Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EA stahuje ze všech "konkurenčních" dgitálních obchodů Crysis 2, k dostání bude pouze na Origin.

Ja v tom clanku vidim, ze to EA sundalo pouze ze Steamu. Ostatni obchody hru stale nabizeji takze kde je to ze VSECH ? :) Steam = vsechny konkurencni digitalni obchody ? :) Tady to zase nekdo spatne prelozil...
    • Cajk
      Doufám že Origin aspoň bude DRM jako Steam a bude konec se Suckuromama a podobnejma prasárnama. Ale jak znám EA, je to spíš zbožný přání
    • stahuje = ještě nestáhlo. However, it’s possible that EA is still in the process of cutting ties with other services.
  • Geohot se dal do rapování. Zřejmě už mu z toho hackování dočista hráblo :)

Prdlačky hráblo, není to žádnej eminem, ale je z toho poznat, že to určo nedělá poprvé. Jen si zkuste takhle něco dát, uvidíme jestli vám to napoprvé půjde takhle dobře.
  • Veskoslav

Elite

https://www.youtube.com/watch?v=PUFIFL7zwXQ#t=107
    • Do tretice vseho dobreho...
        • Ja jenom ze to video uz tu bylo predtim minimalne dvakrat.
      • Jack1947
        *15* *2*
  • Kozy
    Jak jsem tu onehdá řešil ten motion sickness, tak mám ultimátní řešení, stačí si na střed displeje umístit bod (fixou třeba) a je po problému. Akorát nevim jak se tohle bude řešit s VR.
    • Taky jsem si na to téma nedávno vzpomněl. Doplňoval jsem si vzdělání a hrál Borderlands. Ta hra má hrozně nízký FOV. Ne, že by se mi z toho dělalo přímo blbě, ale bylo to nějaký divný.

No, zajímavý bylo, že když jsem si to zkusil na gamepadu, nebylo to tak hrozný - byl jsem dál od stolu = monitor zabíral menší část mého zorného pole (FOV). Stejný problém jsem měl s Minecraftem v původním nastavení, ale zvětšení FOV to vyřešilo...
      • Jack1947
        Majnkraft je proděti to se opravdu někomu z toho motá hlava? *8*
    • řešení to je, ale není ultimátní - z vlastní zkušenosti: wolfenstein new order, i když mám uprostřed crosshair jako kráva, tak dokud nevypnu houpání zbraně a hlavy při chůzi, do 10 minut se mi zvedá kufr...

ultimátní řešení je hrát na menším displeji, aby člověku aspoň půlku zornýho pole zabíralo něco statickýho, takže by si mozek nemyslel, že se pohybuje (a přitom sedí), ale že kouká na něco pohybujícího se... to ovšem s VR použít nejde už z podstaty věci, protože tam je právě účelem nakukat mozku, že nic kolem není
      • Jack1947
        Já tomu nerozumím mně se dělá jen občas špatně když hraju třeba nějsakou opakující se hru dokola (třeba MOBU) nebo se někde zaseknu a nemůžu se ve hře dostat dál... hrál si Turok 1? co bys dělal z toho jezdícího pohledu pozvracel celej monitor jak tak koukám. *12*
  • Joshua

Luxor Evolved

........................A3LQA-5ZMH3-JKHAC
  • Má Vaše přítelkyně ráda The Legend of Zelda? Tak to ji určitě potěší tento snubní prsten...

U hráčů tlolz je to spíš přítel.
    • *7*

Ty ještě existuješ?
      • EuroSamurai
        Léčení komplexů je práce pro odborníky a to, že si tu na nás ventiluje zlost ho nevyléčí takže se nemužeš divit že tu furt trapčí. *4*
        • Nebuď na sebe tak přísný!
          • EuroSamurai
            Však nejsem, dneska sem si např. dopřál 12 hodin spánku .
            • EuroSamurai
              Máš pravdu všichni sme něčí děti ale ne každej potřebuje dlouhej spánek *3*
            • To je dobře. Vy děcka potřebujete dlouho spát!
  • Darksiders II si ve své první recenzi (v německém magazínu Consol Plus) vysloužil 93%.

Sweet. Tohle jsem čekal a ne kvůli hypu, ale z důvodů, že ve všech ohledech dvojka vypadá lépe jak jednička.
  • Veskoslav
    Jede Vám Steam?
    • Aye.
  • Hlavní stránka Multimédia Hry a zábava XCOM 2: rozbor hry a vliv nastavení detailů na výkon XCOM 2: rozbor hry a vliv nastavení detailů na výkon

Jak jste již mohli v celém testu vidět, hra běží celkem mizerně i na velice silném hardwaru. Z jedné strany vás bude omezovat slabší procesor (slabší procesory než Core i7), z druhé strany grafická karta, pokud si budete chtít užít maximální detaily s vyhlazováním hran 4× nebo dokonce 8× MSAA.

Grafickou stránku hry akorát zachraňuje její stylizace, ale vše ostatní je velice podprůměrné. Nejvíce bijící do očí je kvalita vašich postav. Lidské postavy mají až neuvěřitelně nereálný vzhled. Speciálně obličeje jsou opravdu otřesné.

*15*
    • http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/39577-xcom-2-rozbor-hry-a-vliv-nastaveni-detailu-na-vykon
  • Video: Ukázka z E3 traileru na hru Uncharted 4 ve standardním nasvícení (po úpravě jasu a sytosti barev).

Pěkné porovnání grafiky Uncharted 4 (včetně upravené verze se denním světlem) a předchozích Uncharted dílů: https://www.youtube.com/watch?v=clyviYnu_kI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit