Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Některým hráčům se ARMA II zombie mod DayZ prostě nelíbí. Hraný film prozrazuje proč.

Na tomhle je nejbolestivejsi fakt ze to je pravda :D
  • Kozy

Steam Refunds

http://store.steampowered.com/steam_refunds
    • Keyz
      Takže někdo může koupit hru, tu nahodit na warez a poté požádat o vrácení peněz? (hru hrál chvilku a nějaký důvod si vymyslí) *15*
      • Proc by nekdo daval treba 60€ za hru, aby ji pak hodil na warez zadarmo nejakym chudakum? :D
        • Jak si myslíš, že to normálně funguje? Někdo si tu hru koupí, hodí ji na úložiště a pak bere provizi za stažení z konkrétního serveru.
        • Keyz
          Protože se to tak děje i bez toho, že je možné tu hru vrátit.
  • Jack1947

Xbox One a PC verze Call of Duty: Ghosts bude mít dedikované servery pro multiplayer. Jak tomu bude...

Uz bylo i tak nacase.
  • Veskoslav
    Čtu teď level a fakt dobré:) Sice články o Wagamingu a Wowp jsem přeskočil, protože mě to naprosto nezajímá, ale věřím, že někoho ano. Zatím mě nejvíce pobavil Aleš a jeho hraní Doty 2:-D Jinak poznámka ke hraní. Ona "zrzka" nějak není příliš přívětivá k nováčkovi, přijde mi, že skutečně za ni umí hrát lidé, co tomu fakt věnují čas. Navíc hra Tě Aleši podle mě nudila, protože jsi jezdil pořád toho samého hrdinu a to je na palici. Já se přiznám, že prvních 30 her jsem jezdil hrdiny, co se mi tzv. líbili či jsem si je pamatoval z Doty. Kdybych já doporučoval hrdiny pro nováčky, tak bych postupně vyzkoušel všechny typy hrdinů (carry, tank, support), protože jsi mohl zjistit, že Tě mnohem více baví třeba jet nukera než support, což je Wind. Osobně bych si vyzkoušel jako nováček: Luna, Lina, Shadow Fiend, Juggernaut, Kunkka, Sniper, Razor a Lifestealer:) Člověk si vyzkouší různé typy hrdinů a pak zjišťuje, co mu vyhovuje. Ale hrát za jednoho pořád dokola X zápasů jako nováček, to je cesta, aby to člověk nikdy pak už nepouštěl. Navíc pak jsou různé typy výběrů zápasu (já používám Výběr ze tří a všichni náhodný), kdy nemusíš mít svého hrdinu vždy k dispozici. Je lepší si vyzkoušet postupně více hrdinů než jednoho "pořádně".

P.S: Jsem snad jediný, kdo Dotu 2 hraje česky? Přijde mi, že všichni recenzenti u nás to mají anglicky:)
    • Ja pokud mozno nehraju nic cesky... Snad jedina hra ktera me bavila cesky byla Mafie ale tam ta cestina byla delana s laskou a dokonce mi ani nevadilo ze tam toho tolik namluvil Petr Rychly :D
      • Veskoslav
        Tak česky je spíše myšlen překlad. Jako já většinu těch předmětů znám i bez překladu, ale pro nováčka je podle mě dost možná lepší, aby začal na české verzi hry.
        • I preklady jsou dost casto matouci a nekdy bohuzel i nechtene vtipny. Ja je proste nemam rad. Prijde mi to takovy hrozne neprirozeny.

Abych ale nekrivdil tak jsem si ted jeste vzpomel na dva ukazkovy preklady a to byl ten ve falloutu a hlavne ve starym xcomu (enemy unknown). Bez nich bych to tenkrat asi vubec nedal a byla to zase poctiva prace.
          • Veskoslav
            To jako máš pravdu, naštěstí překlad do Doty 2 dělal někdo, kdo fakt ví, co to znamená a překlady sedí:) Tudíž tady ta čeština pomůže, není humorná a pro nováčka, co neví, co jaký předmět dělá, přímo ideální.
            • Pilgrim66: Jména předmětů a hrdinů přeložena nejsou, to dá rozum
            • Pilgrim66
              A jak jsou ty překlady, nedokážu si představit překlady typu Zloděj života, Lovec odměn, Zloduch stínu, Zemětřes apod...
  • Jack1947

Rainbow 6: Patriots nebylo zrušeno, stále se na něm pracuje.

Nybrz, pouze "upozadeno¸¸ kvuli vetsim titulum jako je Division...
    • Osviceny
      šak to je dobré....
      http://i.idnes.cz/12/082/cl6/PAR452d33_5ee8daa6fbf14393b77006fcc12e969e_0.jpg
      • Jack1947
        Netvrdim ze ne *15* .
  • Arma 3

Byl by tu nekdo na obcasny hrani COOP nebo proste Mp ? :) kdyztak mail : FEAR88@seznam.cz
    • Lukass
      Obcas hraju ale optimalizace v multaku je silena.
  • MrSanta

Jo, a od tohoto Youtube kanálu se taky distancujeme!!!

Sire bleskaři, co to furt máte s těma kanálama - nějaká nová fóbie? *1*
    • Zkus se s otázkou obrátit na vrchního kanálníka:P
    • afs

Drž hubu nebo ti protáhne kanál.
  • Sony: Wii je pouze stínem svého předchůdce. PSV nelze srovnávat s 3DS.

Nebýt PS+ programu , tak bych o Vitě na rozdíl od 3DS nikdy neuvažoval ...
    • Asi myslí WiiU. S tím druhým souhlasím..
      • Ano U se bleskaři kamsi vytratilo .... Ale i tak nintendo jede bohužel druhou kolej často jen kvůli marketingu ...
        • braveman
          "U" se nevytratilo při výroku mne, ale Sony (viz zdroj) ;)
          • Však, ten výrok jsem četl a opravdu lidé od Sony nemají ani elementární přehled a pak se ještě dušují, že handheld, který zabili je lepší jak konkurence ..
  • Bioshock Infinite - český překlad "Gear items"

ahoj,

nevíte, jestli existuje ofiko čeština na Bioshock Infinite? a pokud ano, jak se tam překládá "Gear"?

díky!
    • http://www.youtube.com/watch?v=GicpcJ9PyiY&feature=youtu.be
      • Miserius
        Nekoukat, zase si tu propaguje jeho kanal (doslova *1* )
    • Miserius
      Nevim jak v ofiku ale i neoficialne gear znamena vybavení/výstroj *1*
      • no, já to potřebuju do práce :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit