Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS

Quantic Dream potvrdil, že se na E3 objeví hra Detroit.

Takže další interaktivní ptákovina s hlavní hrdinkou, která vypadá jako mužatka. To je asi po Beyond nový standard QD *7*
  • Co je steampunk?
    • Hairy_Ass
      Představ si prostředí zhruba jako ve verneovkách.
      • Tohle přirovnání mě nikdy nenapadlo *4*
    • http://lmgtfy.com/?q=steampunk+wiki+
    • http://cs.wikipedia.org/wiki/Steampunk
  • Magister_Peditum

DA3 PC UI

Zdar, nevím, jestli to tu už proběhlo, ale objevili se první snímky PC action baru pro DA:I Upřímně doufám, že ho budu moct rozšířit.

http://www.pcgames.de/screenshots/original/2014/08/dragon-age-inquisition-pc-ui-pc-games.jpg
    • Johnny
      Jo už je to nějakej ten měsíc zpět kdy byl představen PC action bar
    • Inquisitor
      V Origins to šlo taky roztáhnout, ale hodně lidí na to přišlo až na konci hry a nebo nikdy :)
      • Magister_Peditum
        No, on je problém, že "radar" se nachází hned nalevo od action baru. Ale třeba to půjde rozšířit směrem do výšky.
        http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/7/1/3/1/1/6/eurogamer-etl8w7.jpg
        • Inquisitor
          Snad to tak bude, protože tohle je opravdu zoufale málo.
  • Tak uz mi prisel free Far Cry 4, nakonec se to docela vyplatilo :)
  • Ještě dnes můžete na STEAMu pořídit jeden z dílů Gothic či Batman: Arkham Asylum GOTY Edition...

Ehm, přesněji všechno Gothicy - buď zvlášť nebo v packu se 75% slevou (netýká se Gothic 1 - není samostatně k mání, ale je součástí packu). Zároveň je stále možno koupit kolekci Neverwinter Nights 2 (za 200,- v obchodech by vyšla přes 650,-).
  • Draken69CZ

Halo 5: Guardians

Live Beta
  • Veskoslav
    Pokud by měl někdo zájem na 20% slevu na JC 3 a 33% slevu na SP pro Life is Strange, napište mi mail. Nebudu to sem házet jen tak:)
    • Lukyz
      Zajímalo by mě, zda jde kombinovat se stávající vánoční slevou na Steamu *1*
      EDIT: Nejde *1*
  • Jack1947

Ve věku 85 let dnes zemřel bývalý (1949-2002) prezident Nintenda, Hiroshi Yamauchi.

Ajta krajta 85let ? Dneska se starne nak rychle... Nebylo to nahodou 1927-2013? Teda jestli nekdo nezije v roce 2002. *15*
    • Ajta krajta plky ho*na ? Dneska se ňák nepřemýšlí...
      • Jack1947
        No to vis, mam moc dlouho skolu a uz sem z ni vygumovanej... *3*
    • Jestli von spíš nebyl v tom období tím prezidentem...
      • Jack1947
        Po te mi to taky doslo.
  • Sniper Elite 3

zatím je to katastrofa, AI je naprosto bugnutá a nereaguje.

Rebellion o tom ale ví, každopádně byla blbost to vydávat v tomhle stavu. Počkejte na patche, nebo zatím hrajte MP. Což můžete dělat i ve Fau 2
  • Jack1947

Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

1. Left 4 Dead 3 2. Team Fortress3 ( ci nejaka jina hra) nebo neco jineho 3. jednoznacne HL3 (ze si daly na cas uch...) *4* .
    • Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

Věřim, že Valve bude tlačit na Left 4 dead 3 a ne Half-life.

Je vidět, že Left 4 Dead se pro ně stal dost důležitým a vypadá to, že když testujou něco pro engine, využívaji právě Left 4 Dead 2, kterej i portly na Source 2 engine.

Left 4 Dead by byl skvělý z několika důvodů. Podle mě taková hra dokáže i pěkně předvést třeba Source 2 engine, ale hlavně i jejich gamepad, který by podle všeho měl i snímat biometrii atd, což s kombinací AI directoru může být pecka.
      • rancor1223
        Jo, oznámení L4D3 bych taky viděl jako jednu z priorit. Na druhou stranu, s největší pravděpodobností bude další Valve hra na Source2 a přišlo by mi přinejmenším zvláštní kdyby to první nebyl právě HL3.
        • Valve má na příští týden připraveny celkem 3 oznámení.

Proč by měl bejt HL3 první? Všichni to považujou za jakousi tradici, že novej HL vždycky přinese i nový engine (jako první hra). Jenže HL má defakto dvě pokračování a sotva se to dá považovat za tradici. Valve na tohle nehraje, dnes maji víc značek. To že tenkrát HL2 představil Source engine neznamená, že HL3 musí zase přijít jako první se Source2
          • Jack1947
            Proc ne, byla to dlouha doba, ted kdyz nikdo neceka bum a onzami ze makaj na HL3 . Co vime ...
      • Jack1947
        - 5 a to jsem , mnel L4D3 na prvnim miste bry no. *15*
    • HAF

1.steambox
      2.jedna blbina do štýmu
      3.druhá blbina do štýmu
    • ...

1. Steambox
      2.Source engine 2 (pravděpodobně né ale snít můžu tak co :D )
      3.L4D3/HL3 Oznámení data vydání někdy kolem roku 2033. (Tady už ani snít nepomáhá :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit