Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rocket League se prodalo více než 8 milionů kopií, zahrálo si ji přes 22 milionů hráčů.

Super ... na PS4 funguje nadmíru dobře . Ok koupím na PC že dáme splitscreen a ... WTF ? Co je to za nesmysl , ,že bez microsoft ovladače druhého hráce nepřidám ? Takhle se optimalizuje na PC ? Strašné šílené a naprosto zbytečné *10* laborovat nad tím co má být základním tahákem hry :(((( .
    • ringmancz
      no já teda nevím, ani jedno není Xbox ovladač a jede to v pohodě - http://i.imgur.com/IgfwfF6.jpg

a jakejkoliv gamepad + klávesnice jde taky bez problémů
      • ale ten ps4 gamepad mas pres ten soft kterej emuluje xbox ovladac ne? aspon kdyz kamos porizoval tak bez toho vubec nefungoval
        • ringmancz
          nemám, jede přímo, RL ho podporuje. na fotce jsem to dal naopak, primární byl Steam
          • Tim padem to je jasne pro hry co to potrebujou bude jak ps4 tam steam controller emulovat xbox ovladac precejen je urcite spousta her ktere existovali i pred podporou dualshocku a ted s nim fungujou
        • Jack1947
          Takže řešení stáhnout emulaci XB gempiku, ono to je dobré např i na X360 gp samotný na některé hry které nepodporuje *3*
  • Jack1947

Mód Assassin's Creed Overhaul 2016 slibuje vylepšení grafiky prvního dílu série.

Od dejme tomu 3-4 tého dílu vylepšení hratelnosti by tam nebylo ? ( zkrácení otravného vláčení se sem a tam - plynulejšího postupu v příběhu)

AC1 nebyla graficky špatná hra - nicméně na dnešní dobu už by se asi moc nechytla.

To je toho textury ve větším rozlišení a pár efektů navíc by mne ze židle nevytáhlo tedy *7*
  • Petice za češtinu Mass Effect

http://www.petitions24.com/signatures/we_want_czech_subtitles_in_mass_effect_3/
    Tak kdo chce může se připojit, maďaři už mají přes 2 tisíce podpisů, chtělo by to přidat.
    • Petice za češtinu Mass Effect

A kde muzu podepsat petici volajici po lepsim vzdelani nasich deti a dorostu? Zejmena co se tyce takovych zakladnich veci, jako je alespon prumerna znalost anglickeho jazyka.. *7*
      • Amylee.Anderson
        Jo, ale tohle si s prumernou znalosti angličtiny moc nezahraješ. Já si myslim, že s angličtinou jsem na tom docela dobře na pomery se spolužakama, hodně mě baví, ale zrovna na Mass Effect bych si netroufla bez češtiny.
        • V Mass Effectech je angličtina jednoduchá a absence českých titulků ve třetím díle mně nijak nepohoršuje. Naopak, českou lokalizaci si mohli ve dvojce i úplně odpustit, protože je naprosto šílená. V jedničce v pohodě, CD Projekt se pozná, ale proč musí, pro lásku boží, všichni překládat i názvy (poměrně matoucí číst něco, ale slyšet něco úplně jiného). Občasným sci-fi technoblábolům nerozumím pomalu ani česky, takže co *2*
        • Tak to mame asi jinej nazor na prumernou znalost anglictiny.. Treba takovej Dragon Age byla docela sila, ale i tak sem bez problemu pochytal v podstate vsechny podstatny veci.. Ale ME mel podle me docela jednoduchou anglictinu..
      • Mopped
        No nevím, je to od 18, takže dětem to bude na nic.
        • RakeW
          A o to je to smutnější.
          • Ano je to smutne kdyz dospely cech plati za hru kterou se jeji vydavatel ani neobtezoval opatrit ceskymi titulky jeste vice nez v AJ mluvicich zemi
            • To je taky pravda.. Ovsem ono to nejspis neni jenom o ceskym vydavateli, nemylim li se..
          • Presne tak..
  • MrSanta

Divinity 2 na GOG

Na GOG se chystá Divinity 2: Developer's Cut a až do 18. října běží výhodná akce vhodná pro ty, kdož ještě žádnou Divinity hru na GOGu nemají. Za 18,99 $ všechny 3 hry.
    • ucho
      Divinity 2 nechápu. proč je v tom takový bordel? to je pořád jedna a ta samá hra a jen ji nějak upravují a něco tam přidávají? vždyť už je to třetí verze ne? a to si člověk musí pokaždý koupit stejnou hru znovu? já to nějak nechápu. jestli se v té hře někdo orientujete, klidně si to vyslechnu.
      • http://www.gog.com/en/forum/divine_divinity_series/please_dont_think_im_a_cheapskate/post2
    • Divinity 2: Developer's Cut

Škoda že oproti Dragon Knight Ságe tam nie je i nejaký nový príbehový obsah...
      Inak na ČS internetových obchodoch som si všimol neaktuálnu obsurnú hru Divinity 2: Zandalor’s Secret. Ozaj netuším čo si mám o tom mysleť. Nejaký zrušený datadisk?....
  • Veskoslav

Zdá se, že se připravuje nová desková hra od tvůrců This War of Mine, Lords of Hellas či The Edge: Dawnfall:)

• Jack1947

Microsoft varuje, že hraní uniklé nelegální verze hry Gears of War: Judgment může vést k doživotnímu...

No takto jsem zvedavej jak zabanaujou offline hrace, asi nijak... ( on ban vlastne je jen perrmanentni).
    • Offline hráče samozrejme nijak. Ostatní hráči vědí že hraní Jakékoli kopie hry vede k doživotnímu BANu... Takže smysl této bleskovky absolutně nechápu xD
  • The Elder Scrolls V: Skyrim již nenabídne žádné nové herní funkce.

Jenom dva mini-datadisky? *8* Čekal jsem, že se z toho budou snažit vytřískat víc. Ale tak asi odvolali všechny na Fallout projekt (pokud je a to, že asi je). *4*
  • Jack1947

NFS

Jsem sám komu se to vůbec nelíbí, když pominu Online all time, potom tutoriál při všem možném ve hře a celou dobu tma jak v prr... jsem si předtím dělal legraci že to bude lepší jak ta šaškárna na mobil ale tohle? to jako váážně EA (viděl jsem recku v replay dneska)???

Co jste to s tím NFS sakrapráce provedli plus ten alibismus předem že odložily aby na pc byla lepší a plynulejší grafika už je jen smutná tečka lol.
    Jasně pak to v létě nebo kdy to má bejt zkusím ale přesto wtf... OMG.
    • Já bych třeba ocenil, aby jsi komentoval jen hry co jsi si koupil. Zase ale chápu že by jsi tu pak nic nepsal.
      • Já bych ocenil aby si komentoval jen hry který jsi hrál v Češtině pěkně titulky......a tohle vždycky budou psát mladý smradi co o hraní vědi prd her svět to zna teprv OD PS3 CoD to začalo hrát od 4 jako všechny hry co mají víc jak 2 díly.....Bioshock 1 a 2 to nikdy nehrálo a pak si to dovoluje hodnotit 3 (Infinity která je dělaná na tyhle hráče :-D Hraj Zaklínače,Assasina,CoD.......a hlavně TEKKENA....skákej,švihej mečem mačkej všochno at máš comba...ještě že ten Joystick ná tolik čudlíku.....:-D
        • Jsem rád že tvůj život je plnej assasinu, cod a tekkena. Pochybuji že ti pomůžou titulky v češtině, píšeš jak maďar a myslím že máš problém porozumět psanému textu... ach jo, ty dnešní deti...
          • ringmancz
            to jsi vážně nepochopil, že si dělá srandu?
      • Jack1947
        *3* Nejlepší komenty jsou takové ve kterých si tazatel na otázku odpoví sám.
    • A koupil sis to aspoň, ty zloději? nebo si to zase tardičně ukradnul? Co?
      • Jack1947
        Jo jasně koupil *1*

Na konzoli co ani nemám dobrej vtip ale to je třeba naučit se i číst ne. Třeba pak to nějak pochopíte.. že zkusím neznamená že jsem to hrál. Proto píšu o pc verzi. *7*
        • Co se naucit psat aby sme to mohli cist?
          • Jack1947
            Výmluvy... *6*
    • Lukass
      Love za to nedavas, muze ti to byt u otvurku.
  • Rhulad

Dark Souls II PC vs. PS3

http://www.ign.com/videos/2014/04/08/dark-souls-2-ps3-vs-pc-graphics-comparison
    Textury lepší, kvalitnější voda jinak bohužel +- stejné.....
    • Hra ma lokace ktery vypadaji skvele. Jenze pak tam jsou mista, ktery jsou vylozene hnusny – obvykle krajina, nebo minimalne cleneny plochy/steny, na kterejch se opakuje mala textura a vazne to triska do oci.

Tohle video ovsem ukazuje jen ty, ktery vylepsit nepotrebuji. Zajimalo by me jestli se u PC verze nejak zasadneji meni treba takovy – Harvest Valley, Brightstone Cove Tseldora atd.
    • Keyz
      Tedy kecali. O něco lepší textury. Kdejaký moder by to udělal lépe. Ostatní stejné jak píšeš.

Opravu zoufalé na počítači a v pomysleném hodnocení to je černý flek. Vzhledem k těm kecům co měli.
      • Proč se rozčiluje až teď. Už měsíce před vydáním tu byla betaverze a ta byla už prokazatelně škaredá oproti E3, takže o podvodu nemůže být řeč, navíc před vydáním servírovali videa. Za druhé pcčkáři držte zobáky a bud tě rádi, že to vůbec je na pc. Co by jste tak asi hráli co? Za třetí jsou některé lokace krásné a na pc to bude vypadat ještě lépe. Tak se ku*va těšte a neřešte malichernosti. Ono to ty desítky nedostává jen tak pro nic, ta hratelnost je znovu skvělá a ostatní hry blednou vůči této hře.
        • Tyhle kecy typu "pcčkáři držte zobáky a bud tě rádi, že to vůbec je na pc".... To jim jako mame jit lizat nohy nebo co? Copak to snad chce nekdo zadarmo?
          Ja samozrejme jsem rad ze to na PC vyjde protoze se nebudu muset prat s ovladacem na konzoli ale stejne to nechapu.
          • Co nechápeš? Že si to pcčkáři vybrečeli a že tahle série vůbec neměla být na PC. Teď vydají druhý dil, který obsahuje hd textury a vypadá to o dost lépe než na konzolích a zase se nadává. Pořád jenom nadáváte. Osobně bych se na podporu klávesnice zvysoka vysral. Nemáte gameapad, máte pech. Hotovo.
            • kennyB
              Už je to trochu nuda tady pořád číst že konzolisti jsou jen dětičky, že konzole brzdě to a to a zase opačné názory. Každej ať si hraje na čem chce, ale ať proboha drží hubu *3*
            • Budes nam to piskat?
            • Vrook
              Navrhuju, abyste se jako zástupce konzolistů a zástupce pcčkářů utkali v souboji a vyřešili tim tenhle stupidní spor. Omezenci, co mají potřebu se řadit do těchhle dementních skupin můžou bojovat po vašem boku, aby to bylo akčnější. A ty ostatní, co se řaděj jednoduše do skupiny "hráči", budou mít alespoň o zábavu vystaráno.
            • Pouzivat vulgarity opravdu nemusi znamenat ze jsi primtiv ale rozhodne to znamena ze se jako primitiv vyjadrujes.
              To ze vypada DS2 na PC lepe nez na konzolich o tom zanda ale objektivne receno to teda zadna velka slava neni. Nemyslim si ze to je neco co by melo DS2 nejakym zasadnim zpusobem poskodit ale zklamani to pro me bylo. A podle komentaru to zklamalo i nektere lidi hrajici DS na konzolich.

Ty ostatni kecy o piratskych obcich apod. budu dale ignorovat protoze to jsou zase jen hloupy kecy kterejma se jen pokousis rozpoutat dalsi zbytecnej flejm ohledne piratstvi na PC. Nerikam ze na PC se nekrade ale porad ta mira piratsvi asi nebude tak hrozna. Na konzole se zase ve velkym (ale opravdu ve velkym) prodavaj pouzity hry a vysledek pro tvurce her je nakonec docela podobnej... spoustu penez ktery mozna mohli vydelat a uz je nevydelaj. To by se treba na Steamu nestalo.

A jak konzolisti buleli kdyz chtel Microsoft always on ochranu.... :D
            • Používaní vulgarit neznamená, že jsem primitiv. Vulgarity jsou tu na místě, navíc nejsou na nikoho mířeny. Takže si srovnej fakta. Kdo tu zase brečí? Kdo? Pc-čkáři. Proč brečí? Protože mají méně dx11 sraček a odlesků. Je to důvod, aby se vůbec ozývali? Ne. Co mají dělat? Držet hubu a krok a děkovat, že na jejich pirátskou obec ještě někdo něco vydá. Tečka.
            • Jj nepouzivam interpunkci ani diakritiku a moje cestina stoji za prd ale primitiv se pozna i podle toho co pise a ne jen jak pise a tam teda rozhodne vedes ty.
            • Jako primitiv se tu chováš jedině ty. To tě neučili psát čárky mezi větami. Tvůj slohový přednes za pět.
            • PCckari udelali petici, podepsalo se dost lidi, udelala se konverze z konzoli na PC a prodalo se ji tolik ze si asi kluci rekli ze to cenu ma a dvojku na to udelali. Co ty bys udelal nebo neudelal osobne kdybys delal Dark Souls nikoho nezajima protoze je nedelas a dost pravdepodobne ani nikdy nebudes. Kdyz totiz chces prodavat PC hru tak chces aby si ji zahralo co nejvetsi mnozstvi lidi coz znamena ze budes chtit aby ji hrali i lidi co gamepad nemaji.
              V jednicce to neslo pouzit hlavne kvuli lockovani nepratel ktere bylo trochu nedoresene nastesti si komunita poradila. Jinak na tom ovladani nebylo nic spatnyho a ja celej slavnej Dark Souls takhle normalne dohral. Jestli to ve dvojce konecne poresili jak slibovali tak slava! Treba udelam jeden walktrough pri kterym budu pouzivat kouzla (i kdyz o tom silne pochybuju... vsichni manofilove jsou slabosi).
              A vis co doopravdy nechapu? Proc musis reagovat agresivne a vulgarne jako absolutni primitiv.
      • Da sa to uz aspon rozumne ovladat na klavesnici a mysi?
        • Keyz
          To by měli vyřešit. Tedy o tom kecali nejvíce :)
        • Udajne tentokrat s touhle moznosti pocitali.
        • Ne, ale dá se to rozumně ovládat na gamepadu, což je povinnost pro každého pc-hráče.
    • Veskoslav
      Jo děkuji. Nemohl jsem to najít. No moc se teda nevytáhli....
      • Rhulad
        Jn průměr...Měli to vydat na novou generaci...
        • Veskoslav
          Taky si myslím. A podle mě to mělo MS a Sony pomoct "zafinancovat", protože si myslím, že by si DS II koupilo hodně lidí na PS4 a kvůli tomu i novou generaci konzolí. Takto nemuseli.
  • Horst_Fuchs
    Steam je zase nefunkční. Že by další hra zadarmo? ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit