-
není co hrát
*13* -
-
Hraji Batmana a je to supr, sice bez těch fičur atp... zato 60fps a FHD, ted jsem byl pryč a tedkanc jsem v kuse asi 5hodin a jsem 25%. Hraju i postranní úkoly... safra to bude dlouhá hra škoda jen že seká... jinak asi fakt není co hrát.
-
-
Předpokládám, že jsi hru opět šlohnul.
-
-
Jak moc musi byt clovek zoufalej, aby celej rudej busil pestickou do stolu kdyz nejaky random blazen na internetu stahne hru? Cry more moralfagu. *15*
-
-
Co to meleš za ho*na? Jack je známý tím, že nadává lidem do pirátů atd. a přitom je tu jeden z největších. Hraje hry, které ho dle jeho slov nebaví a přesto si je stáhne. Takže se uklidni, chápu, že někdo se toho trotla musí zastat, ale příště to zkus nějak méně debilně.
-
-
To je paranoia? Mel bys brat internet min vazne, treba pochopis az vyrostes.
-
Naklikat? Tak která troska se skrývá pod novým nickem? Povídej, přeháněj;)
-
Ty mi teda davas, hlavne si naklikat at mas pocit ze mas pravdu. Internetovy hrdino. *15*
-
Starost? Fakt by sis měl ve slovníku najít, co to slovo znamená než ho začneš blbě používat.
-
A ty jsi znamy tim, ze kazdymu kdo mel jiny nazor nadavas do trollu, takze si muzete podat ruce. Oba jste postizeni. A nezastavam se ho, smeju se tvojim starostem. *3*
-
-
-
-
"Je těžké žít s lidmi, je totiž tak těžké mlčet. A zvláště pro toho, kdo rád mluví." F. Nietzsche
-
-
No ty kráááso. Ale tohle sedlo úplně přesně. Klikám na Souhlasím a máš můj nehynoucí obdiv a respekt.
-
-
-
..specifikuj alespoň žánr.
-
-
pegi 3
-
-
*1*
-
-
-
-
nic pre LV - ani na to neklikaj
velky retest hier po polroku medzi gtx1060 a rx480
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/73945-gtx-1060-vs-rx-480-updated-review-23.html -
Watch_Dogs Deluxe Edition
za 20 € je to adekvátní cena? -
-
Ja za to dal asi 8 a celkem spokojenost. Zkus kinguin.net
-
Mě to bavilo, 20 si myslím, že je adekvátní. Příběh je hloupoučký a děravý jak ementál, ale hratelnostně jsem si nestěžoval. Stereotyp asi nastat může, ale to bys musel být perfekcionista a plnit všechny vedlejší úkoly, těch je jen pár šablon, které mění protivníky a lokaci. VR vedlejší mise jsou povedený, špiclování domástností pobaví.
Jack vytýkal soubojový systém, ale ten mi osobně dost sednul a užíval jsem si ho. Multiplayer umí být zábavný, když nepadá díky pitomýmu uplay. -
-
Já bych to nekoupil asi vůbec ty jo tebe to baviloto je dobře.
Mně to zas až tak nebavilo... nejsem sám toho názoru. *3*
-
-
Opravdu dost složitá povědět, ale já to koupil za plnou cenu a ani jsem to nedohrál, protože mě to jednoduše nebavilo. Ze začátku to není úplně špatný, ale postupem času jde o těžkej stereotyp a nudu a mohl bych se tady dlouze rozepsat v čem je 7 let starý GTA IV lepší a hlavně zábavnější.
Za mě bych Ti radil šetřit *3* -
-
Nejlepší je si to zahrát, dohrát a pak si dát stejně postižené (chybami) DLC, zase na druhou stranu zábavné to bylo a v případě DLC i docela krátké. No nevím ale za toho houmlesáka by mně bavila více hrát než za joudu v kapuci kterej se tvářil jakože extra drsně. *7*
-
-
Bych čekal že už to bude bez chyb.
-
-
To ne, tedy pokud chyby pro tebe nejsou to jako stále stejně ořezaná grafika, otravný soubojový systém kdy jsem přetrpěl každou větší přestřelku podobně jako v originále...
Hlavně byl trochu i problém že už defakto hraješ to samé, byt s sympatičtějším hrdinnou a nějakými těmi vylepšováky ale safra je toto samé a to je trochu nuda. 3hodiny zase není tak dlouhá doba, koneckonců a pocity zoufalství se nedostavily tolikrát co u původní hry.
-
-
-
-
Ale jo *7* *12*
-
Pro každého znamená "adekvátní cena" něco jiného. Těžko ti tak někdo může radit, kolik máš za danou věc utratit. Sám musíš vědět, kolik jsi ochotný za danou věc dát. Já osobně bych nad 10 eur nešel (asi hlavně proto, že si vystačím s GTA V).
-
-
Tak zjistit jestli mi to za to stojí dřív než si to koupím a zahraju je trochu obtížnější než aby mi tu někdo kdo to zahrál poradil. Na GTA V se taky chystám, ale nevím jestli nepořídit nejdřív Watch_Dogs a GTA si nechat na Vánoce až to doladí a klesne lehce cena.
-
-
Já jsem si Watch_Dogs užil i za plnou cenu. Takže věřim, že pro tebe by těch 20€ mohlo být adekvátní. Ale taky ti to na druhou stranu nemusí vůbec sednout a budou to pro tebe vyhozený prachy. Tak jako tak, pokud jsi nehrál dříve, tak to bude pro tebe risk. *5*
-
Lordmark
Watch Dogs nejsou špatná volba, může být akorát lehce stereotypní, ale tahle cena zní vcelku fér.
Dojel jsem je vcelku nedávno při čekání na GTA V.
-
-
-
-
LEGO Pán prstenu a Hobbit
http://www.thehobbitblog.com/?p=4283 -
mimochodem, nevedel jsem že cities XL muže být takhle hezký. škoda že tak nevypadá simcity 5
http://archie-goodwin.net/_ld/3/51823863.jpg -
-
Kolik úprav v PS to má za sebou?
-
Spis by me zajimalo jestli uz u toho opravily ty memory leaky a k uzoufani zlobici napojovani silnic, dalnic apod.
-
-
Ghostship Aftermath
Celkem tragická hra, dlouhé nezáživné a nudné... o nepřátelích ani nemluvě ty jsou komičtí a moment to fakt jede na engine UNreal 3/4 o to je to horší... a horor by tam taky asi člověk hledal marně velká škoda. *9* -
Zaklinac 3 mod
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/42/? -
Šéf marketingu Bethesdy připravil omluvenku do školy/práce pro hráče Fallout 4. Fast-foodový řetězec Arby's pro změnu tématickým tweetem připomíná hráčům, ať nezapomenou jíst.
Vzhledem k tomu, že jsou poslední dobou hry na recenze k dispozici čím dál tím později, recenzi ani nečekám. Ale jsem na ní zvědav.
Zatím aspoň první vlaštovky v podobě dojmů
http://zabitcas.cz/fallout-4-prvni-kroky/ -
-
Třeba na PC Gamer jednu recenzi už od včera máš.
http://www.pcgamer.com/fallout-4-review/
-
-
Jak bylo slíbeno během letošní E3, Star Wars: The Old Republic si můžete ode dneška vyzkoušet...
budu to stahovat tak pul dne, tak to za to snad bude stat :-D a treba me to konecne presvedci ke koupi :-P -
"Překlad textů adventury Posel Smrti II se pomalu blíží do finále. Brzy vám přineseme malou...
Máte tam chybičku, TopCD dělá na Poslovi III, nikoliv na dvojce. Ta je už dávno venku.