Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...

To chci!!! Škoda, že není plně funkční hodila by se na pole jako hlídač
    • A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...

pokud to nehraje tu melodii z konce hry, tak to nechcu ani zadarmo *13*
  • Ach jo, nechapavec z Games, cti poradne co pisu v zavorce, kdybych mel jednicku, tak bych dvojku nehral, z tohoto pohledu zklamani. A to, ze jsem tam blbnul par hodin na jedne trati s rekordem vypovida o cem? O Vanocich jsem to zapl po 2 mesicich snad, abych zjistil, ze mi update rozdrbal ovladani a hned jsem to zas vypl.
    Typicky mistni jedinec, ktery tu bezmyslenkovite vytahne neco z kontextu a zacne utocit.

A ta smazana reakce na Mart9, v cem bych si jako pomohl? Jen par kravinek navic, ktere bych navic musel hrat nucene trhane, mazane, analogove. Na PC vychazi 10x vic her, tohle neni o kvantite, ale o kvalite.
    Nekteri to mozna vidi jinak, kazdeho vec, nekomu staci ke stesti min nebo neni tak narocny, ale z meho pohledu byl letosek vcelku bida teda a muzes si tu prskat a utocit jak chces.
    • Mart9
      Pokud si stěžuješ, že na PC ta kvalita letos nebyla, měl by si ji hledat mimo PC. To, že na PC vychází 10x víc her a všechno jsou to srágory, všichni přece víme a všichni je na steamu potkáváme.
      • Tak jinak, mit zoli, nehraju nic.
        • nebo naopak, možná bys ty hry i hrál a neměřil FPS apod. Je ti jasné, že ty si už nikdy nic pořádně neužiješ :)
  • !!!!!PAYDAY!!!

poslední chvíle na stáhnutí Payday ze steamu zdarma!!! Aspoň mě se to tam ukazuje :)
    • Já tě v tom nenechám *1* po skončení akce ti hra zmizne,pokud nezakoupíš.
    • RavenHolm
      *1* *1*
    • Zkus přemejšlet prosímtě.
  • mobilní "hraní"

Nevypovídá vůbec o ničem, protože to nemá s klasickým hraním nic společnýho. Šmatlání po pidiobrazovečce ve "hře" jednodušší než matika v první třídě základní školy, je v 99,99 procentech pro naprosté super casualy, kteří o nějakém Falloutu nikdy neslyšeli.
    • A Země je kulatá!
      • Chim
        Není.
  • MidnighT91

Redaktorovi GamesRadar trvalo dohrát singleplayerovou kampaň Uncharted 3: Drakes Deception 8-9 hodin.

Nevím jak to bylo v předešlejch dílech ale kdybych byl zatvrzelej fanoušek téhle hry, tak by mě taková herní doba docela nasrala... Těšíte se na ten příběh jako na smilování boží a ten samej den co vám to dojde to máte dohrané... Podobně zrazenej jsem si přišel u posledního Tomb Raidera...
    • Já zrovna nevím ,ale se svým časem stíhám hrát denně sotva tři hodiny. Ale jestli jen tak doma posedáváte u her 8-9 hodin, to vám tedy závidim(mé oči tvrdí, že prý nezávidí).
      • MidnighT91
        Dobře ale i ty 3 dny (po třech hodinách) my příjdou dost málo za takovou cenu... sakra vždiť si pamatuju doby kdy my dohrání singl kampaně zabralo i dva týdny a to jsem byl mladší a měl jsem čas u toho proseďet celé dny...
    • jo, anebo u portalu 2 :(
  • God-of-War

Capcom: Tým v Osace má jasnou vizi, jakým směrem ubírat herní značku Resident Evil po prodejním neúspěchu...

Ani se nedivim. Stahnul sem demo ze storu a za pet min. uninstal.
    • ZvacA
      Subjektivní problém. Revelations je hodně slušný díl - z posledních Biohazard titulů díky zpracování nejnostalgičtější a zvlášť pasážemi na lodi survivalově nejzajímavější, byť pořád stepujícím na prahu akčního survivalu pro masy vs oldschool. Je to ale víc Biohazard/Resident evil s tradičním feelingem, než ORC a šestka, přestože je mám osobně taky v oblibě. Je fakt, že se svou snahou dosáhnout hratelnostního kompromisu působí dost komorně a řadě lidí, kteří od něj očekávají moc nebo věděli o Resim doposavaď ho*no, tak může připadat nemastný neslaný. Na poměry 3DS dřív rozhodně zaválel...

Každopádně, osobně bych si ještě počkal, ty prodejní čísla (údajně jen půl miliónů kopií s otázkou zda ze všech možných prodejních zdrojů, digitálem počínaje) mohou jít v průběhu dalších měsíců trochu nahoru. Dál je tento prodejní "neúspěch" prý vysledován jen z prodaných kusů pro Spojené státy, takže já bych byl osobně při těch finančních verdiktech opatrný. Navíc, Revelations HD by měl být spíše chápán jako jakási finanční berla k Biohazardu 6 a alespoň pro značku ještě něco přisypat. Bylo by od Capcomu dost naivní si myslet, že překopaný Revelations trhne několika miliónovou hranici jak se počítá u regulérních dílů...
  • Viktor_H

Greg Zeschuk o EA a Bioware

http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-04-09-the-doctor-is-out-greg-zeschuk-on-bioware-ea-and-the-uncertain-console-future Zajímavej článek!
  • Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999). 

No to se to do roku vydání (2004) graficky teda moc nezměnilo. *6*
  • SCEJA naplánovalo na 9. září tiskovou konferenci.

Už 9tého v Japonsku ?
  • Nic si nezaslouzite

................ ICW9F-0B8I0-KEWR3
    .......................... TDD9M-W8KGW-7B8BH

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit