Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Gameplay video z Alien: Isolation.
    https://www.youtube.com/watch?v=VXFBsvg61f0

Možná se to tu už objevilo, ale nezaregistroval jsem to.
    • Pilgrim66
      Vypadá to fajn až na,

1) FOV jak zapáleného marxisty
      2) Ten Alien vypadá nějak divně...
      • jindra.veliky
        ...tak ten vetrelec je delanej podle toho z prvniho filmu *4* proto ma tu hlavu takovou...
      • Keyz
        To FOV je strašný. Asi hráno na konzoli.

Hlavně jak se tam ten vetřelec bude pohybovat. Vypadá to na hodně skriptovanou věc. Kdyby měl opravdu volnost, tak se lehce může stát, že hráče nažene někam kde není úniku anebo vleze někam a zablokuje průchod. Navíc jakmile hráče uvidí, tak by měl snad ihned v konec. Ve filmu byl vždy rychlej.

Pro mě to je navíc celkem nepředstavitelný. Jak utíkat a schovávat se před super monstrem? To jsem zvědav.
        • V tom videu rikaji, ze pokud te alien spatri, tak to pro tebe ve vetsine pripadu konci. Coz zni fajn, tak uvidime.
  • jack

Kingdom Come zdarma na EPICu od 13. Února 

• Jack1947

Ali

Sry, že to tady ještě vyzdvihuji ale solidně se to řítí někam... do pr... ten host? kriste, tohle se nedá (aspon že tam nebyla dlouho). Uvažuji že to sledovat přestanu... protože nevím kam se to vyvijí.

Jo ale aspon že už začínám přicházet na cílovou skupinu, internetové děcka co sledují jutubery a jiné. POvadlé existence.
    • Jacku sorry ze to napisu, ale divat se na to dobrovolne muze jenom defekt.
      Me nerikej ze na to ve svym volnym case cumis, tomu neverim, pac to bys byl jeste vetsi exot nez sem doufal...
      • Jack1947
        Psal jsem s čistě vědeckých účelů... fakt mne to nezajímá. Vlastně zajímá ale to jak se to bude dál vyvíjet. Ignoruji ty individua a zabívám se hrami třeba kvůli možným tipům atp...

Exot? to je snad přehnané ne. Tedka se ten host ale nepovedl no... snad příště bude lépe to uznávám.
        • Jo exot, protoze ja sem videl 5 minut kdyztam byla ta Kocabova behna, a byla to sila, uz nikdy vic, a nepochopim kdo se na to muze dobrovolne divat.
          Von i ten Replay je porad o nicem. Kvalitni herni hodinove porad bych bral hned, ale ne radoby herni porad Replay s otravnou Trojanovou.
          • Jack1947
            Replay je naopak docela dobrý pořad jedinný svého druhu... na něj se kouká ok. Alespon tam mají spravedlivé hodnocení a ne na základě vlastního zalíbení např Order1886 *3*
            • Jack1947
              Nojo no, Gamepage byl lepší ale tomu už je konec navždy. Takže aspon něco... Já to mám jako takovou výpln v repríze ( dopoledne nestíhám) takže mne to nijak netrápí ale i tak nechápu jak mohli pustit do éteru zkrachovalce zvelebila a jeho pořad. O to horší je že si za to nechají platit pfůů *11* *12*

To je tvůj názor a ano Trojanová nic moc ale kvůli tomu na ní přece nekoukám ne. Zajímá mně jakse na tom mají a občas to je ok jindyslabší. Tuček brý akorát jsem nechápal zápal pro nějaké aa srajdy jako BF:H a jiné.
            • Na druhou stranu chapu ze kdyz se dobrovolne divas na toho chudaka Zvelebila, tak je pro tebe Replay megacool porad :-D
            • Nesouhasim, je to povrchni porad o nicem, ted sem to nahodou zapl a videl zhruba pulku recenze na Order, a opet informacni hodnota nula, reklamy a souteze tvori pulku uz tak povrchniho poradu. A trapna Trojanova tomu dava korunu.
              Tucek me nevadi, hram rozumi a zacinal sem snin a Score, ale divim se ze tak nudne a informacne nulove porad dela.
    • jindra.veliky
      jestli si potreboval 4 dily, aby ti doslo na koho cili, tak si cilovka i ty *15* *15* *15*
    • oktavius66
      Já jsem viděl jenom ukázky a bylo mi hned jasné že to bude abnormální blbost...
  • Cosi
    Pořádná kadence bleskovek na závěr dne.
  • Vogon

Scalebound od Platinum odloženo na rok 2017

Nejnovější hra od skvělého Hidekiho Kamiya byla odložena z prázdnin 2016 na rok 2017.
    Doporučuji si zkrátit čekání dokumentem Eyes of Bayonetta o vytváření Bayonetty.
    https://www.youtube.com/watch?v=vtVQ75oqqFo
  • hra

Dobrý den.
    Potřeboval bych radu ohledně nějáké strategické hře respektivě, jakou začít hrát? Rád bych aby byl ve hře kladen důraz na diplomacii,ekonomii, ale i strategii v bitvách. Šlo by tedy nejspíš o nějákou dobývačnou strategii. Rád bych , aby hra byla trochu blízká realitě. Na době, kde by se děj odehrával mi nezáleží. Děkuji za pomoc *4*
    • Hry od Paradox interactive. Victoria, Hearts of Iron, Europa Universalis, Crusader Kings...ale nesmí tě odradit počáteční složitost jejich her. A že ta je sakra velká. :D
    • Stronghold 1 sice starší hra, ale do dnes si ji občas zahraju a je nej.
    • skaven123
      total war? hociktore?
  • Microsoft věří, že tu s námi Xbox One vydrží přes deset let.

Tak to potesi teda. Uz ted zastarala konzole tu bude pres 10 let. wow
    A pak ze soucasna generace brzdila vyvoj. Pff, nic proti tomu co nas teprve ceka.
    Na druhou stranu mi ta konzole aspon neco vydzi a na HW meho PC 10 let nesahnu.
  • ringmancz

soundtrack k AC: Syndicate

sice tu hru hrát nebudu, ale když jsem se dověděl, že soundtrack k ní dělal Austin Wintory, tak je jasný, že půjde o nejlepší věc na celé hře. a je vtipný, že jej sice může prodávat na bandcampu, ale bez poslechu. na youtube kanále labelu Ubisoftu to ale je... v popisku tam zase nenajdete link na bandcamp #ubilogic

https://youtu.be/-6WjOKqnszo?list=PLu6_FOgZp3eheTtQv0UQ7B4nZukeC1Hcs
  • Jack1947

Vyšel update pro singleplayerovou část GTA V, který opravuje např. problémy s mizením aut z garáže.

Tak o tomhle slysim poprve, kazdopadne jestli to pomohlo tak to je pro "pozkozene" plus. *4*
    • Jack1947
      Minuskovy fanda, se nak zhorsuje ... nebo se mi to jen zda? *7* a neni jich vic?
      • Tak když ty komentuješ tak často, což by nevadilo, ale co v těch komentech je... Nic co by nás zajímalo -.-
        • Jack1947
          Ozval se "Anonym" , casto jo a vetsinou mam co psat a vadi hmm ( zajmavy ze v novinkach mam nejvice ze vsech minusu) Ja se nad tim tedy bavim, jak proste nekdo nebo i vice ma tendenci klikat na minusy, nebo nekdo naklikavat uz jen ta dnaha se ceni, to jim nikdo neodpare. *4* *15*
  • ringmancz

SUPERHOT alpha

https://www.youtube.com/watch?v=0XTX-4x991g

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit