Jack1947

Ve finále je to ale odraz dnešní společnosti, prostě mi příjde jako bY se zbláznily a ujeli na nějakém tom LSD, extázy atp... jinak si nedovedu vysvětlit proč takhle hrozně přestřelily ( Bude se něco dt při úpravách stěmi zmizelými smajlíky z kraje blicí smajlík, smajlík s brýlemi)

• Jack1947

Dabéři tří hlavních hrdinů GTA V na jedné společné fotce.

Podoba nic moc, a uz to nekdo sem postnul ( pozde ale prece).
  • LuBa

Death Stranding vyjde v Epic Games Storu a současně i na Steamu v létě 2020. Byly spuštěné předobjednávky.

Máte někdo zkušenost se změnou mejlové adresy v registraci v Epic Game? Děkuji za radu.

• LuBa

Nerozumím Vaší odpovědi. Ptal jsem se, zda má někdo zkušenost se změnou e-mailu v Epic Game. 

• Jack1947

Nop jestli si ho zmeníš na českou koncovku tak zapomen že by se s tebou support vůbec bavil kdybys náhodou ztratil heslo 😀

• tip na dobrou hru pls, na žanru nezaleží
    • dekuju všem za tipy, zaujal mne door kickers a tomb raider
    • Mart9
      Tomb Raider 2013
    • Lukass
      Honka
    • Darude Sandstorm
    • Ride to Hell: Retribution
    • Doorkickers
    • Kozy
      Rocket League
      • Erien
        To je vtip nebo je to fakt dobrý? Já jen že to mám v ps+, ale nepřišlo mi že by to stálo za to stahovat. :)
        • Jack1947
          Menu nadměrně zahřívá konzoli... *16* *12*
    • Chim
      Crusader Kings 2, Kerbal Space Program, Her Story, Neo Scavanger, Darkest Dungeon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit