-
NFS most wanted 2012 minirecenze
aneb proč nehrát žádne nfs:
*11*Vysoká obtížnost hry, souperi drží dokonalou stopu, nedelaji chyby a i když je predjedete, hra je zas hodí tesne za vás, pro hráče je težké se v 120km/h (vic supersport nevytahne) prodírat hustým provozem a policisty.
*11*Problematické ovládáni na klávesnici, hra není vyladená na pc (napr. ani nemá podporu myši v menu).
*11*Extrémne agresivní policisté, kterí se pokoušejí i čelne bourat. Chybejíci AI hra reší spawnem policistu za nebo pred váma.
*11*souperum není možné ujet a ani oni nemužou ujet vam, hra je drží vždycky ve vaši blizkosti
*11*obyčejný policejní sedan ma lepší akceleraci a rychlost než supersport
*11*lambo ma maximalni rychlost kolem 150km/h a trvá mu asi pul minuty než se tam dostane
*11*dizajn cest a mesta je delan schvalne tak, že v ruznych obtižnych zatačkach jsou umisteny "pasti" jako treba ruzne sloupy nebo zdi a pod. -
-
jo, ovladani na klavesnici asi delal nejakej zavilej packovatel, dal jsem tomu asi 30 minut
zatacky slo projizdet jenom ve dvou polomerech, kdy pravidelne jeden byl moc malej a druhej moc velkej
navic to ovladani melo nejaky nepochopitelny spozdeni, nejspis dalsi pomsta vanouci ze zatuchlych korporatnich vod, aby si nikdo nemoh stezovat, ze jeden input lag ma a druhej nema
a co me osobne vytacelo do bela, sebemensi naraz koncil crashem, dokonce i kdyz jsem nechal auto na neutral jen tak splyvat (do 5 kmh) po silnici, během telefonovani, narazilo kolem do obrubniku a CRASH, animace nesla vypnout, asi aby si clovek neublizil nekde vprostred menu -
-
nerikam že se neda na tu hru zvyknout, ted jsem i vyhral par zavodu a porazil jsem bugatti veyron s porsche panamerra.
jinak co se tyče crashu, je to asi tim že mas auto s malym toughness (ješte je tam parametr váha, to nevím jaký ma dopad). Když si vezmeš auto s vetším toughness a ješte ho vylepšíš mužeš hrát jako tank. tohle naopak je jedna z mala veci co se mi na hre líbí -
-
Crash je spíš dán tím že ty nevybouráš protivníky ani kdyby ses posral za to sám se vybouráš úplně jednoduše. Je to celkem prasárna ovšem v Rivals byla zábavno nudná kampan za policii kdy vlastně vracíš úder a dostáváš nové zbraně a auto jejím plnění. Agresivita je +- stejná plus navíc máš omezený čas na vybourání všech těch srááčůů.
-
-
ale to s tim obrubníkem bylo mimo závod, to mi hlava nebrala, kterého idiota napadlo, ze se clovek chce vybourávat i na ceste mestem, navíc nulovou rychlosti? předtím hot pursuit nebyl kdo vi co, ale tohle byla uplna cipovina
-
-
Někdo rád třeba sado maso 50x animaci vybourání, navíc je to z Burnoutu ta animace jen se to tady moc nepovedlo noo...
-
-
-
-
-
Já jsem naposledy hrála Undercover a byla to strašná blbost.
-
S těma pastma máš pravdu, ty byly naprosto otřesný. Divím se že si nezmínil otřesnou odezvu auta, zatočíš doleva a auto zatočí až za chvilku. Jinak si zatrollil docela dobře.
-
-
proč by to mel byt trolling? jen jsem se chtel podelit o dojmy ze hry. jinak hru jsem nekupoval, byla zadarmo od EA
-
-
Jak jsi napsal tu vysokou obtížnost tak jsem myslel že vtipkuješ. Tam totiž není nepřítelem soupeř, ale zprasený ovládání a odezva auta.
-
-
taky pravda, ale proste ve vysledku musím opakovat jeden zavod i 30x. možná kdybych mel gamepad tak by se to ovladalo líp. nevíš jestli jsou na tom rivals podobne?
jinak bych uvítal možnost kdyby mi navigace hlásila treba ostrou zatačku o 100 metru doleva a pod. takhle když si tu trať nepamatuju tak porad bouram a civilni provoz a čelny zražky tomu taky moc nepomahaji -
-
další možnost je že lžeš, maš kratkou pamet nebo neumíš objektivne zhodnotit hru, taky si vyber. ted jsem koukal do dobove recnze tady na webu a recenzent taky psal že se to hraje težko.
-
Rivals jsem nehrál. Tak máš minimapu tam ne?
-
-
-
-
-
Jestli to je trolling tak celkem špatný to sis koupil za své těžče vydělané peníze? a věděl si do čeho jdeš! tak si neštěžuj. Brundo. *3* Každému jest co si vybral sám... já jsem na tu hru jak sem jí dohrál tak sem na ní zapoměl ještě si zkus to poslední NFS Hot pursuit? třeba ti zmrvý chut... (srandáá)..
Na mobilu mne to bavilo, i když jsem to tehdy nedohrál hlavně s tím humrem drcení těch otravných policajtů *2* *14* , ted mně napadlo že bych si v nějaké hře zas zadrtil nějaké auta carmageddon je přehnaný a next car game (wreckfest *7* ) gůůhví kde,... njn je to jak s masakry taky opo nich nikdo neprahne. Lidi jako já by byly v sedmém nebi. Kde nic tu nic... achjo nůůda. *7* *13* *9* -
-
hlavne je pro mne prilis vysoko nastavena obtižnost, pamatuju si jak jsem hrál NFS Carbon tak to bylo taky o nervy. Ale premyšlím že bych si možná zahrál NFS Rivals to tady dostalo 8.
Ale rád bych si zahrál pohodove ježdení s honičky s policisty *13* -
-
Maxi, na Rivals radši zapomen pro tebe by to byla hra o ničem navíc je to docela blbost a nedivím se že minulý rok nebyl NFS chceto pořádně promyslet. Naopak The run ač mi nic nepřineslo jsem si docela užil pravda že na gamepadu ale i tak.
Policie je otravná všude a hodně agresivní a třeba před cílem udělá vždy nějakou sprostárnu.Jako že do tebe najede ten Undercover systém 50 aut nalepených na tobě... ani nekomentuji... -
-
the run tady dostalo jen 5... jinak ja si ten most wanted docela uživam, už jsem se do toho dostal a umím i vyhrát. jen škoda že to ma tak nudnou kampaň (tedy vlastne prakticky žádnou)
-
-
To nemá žádné NFs lol "kampan" důležité je závodění hrálsi starej Most wanted/Carbon to bylo ještě povedené... a mělo to i nějakou tu kampan no...
-
-
-
-
Hot Pursuity jsou výborný, jako malej jsem na nich ujížděl, a ten novej díl bez číslovky jsem si taky užil.
-
-
Ty byly ještě jakž takž dobré, jsem si to spletl s Rivals. Sry.
-
-
-
-
Flower je nyní dostupné i na PSV. Pro spuštění na PS3/PS4/PSV vám postačí jediná zakoupená kopie.
Pokud by Flower a flow někdo hledal na PSN pro Vitu, tak se nelekejte. To "nyní" znamená na konci listopadu... :) -
Na Level 85 se ve World of Warcraft dá dostat bez jediného dokončeného questu či zabití...stačí...
To ako? :D -
3 hry - Software Starter Pack
K hardwaru jsem dostal tenhle kupon na 3 hry (zřejmě k aktivaci nějakých bonusů) prý v ceně 2 500 korun. Netušíte náhodou, za kolik bych to mohl reálně prodat, když o ně nemám zájem? -
-
Dík za kód Mickey, už se mi to stahuje.
-
-
To těžko, ty naivo. Kód je samo sebou falešný, přece bych tam nepostnul pravý. Jen mě prostě zajímalo, jakou to má reálnou cenu. Nikdo se neobtěžoval ani s nějakou spekulací, tak to budu muset zkoušet inzerovat třeba od tisícovky a uvidím.
-
-
naiva jsi leda tak ty *3*
-
-
-
Je to vtipek?
-
-
Ne, prostě bych to rád střelil, ale nevím za kolik.
-
-
-
Záběry z Psychobreak (The evil within)
Tak se na netu objevilo oficiálních 12 minut gameplaye z úvodních částí hry. Kromě už několikrát představovanýho začátku a jeho prodloužení jsou zde k dispozici i bojové ukázky, dojde na malý náhled do inventáře a samozřejmě představení konceptu survivalu a atmosféry a vůbec toho, jak si to Mikami vlastně přestavuje.
http://www.youtube.com/watch?v=zReVIhI9I6o -
-
Ajta, to vypadá, že mám kandidáta na mou vůbec první survival hororovou hru.
Snad to budou bundlovat s plenkama pro dospělé *1*.
POZOR: jestli máte fobii ze spoilerů (jako já), tak doporučuji koukat až od času cca 8:00. Uvidíte vše důležité ohledně hratelnosti, ukázku boje a práci s inventářem. Hlavně se vyhněte části od cca 7:30 do 7:58. Na mě to působí jako spoiler jako kráwa. -
No vypadá to dost dobře, hlavně sympaťačka na konci :-)
-
-
Vidím, že se tu nějakej ubožáček nudí a všem rozdává mínusy.. Tak si to užij, když nemáš v sobotu lepší zábavu. Měl by ses nad sebou trošku zamyslet, ale to u tebe bude problém, když máš mozek velikosti ořechu.
-
-
Zkus se trochu zamyslet třeba má větší mozek než ty, proto nedokážeš odhalit jeho pravý úmysl tohoto konání a ty jseš tady ten hloupější, co ztrácí čas na úkor jeho sociálního průzkumu blbců kteří nemají co na praáci a ozvou se jako první *4* Takže prostor k zamyšlení tu určitě je na tvé straně jelikož nejseš schopnej porozuměť základním nasíracím taktikám onoho jedince a ozýváš se jako když naopak nemáš co na práci právě ty ?
-
-
Neni nic horšího, než když si hlupák hraje na chytrýho...
-
-
Blbec č. 1
-
-
Podle mínusek je poznat poměr blbců..
-
-
-
-
-
Gamepad
Nechápu označení jako ''hloupý páčkovač'' apod. Sám ho mám k PC připojenej a fifu nebo plošinovky na něm hraju a je to lepší než na klávesnici. Pak jsem na něm hrál Tony Hawk, taky to bylo krásný, navíc aspoň můžu hrát s někym na jednom PC, kdy ten druhej hraje na klávesnici, třeba Bombermana, je to pohodlnější, než se mačkat 2 u klávesnice. A tu fifu si 2 na jedný klávesnici nezahrajem. Prostě gamepad neni špatnej vynález, tak ho neodsuzujte jen proto, že to je hlavní a jediný možný ovladač na konzole. Ke klávesnici s myší, volantu a pákovýmu joysticku by PC hráči neměl chybět ani gamepad. -
-
Kdyz si posadis do klina pritelkyni, tak to mackani u klavesnice tak spatne neni. *3*
Jinak gamepad sam o sobe asi nikdo primo nekritizuje. Urcite ma sve vyuziti, prave treba na hry, ktere jsi tu vypsal. Vetsine nadavajicich proste vadi, ze je to jediny ovladac na konzolich a tak se casto u multiplatformnich her, to ovladani prizpusobuje prave gamepadu. -
Hloupy packovac je ale oznaceni osoby, co u konzole sedi. Ne toho ovladace. Ten ovladac je super a navic byl puvodne vymyslen pro PC. Tezko to mohla byt konzole, co prisla s necim novym.
-
-
První gamepad byl pro NES.
-
-
Já hraji na gamepadu a nic proti němu v zásadě nemám, ale opravdu si nedokáži představit jak by mohl vypadat gamepad pro HC hráče, jako že má větší citlivost nebo trochu jinak rozházená tlačítka nebo co na něm bude tak jiného/lepšího že to bude pro HC hráče? Přijde mi to jako u PC hojně používaný přídomek "HERNÍ" z toho se mi občas taky chce brečet XD
-
-
nevim, to je blbost, a jenom kec, aby lidi kupovali zbytečnej drahej gamepad. Battefield, Hitmana a prostě kde se potřebuje myš, to nejde hrát na gamepadu a určitě nepůjde ani na žádným HC gamepadu. To je jen název pro další gamepad, moc bych nějakej HC gamepad neřešil.
-
-
-
Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.
Mně na tom nic až tak úžasného nepřijde, ono je to taky o tom jaký máte monitor, tím nemyslím rozlišení. Dnes se dá koupit slušný IPS monitor na hrají kolem 8tis a stačí fullhd, kvalita a podání barev dělá hrozně moc. Spousta lidí si neuvědomí jaký je rozdíl, dokud to nevidí, roky hrají na svém starém monitoru s hnusnýma barvama a přijde jim to normální. Když se zapne vyhlazování je nádhera i FHD, pokud mám dobrý monitor . Samozřejmě kdo má 4k a má na to power, je to ještě lepší, ale fullhd respektive *1200 jako rozlišení mi zatím plně stačí a to jsem náročný docela dost. Kvalitní FHD IPS s dobrýma barvama je podle mě lepší, než nějaký rozplizlý 4k TN šit. -
-
Méně je mnohdy více ..
*1* Neřeším dokud to půjde po staru ... Na stole už několik let mám 24" 1920x1080 IIyamu a vedle klasický 4:3 17" Philips ... Na výšku jsou si tyhle dvě úhlopříčky rovnocenné . Blue Ray spouštím na 24" a hry hraji zásadně ze zvyku na starém Philipsu ve 1280x1024 a spokojenost ... není důvod k tomu toužit po krvavém 4K ;) -
FHD naprosto dostačující... a víš co se řiká kdo chce až moc. No...?
-
-
To je zas veta, to by se jeden pos*al :D
-
-
Ber to tak, že ten kluk má vadu. Tím mu nenadávám, to tak prostě je. By mě zajímalo (rozuměj ne opravdu) co na to jeho okolí, jestli se s tím dá třeba něco dělat, aspoň si s ním promluvit, vysvětlit mu, že fakt píše hrozný hovadiny a píše je velmi špatně gramaticky, že jeho věty nedávají smysl atd. Mu samotnému ani nedochází, že píše hrozný chujoviny, kdokoliv mu tu cokoliv řekne, tak bere jako trolování a zdůvodní si to dalšíma svýma fantasmagoriema, svým způsobem je to velmi nešťastné. Já už se ho naučil ignorovat a beru ho tak jak je, nereaguju na něj, protože to nemá smysl. Mu ani nejsou divné ty miliony minusek, myslí si, že to někdo naklikává schválně nebo co. Samozřejmě má právo psát jako každý jiný, nikomu tím neubližuje, jen kdyby nepsal tak často ty svoje hovadiny. Myslím, že nějaké IQ má, dostatečně velké na to, aby aspoň pochopil, že tu prakticky nikdo nestojí o jeho výlevy které nemají hlavu ani patu. Vsadím se, že si z toho co píšu opět nic nevezme a pokud zareaguje, tak to bude další zbytečná hovadina, co si stejně skoro nikdo nepřečte. Osobně většinu jeho příspěvků ani nečtu.
-
-
Vylepšení příslový a hned je z toho vada? brý no. Ty si taky vadný predátore.
Jo směju se, povětšinu času to tady mám hlavně na zasmání... Hehe. Vlastně kdo ne... já se směju jim oni mně a tak dále.
Si trotl jestli si to nepochopil... myslel sem tím kdo chce 4k... ale na to si moc zaseklej v pc světě.
Strč si své hypotézy do anáálu. Díky. -
-
"Vylepšení příslový".....tohle je taky dobrý vylepšení:)
-
-
Ale tak dlouho se chodi s dzbanem. No.
-
-
Nejhorší je, že i když rozluštíš, co vlastně napsal, tak to stejně nedává smysl.
"Kdo chce moc nemá nic"
Jak tohle souvisí s tím, co jsem napsal nechápu. On často zcela náhodně a nekontrolovaně říká divné věci. Hrozné myšlenkové pochody. Když si koupím los za 20 kč a vyhraju 40kč, to vzápětí vsadím zase za losy a nevyhraju nic, tak můžu říct "kdo chce moc nemá nic", ale toto? Pokud sám nevidí, že je něco špatně, tak je to opravdu nějaká psychická vada. Pochybuju, že ze sebe dělá celou dobu takový exota, to snad ani nejde. To už člověk takový musí být. -
Pýcha předchází. No.
-
Nechval večeři!
-
Jak do lesa se zpatky. No.
-
Hele... já komu jámu kopu. No
-
-
-
"Kdo chce az moc. No." je asi moje nejoblibenejsi ceske prislovi.
-
-
-
-
Denuvo
Udělá redakce članek o denuvu ? docela zajimavá, Nejdřiv byla ochrana obejita denuvo to po 3 opravilo a pak asi tři hodiny po tom vydalo Klasický crack. Takže zrovna tohle je docela zajimavé -
-
Další rázem ( nebo za nějakou chvíly určitě přibudou) Nicméně dodrželi co slíbily nebo to co očekávali že jim to vydrží cca na půlroku, než opadne zájem.
-
Jako, že je denuvo cracknute? Ne že by mě to zajímalo prakticky, kvůli stažení her, ale rozhodně zajímavá informace z hlediska her obecně.
-
Teď na to není prostor. Vyšlo 8 minut z Gears of War, začal alfa test Escape from Tarkov, korejské Versus naopak early access opouští a navíc Srbové finišují s kampaní na adventuru Columnae. Možná až se to trochu uklidní a jestli zbyde čas...
-
-
TB vydal recenzi na homeworld desert of karak, ve skratce: pokud vas nezajima kampan, hru si v skirmishi moc neuzijete diky zoufale ai. ostava multiplayer, jenze hra ma jen 5 map, z toho jen 2 1v1, malo jednotek a chude herni mechaniky. pokud nemate pratele, je otazka jestli se kolem toho vytvori multiplayerova komunita.
jinak grafika je hezka, a kampan pry v pohode.
za mne osobne zklamani, cekal jsem vic -
-
No ty nejzasadnejsi veci ktere si vychvaluje jsi vynechal ale nakonec rika ze to cely zabiji AI takze pokud nechcete hrat kampan nebo multiplayer a chcete to hlavne na singleplayerovy skirmishe tak mate smulu.
-
-
jako treba UI, vyuzivani terenniho prevyseni a kourove granaty. Neni to malo?
-
-
No vzhledem k tomu ze to jsou takovy docela zasadni strategicky veci tak by podle me neskodilo je u strategie zminit. Jestli to je malo nebo ne uz jako strateg amater uplne nezhodnotim. Ja do toho jdu hlavne kvuli pribehu a atmosfere.
Navic napr. i Wolrd in Conflict i s timhle malem dokazala poskytnout uplne perfektni gameplay ktery dodnes miluju. MP ve world in conflict patril k tomu nejlepsimu co jsem mel moznost zkusit.
-
-
-
Tedy zklámaní a opět špatná RTS *16*
Když v minulosti uměli dělat RTS, tak dnes to neumí? Pořád to samé. AI špatná, málo map, málo toho, SP špatný, MP nepodporuje všechny možnosti připojení. AI podvádí...
Jako hráč jen kroutím hlavou. Když to šlo a dnes to nejde. To abych stále hrál RIse of nations hd, nebo sins of solar empire. Tam tohle co jsi napsal funguje. Nevím proč ale funguje. -
-
homeworld 2 taky v zakladu nebyl nic moc, jenze to bylo kdysi. jinak co jsem ted koukal je venku verze komplex modu pro remaster homeworldu, takze to je asi lepsi volba
jinak co je to rise of nations, neni to nahodou webovka? -
-
ten mód nemám rád. Sice to hodně upraví ale hra nebyla pro tohle udělána. Je to poté dost složitejší a stejně to skřípe. Něco jako nějaký mod pro skyrim, kde tě poté někdo sundal na ránu.
rise of nations:
http://store.steampowered.com/app/287450/
Je to RTS pro PC. Skvělá hra a i ta extender verze se povedla. Lehce vylepšili grafiku a aby to jelo na nových os. Obsahuje i datadisk. Ne dlc. Datadisk.
Hlavně tam je všeho dost. Různé SP kampaně, map je hodně, nastavení ai? Tam toho je. Od slabé po hodně dobrou a dokonce lze nastavit, co má dělat. Více útočit, nebo obchodovat atd. Lze omezit technický pokrok a tedy hraješ dobu kterou chceš. Atomovky, lze použít omezeně. Každý národ má svoje bonusy. Je tam hodně možností jak vyhrát.
Máš tam i formace atd. Co je ale jiné, jsou základny. U klasiké rts máš jednu. Zde máš města a okolo lze stavět budovy. Tedy máš poté řeba možnost mít 10 základen = je obtížnější něco dobýt a boje jsou delší a složitejší. Dnes ale neznám lepší RTS. Snad starcraft 2.
-
-
-
Co nebo kdo to je TB?
-
-
Asi myslí Total Biscuit. Youtube recenzent her se spoustou fanoušků. Víc ti o něm neřeknu, protože youtubery znám jen z doslechu.
-
-
No jenže TB se od většiny Youtuberů zásadně liší, je to spíš klasický herní recenzent, který využívá Youtube, není to ukřičená attention-whore jako Letsplayeři. Jeho názor rozhodně není zákon, ale váhu klasické recenze to má.
-
Jo tenhle, tak toho neznám. Já jen, že to od kolegy vyznělo jakože když Total biscuit řekl..., tak abychom se podle něj zařídili.
-
-
-
-
-
Porovnejte mezi sebou fotky z reálného světa s jejich digitálním zpracování v Gran Turismo 5....
Já nevím tohle umí vymodelovat, každý student, navíc to shazují dolů opravdu škaredé textury. Z tohoto mi opravdu čelist nespadne. -
-
Porovnejte mezi sebou fotky z reálného světa s jejich digitálním zpracování v Gran Turismo 5....
Až namodeluješ a vyrenderuješ auto, které bude vypadat tak jako od Polyphony včetně "lepších" textur a nasvícení, tak pak začni psát komenty tohoto typu. Je vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš.
Já nechápu, proč jsou Češi v českých fórech tak "zlí", to každej by to udělal líp, každej vychvaluje tu platformu, kterou má zrovna doma atd. Hodně se pohybuji v zahraničních fórech a málokdy se najdou takoví rejpalové jako právě u nás. Doma na židli u počítače umí bezmyšlenkově napsat každý "znalec" všechno, ale aby se nad tím zamyslel, kolik práce vše zabere, že to je pro někoho denní chleba, to už ne. -
-
Nechápem tých ľudí na fórach ktorý všetko vedia pri tom toho človeka ani nepoznajú...odkiaľ vieš ze on nespravil niečo lepšie? *7*
-
-
Je to proto, že mě tato práce živí a vytvořit něco takového jako pánové z Polophony není sranda. Vytvořit model z 500 000 polygonů je opravdu náročné. Zkušenost mám takovou, že 90% lidí, kteří toto píšou, tak s danou problematikou nemají absolutně žádné zkušenosti. Samozřejmě můžu se mýlit a pokud qwer má něco jepšího, tak se mu veřejně omluvím. -
-
Buď v klidu *3* . Jenom rejpou, protože nic jinýho neumí. Jinak je Gran Turismo graficky nejlepší hra a pokoří jí jedině další díl.
-
-
-
-