-
Podle jednoho zahraničného obchodu zamíří Modern Warfare 3 i na konzoli Wii.
A co mobilní telefony? Tak daleko ještě sahat nechcou? :D -
-
Dyť na mobily CoD vychází...
-
Prý by potřebovali 150 lidí a půl roku času, aby udělali port na mobili. Momentálně veškerou jejich energii věnují zlepšování hry a vydávání pravidelných updatů *1*
-
-
Kingdom Come backer edition
Tak už mám doma backer edici https://imgur.com/a/zirz3 (KS Earl Tier). Škoda, že se nedostalo na tu kovovou krabici.
Upřímně mě asi měsíc zpátky zmátlo, když jsem viděl sběratelku pro trh a vypadalo to, že bude lepší než ta pro backery. Teď se ale dívám, že je asi stejná. Tedy tahle https://vs1.artatolstatic.com/konzolista/1800/2017122113360986903.jpg
Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit ? Mám předobjednanou i tuhle druhou a zajímá mě, jestli je tam rozdíl v obsahu (figurka, kostky, mince, artbook, mapa a triko). Tak ať to nekupuju dvakrát.
Pak je snad ještě nějaká zahraniční a tam má být navíc steelbook (který byl i v XZONE)
EDIT: Tak moje Earl edice neobsahuje cínovou sošku. Soška byla součástí až těch vyšších (Duke+). Kvůli sošce se mi celá nová krabice kupovat nechce :/ -
-
SLušnej myšlenkovej mišmaš a tyhle komentáře kdy se na něco ptá a pak si zároven odpoví jsou asi nejlepší, jinak gratulace myslím že bys sis mohl koupit i tu třetí edici když už máš ty dvě.
-
-
Rare (GoldenEye 007) mělo v plánu, před nástupem Game Boye, vydat vlastní přenosnou konzoli.
Nemohu si pomoci, ale o Rare jsem prvně slyšel až v druhé pětiletce po tom co Gameboy spatřil světlo světa . -
Jagged Allience 2 - relouded
Hra mala vyjsť 31.12.2010. Neviem ju ale nikde nájsť. Viete o nej niekto niečo? -
-
Hledej pod názvem "Jagged Alliance 2: Reloaded". Hra by měla vyjít v průběhu letošního roku (2011).
-
-
Jak bylo slíbeno během letošní E3, Star Wars: The Old Republic si můžete ode dneška vyzkoušet...
Ahoj,může mi někdo poradit jak má zhruba vypadat heslo do registrace?At píšu co chci,heslo není dobré,píšu malé i velké písmeno,i číslici,ale pořád nic,děkuji. -
-
Jak bylo slíbeno během letošní E3, Star Wars: The Old Republic si můžete ode dneška vyzkoušet...
moje heslo je v tomhle stylu : Jk123456
-
-
Disc Jam beta klíč
Y7XJE-YT4TH-IR876
přišly mi 2, můžete získat další přes http://www.highhorseentertainment.com/#discjam -
Skyrim - ranged kill cam
Nějako tu nebylo dlouho nic o Skyrimu *3*, takže mini novinka. Na Bethblogu se objevil článeček (a velmi rychle byl zase stáhnut), ve kterém bylo napsáno, že patch 1.5 bude obsahovat kill-cam pro magii a útoky na dálku. -
Novinky týkající se GTA V: Grafické porovnání PS4 a Xbox One 1 / 2, nové skladby k poslechu, PS4 gameplay, Xbox One gameplay, uložené pozice PC/PS4/PS3 verze budou kompatibilní, srovnání verzí pro nové a staré generace konzolí.
V tomto případě musím připustit, že majitelé starých konzolí dělali celou dobu Rockstarům betatestery. Vždyť je to jak úplně nová hra. Pohled z první osoby na tom dělá nejvíc, plus nový animace apod., ale co třeba i ty skladby? Nově jich tu je množstvím stejně jako těch původních, takže majitelé "next-gen" verzí mají dvakrát tolik? Plus lepší grafika (u XO jsem si všiml intenzivnějšího stínování, což je asi tak jedinej rozdíl oproti PS4). -
Far cry 5 na PC metascore 6.3 opet PC hraci dokazuji nadhled a smysl pro hry.
-
-
To nic neznamena, pulka jsou uplakanci co nevydrzi na prvni patch.
-
hmm a na Steamu 75%, což je více než Kingdom Come. Jaké to překvapaní *8*
-
Zdá se ti to moc, nebo málo? PS a Xbox mají od hráčů 7,2, tedy o 0,9 bodu víc. To už je dobrý?
-
Kdybyste nenakoupili 33 mega kopií PUBG, tak bych ti nějaký smysl pro hry i věřil.
Co vůbec tady děláš takhle pozdě, nemáš bejt na schůzce místního oddílu nácků?
-
-
Vydání Rainbow Six Siege se odkládá na 1. prosince.
Tím líp... *3*