Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav

AC:Rogue leak

http://forums.ubi.com/showthread.php/908233-Assassin-s-Creed-Rogue-Images
  • PES je letos připraveno vyzvat sérii FIFA na souboj.

Pokud nebude mít PES licence na originální jména týmů a hráčů nemá už u mě šanci. .. proč proboha čekat na nějaký patche od uživatelů, to mě prostě už každej ročník unavuje.
    • Tak si zahraj ve Fifě Champion league je to vlastně nemůžeš, to je to samý, jinak jako mě přijde že je to jenom o jménu týmu, hráči mi přijdou že se jmenujou v pohodě

nj hlavně to musí mít pozlátko pro děcka. To že to je v podání autoaimu jenom QTE hra, nikomu nevadí
    • cumpi3
      Hmmm, to čekání...první patche bývají venku ještě před vydáním v ČR, tak jestli nějak čekáš, tak proto, že pirátíš a nebo jsi v prostoru, kde se devalvuje čas *3*
      • Jde o to, že pokud chceš fotbal s pravýmy názvy klubů atd musíš se hrabat v peseditu, shánět na netu přídavky uživatelů když by tohle mělo být už dávno od výrobce. Je opravdu super koupit si fotbal kde v anglický lize má půlka týmů stejný dres jen se mění barvy. To je prostě bída.
      • Koukám tedy že každý je spokojený s tím co Konami každý rok vydává. Inu dobrá tedy. Buďte
    • Jako člověk, který hraje psa na lankách, jsem neskutečně rád, že se nezabývají nacpáním od hry ksichty nějakých přeplacených simuluantů a radši se soustředí na to, aby hraní té hry byla zábava.
      • *1* .... Manekýnů v nároďáku ;)
    • tak já nevim, podle mě je důležitější teda hratelnost, dobrý ovládání a grafika, ne že tam nutně potřebuju nějakýho Karla, jinak mě to neba...
      • jasně že hratelnost, kurnik ale tváří se to jako simulace fotbalu tak by to prostě měla být simulace se vším všudy. Kdybych jezdil třeba v Gran Turismu s Fardem Sujestou namísto s Fordem Fiesta taky bych od toho upustil, protože kdo se pak v tom má vyznat. ...
        • :) Pokud to bude hra s podobným záběrem od méně protěžovaného týmu než jsou Polyphony s jasně rozpoznatelnými vozidly , které se budou deformovat a náležitě se to projeví na jízdním modelu.... ať si na licencích ušetří . Jízdní model mi za to stát bude .

Hele jako měla by t být pravda, že hratelnost je na prvním místě, ale ruku na srdce, asi by mě nebavilo koukat jak dávám góly bezejmennými hráči
        • :) Kdyby ti přímo ve hře umožnili editování soupisky , tak by jsi stejně našel důvod , proč každý rok koupit FIFu, co ? *7*
  • http://wccftech.com/witcher-3-wild-hunt-downgrade-consoles/

dalsia skvela hra s gameworks sprasena
  • Jack1947

Podprůměrná střílečka Hatred se dočká DLC zdarma. V jeho rámci se představí trio nových hratelných postav, další úrovně obtížnosti, survival mód a další drobnosti. Vše vám vysvětlí řádně "drsňácký" trailer.

*14* *5* *12* *14* *14* *14* *14*

https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/09/10/79788/hatred-survival-dlc-goes-live-today/ Už je venku!
    • Už si zase venku? Jakože napořád nebo jen vycházky? :)
      • Jack1947
        Záměrně jsem nenapsal že budu pryč ( školní soustředění - protože jsem minule nebyl)

Jinak si pobavil, tak hlavně at máš na co klikat. Vy co nikdy nič nenapíšete nebo spamujete stále samé debility... klikáte ještě rychleji takj klikáme rychleee... at do půlnoci je naklikáno. *5*

Drasta zase mimo jak mimon, nevadí...
        • A nedal jsi nahodou ten retizek do druhyho hrnicku?
          • Ani bych se nedivil, kdyby šlo fakt o něj. Vyjadřovací schopnosti mají na stejné úrovni :D
  • Video (1 / 2): Grafické porovnání PS3 a PS4 verze Assassin's Creed IV.

v prvním videu to vypadá že PS4 neumí pracovat s nasvícením a celkově se mi PS3 verze líbí víc. To je teda fiasko :D
  • Nechte se obrazem pozvat na prohlídku domu Joela Hopkinse, největšího sběratele videoher.

Metal Slug za 5 litrů Dolarů :D ... moc hezký :)
  • Jack1947

Disk... ?

http://www.czc.cz/wd-red-3tb/112471/produkt

Na vánoce to bude chtít nějaký ten nový disk, mám hodně disků ale málo místa na všech a bylo mi řečeno že kamarád má taky red a že jsou dobré přeci jenom se zeptám tady. Je to dobrý disk chtěl bych ho hlavně na ukládání her... tedy tzv instalace. z cenového hlediska se jeví WD jako nejlepší poměr/cena/výkon Seagate už je trochu dražší (no 4k a více).

Chtěl bych aspon ty 3Tb přeci jenom, je dobré mít něco do budoucna a dnešní hry spolykají zachvíly 100gb... co si myslíte. ( to je docela dobré ne minulý rok to byla karta letos disk ).

Potom jak moc velký nápor je to např na desku a aby mi vydržel i nějakou dobu ne jak nějaké Hitachi kdy se mi odpouroučeli po 2 letech těsne po záruce. Díky za rady tipy triky... moc to ocením.
    • red a black jsou dobre a moc rozdilu ve vykonu mezi nimi ani nenajdes, akorat black budou asi hlucnejsi. WD je taky dobra firma, ale teda 3 TB bych asi nebral. Resp. obecne vic nez 1 TB na 1 plotynce bych nebral, prece jenom je tam uz jen par molekul na magnetizaci, takze jejich udavane spolehlivosti moc neverim.

Beztak je lepsi si koupit 2 mensi a dat je treba do raid0 jestli nepotrebujes redundaci.
    • Draken69CZ
      Já vzal dva Blacky http://www.czc.cz/wd-black-fzex-1tb/137768/produkt a dal je do raidu a mám ryhlí dvě tera, akorát se to nesmí po*rat *15*
      • Jack1947
        Nebo mít nas stanici ale to je spíše velké odkladiště/uložiště... jinak proč by se mělo posraat? *7*
        • Draken69CZ
          Tak vždycky a všechno se může .... proto bych místo jednoho velkého volil dva menší a udělal bych to přesně naopak než to mám já XD
    • Morraw
      Ještě donedávna jsem měl na externím disku cca 500GB her, dokud se mi nepodělal. Kupodivu mi to vůbec nevadí, ptže ukládat dnes spotřební data (hudba,hry,filmy..) je zbytečnost, když si to člověk můžes stáhnout kdykoliv znova. (Ale je pravda, že už pár let hry spíše kupuju, takže jich spousta vlastním na steamu a jiných platformách, takže držet instalačky her pro mě pozbylo smysl)
      Teď mám 1TB WD Green čistě jen záložní jako uložiště. Hraju na SSD a pak vymažu. Ale k tvé otázce:

Greens are for eco-oriented folks who want less power consumption
      Blues are your standard vanilla drives
      Reds are performance oriented drives that spin at variable rates
      Blacks are for enthusiasts willing to shell out a premium
      • Jack1947
        Purple is ? ty sou nejdražší, takže typuju server, Nas nebo tak něco. Což je zvláštní Blue zrovna taky nejsou nejlevnější ale Red bych volil určitě to ne mám hodně starších disků a nemám místo... a nwepíšu o stahování na to mám Externák a když se podělá tak prostě naformátuju mluvím čistě o hraní her z něj a instalace. Ne tahal bych na něj nic skoro vůbec.

Navíc kupovat dražší disk nemá podle mně moc smysl když nemáš Nas uložiště nebo nezálohuješ mraky věcí... ale zeptat sem se chtěl jak se to má a snad není ten co jsem sem postnul otevřený to by taky nebylo nic moc.
  • Neoficiálně: Univerzální Windows 10 aplikace míří na Xbox One.

:) A až zamíří na Windows Phone ..... *15* *15* *15*
    Tak toho se už nedožijete babičko ;)
    • Spades
      Ehm... Na Windows 10 Mobile jsou už od začátku, a na Windows Phone 8.1 nepříjdou nikdy, stejně jako na Windows 8.1, protože jsou dělané čistě pro Windows 10.
      Stejnak se prvního spustí první vlna aktualizací na W10M, takže to máš jedno.
  • Keyz

Rise of Nations: Extended Edition je dostupná na Steamu

http://store.steampowered.com/app/287450/
  • Gabe Newell: „Vydáme Portal 2 a DOTA 2 a potom se budeme starat o Counter Strike 2.“

K HL2 - Episode 3 se stále nikdo nemá *1* No každopádně jsem zvědavej na ten jejich "Counter Strike 2" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit