Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warriosparky

Sony ukázalo funkci remote play mezi PS4 a PSV naživo.

Ta překladatelka je snad vožralá nebo co. *15*
    • Tak to jsi jich moc neslyšel. Zkus si někdy tlumočit souběžně s řečníkem...
      • Warriosparky
        Slyšel jsem jich dost. A vim, že není lehký takhle překládat. Já ale nemluvim o stylu jakým to překládá, ale o zvukomalebnosti jejího hlasu, který zní, jako by byla opilá. *3*
  • Pan_Klobouk

Až aktualizujete hru Micecraft příštím updatem (v1.5), nedivte se, až v ní začne sněžit nebo...

"Až aktualizujete hru Micecraft příštím updatem (v1.5), nedivte se, až v ní začne sněžit nebo pršet jako z konce."

Bleskovky posledni dobou skoro nedavaji smysl. Bleskar to po sobe snad ani necte, ze ono se to nakonec generuje samo a tak nejak nahodne? ;)
    • Snad si nemyslíš, že by někdo takové množství bleskovek zvládal psát, natož ještě po sobě číst sám? Nn, bez automatického generování obsahu bychom byli v koncích *8* *1*
  • Jack1947

YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.

To už je neskutečný cco ? jakej sabotér tam řádí že to zase nevyšlo *8*
  • Hráči GTA V se rozhodli dát najevo svůj nesouhlas se zakázem módovacích nástrojů OpenIV prostřednictvím negativních recenzí na Steamu.

Tady jde vidět, že recenze na Steamu odrážejí pěkné howno a řídit se podle toho nikdo nemůže. Prostě jako stádo ovcí na porážku.
    • jamar28
      Je to tak. To číselné hodnocení je k ničemu. Spousta lidí tam mínusuje třeba za cenu, za technický stav (který se třeba opraví, ale oni svoje hodnocení často ponechají), dokonce tam lidé mínusují i za to, že ke hře vychází DLC.*1* Chce to číst konkrétní recenze. To ještě jde, většinou mi stačí přečíst si tak 5 pozitivních a negativních recenzí a už mám o hře vcelku dobrý obrázek.
    • madPav3L
      Říkají toho dost, jenom je to chce číst a nedívat se jen na číslo... například ignorovat ty kolem OpenIV, pokud vám to není proti srsti.
      • říkají naprosté hovwo. Jen to, že Steam je plný imbecilů...
    • Naopak, stado ovci schvaluje zakazy a omezeni.
  • Bleskovky nebo spam?

Zdar redakce, zda se mi ze tady ten sloupecek zaplavujete kdejakou nedulezitou blbosti. Mozna byste meli vice zvazit co sem patri nebo ne. Kdejaka nepodlozena zprava ci spekulace z pate ruky nebo blbina, ktera koluje mailem, facebookem. Driv tu byly zajimave informace, dneska se musim prorolovat hromadou opravdu nedulezitych a nepodstatnych blbin.
    • Zdravím i Tebe,
      bohužel to, co je důležité pro jednoho může být pro druhého naprosto nepodstatné a nezajímavé. Osobně bych byl rád, kdybych přesně věděl na které ze zpráv zde narážíš. Spekulace jsou označovány kurzívou a pro jistotu se do textu přidávají slova jako "udajně, zřejmě" apod. Pokud se děje něco většího, je této novince věnován samostatný článek.
      • No asi nejvic mi vadi ty spekulace kurzivou. Verim ze par lidi to muze zajimat ale ja uz kvuli toho postupne prestavam ty bleskovky cist. Mozna by pomohl nejaky filtr na to.
        • Drom
          zase tolik toho neni, neprehanej *2*
        • Filtr typu podložené/nepodložené informace? *4*
  • PS4's Killzone: Shadow Fall bude 50GB download

Tak to potěš koště...už se těšim na PS4 12GB :) Anyway i na 500GB disku při takových "Mamutech" to půjde svižně pryč. Ale doufám a přeji si, že za těmi 50GB bude něco co bude stát za to...

Zdroj: http://www.tweaktown.com/news/33215/ps4-s-killzone-shadow-fall-will-be-a-50gb-download/index.html
  • Keyz

Stránka kde vidíte jak dlouho trvá průměrně dokončit nějakou hru.

http://howlongtobeat.com/

Mají to dobře zpracované včetně statistik
    • Jack1947
      Jj, super stránka...
    • Neříkají ti Blesk?
      • Inquisitor
        No co i kdyby to pro jednoho z deseti byla novinka, tak to má smysl ne? :)
      • froztik
        Ne každý o té stránce ví. *7*
  • homeles8
    vfdsrtžuzngdbthrsdjdžčz cbfdrycf 897dsvadr? 4486♠♠○♠♠3♥♠♠♦☻☻♠3333♥ 3♥♥♥♥♥33
  • Assassins Creed 3 Mikina

Mohu prosím vědět, jakou velikost má ta AC3 mikina k předobjednávkám?
    • Tak jsou to vše L *3*
  • Jaká je nejpopulárnější herní platforma pro piráty? S náskokem vede PC, nejmenší množství...

Spis by me zajimalo jestli to vice nebo mene nez roky predtim nez takovahle nic nerikajici statistïka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit