Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WRC4

Zkoušeli jste někdo? Minulý díl jsem dohrál, docela mě to bavilo jezdit, slušně udělaný, ale ta 4ka šla po chvíli z disku, ovládání divné, zvlášní prodleva a celkově žádné změny, bylo to celé divné a o ničem.
    • Jack1947
      Stara grafika , auto prikovane na silnici sice hezkej destrukcni model a demolice auta ale to je tak vsechno. Ta hra je spise ostuda Rallye skoda no. Navic ty "okruhy" dokola to je na zblazneni s kecama co-pilota - turn left,turn right... jeste budou radi v recenzi za 7/10, tady spise mene. *7* *9*
      • Můžeš se přestat vyjadřovat hloupě o věcech o kterých nic nevíš? Bez těch keců copilota co píše by jsi nedojel ani za první zatáčku. Vsadím se, že nemáš ani řidičák a ralley znáš jen z televize. Sport je to krásný, o tom se nebavím. Mluvil jsem čistě o hře, která se dle mě moc nepovedla a dle mě jsi ji ani nehrál, ale pindat a pluskomínuskovat tu budeš.
        • Jack1947
          Pluskominuskovat? ty si pekne narusenej jedinec. Ta hra je o nicem sam si to shrnul. Nezapomen si spluskovat sve prispvky a ridicak zatim nemam, jeste neco bys rad vedel. Fantoome PC sceny. *15*
          • MickeyMutant
            Já bych rád věděl, až si ho uděláš, jestli budeš tak hodný a dáš nám vždycky vědět, když budeš vyjíždět a napíšeš, kudy budeš jezdit.
            • Jack1947
              Sice nevim jak si to mam vylozit, popremyslim o tom. *3*
  • Singleplayerovou kampaň Battlefield 3 dohrálo zatím jen 17% hráčů, kteří si titul zakoupili.

Jednoduché vysvetleni...velka cast pc hracu hru upiratila, dohrala singl tyden pred zahajenim a pak si ji koupila ciste pro multiplayer...
    • zx_spektrum
      Zase jeden blbosti žvatlající konzolista? Spousta hráčů si to -koupila- jen pro MP ne proto, že by SP už hráli, ale proto, že je SP nebere. Já si taky koupil BF:BC2 a v singleplayeru jsem dokončil jen jednu misi a většinu času strávil v MP... Ten údaj nic nevypovídá o pirátství, naopak kdyby byl spojen se statistikou chuti hrát ten SP, vyšlo by něco zajímavého...
      • Nikdy jsem žadnou konzoli nevlastnil...to jen tak pro doplneni do tvého snu...
    • Dohral jsem, ale je to k nicemu. Ani pipnuti na Battlelogu, ze sem to dohral. Proste Singleplayer je tam fakt jen nalepenej, bez neceho, co by me donutilo to hrat. :)
      • souhlasim, už sem to dneska psal, je to tragedie:)
    • až padnou ceny, tak hurá na MP, ale ze zvědavosti jsem si zahrál SP a víceméně je to horší než BC2.. jediná prozatím slušná mise byla za Rusáky (podzemní parkoviště, office, ulice).. Mise se stíhačkou byla zajímavá jen svým intrem a vzdušným bojem (zhruba první půlka) a mise s tankem byla přímo za trest.. Chybí mi v singlu větší destrukce terénu a neskonale vytáčí neustálý respawn nepřátel (až na misi za rusáky). *6*
    • Velkou cast hracu spis singl vubec nezajimaj protoze je proste o nicem :D
  • Google chystá na 15. května oznámení týkající se her. Mluví se i o možné nové herní platformě.

? Google má androida ..... má play .... Hmmm že by představil herní tabet , nebo vylepšení google play ? Na překvapení poležené nad ChromeOS nevěřím ...
    • Je to teda trochu self-promo, ale podle všeho nepůjde přímo o novou platformu, ale jen sjednocující službu her pro Android. Tj. něco jako GameCenter.

Viz: http://www.androidmarket.cz/novinky/google-laka-na-novinku-nejspise-souvisejici-s-hrami/
    • ucho
      tak ono stačí, jak se uvede OUYA. třeba v tom google spatřil potenciál, jede to stejně na androidu, takže by to mohl šoupnout pod svá křídla :D mně ale zatím ta "konzole" moc nepřesvědčila :)
  • jamar28
    A ještě jedna věc ke Kingdom Come. Vy opravdu chcete český dabing, když nedokázali pořádně udělat ani české titulky? Jak by pak ten dabing dopadl?
    • Morraw
      Já bych český dabing chtěl kvůli atmosféře. Myslím si, že tady máme velmi skvělé dabéry. Normálně se českým titulkám nebo nedejbože dabingu vyhýbám, ale u české hry bych si ho dokázal vychutnat. Anglický dabing hlavních postav je skvělý, ale češtinu bych si užil více.

Byl bych ale radši, aby se k dabinngu jasně vyjádřili a ne pořád jen "asi, možná, uvidíme". Jsem ochoten počkat i několik měsíců, ptže s dabingem by můj zážitek vzrostl. Ale když nebude, tak nevadí, ale ať to jasně řeknou. Proč kolem toho pořád chodit jak kolem horké kaše.
      • jamar28
        A viděl jsi úroveň toho českého překladu v Kingdom Come?
        • Morraw
          Ne. Můžeš dát nějaký špatný příklad ? Nebo minimálně napsat co je špatně ?
          • madPav3L
            Třeba teď jsem měl v titulcích: "No... je to kůň"
            A anglický dabing k tomu: "Long face, four legs"
            Předtím zaznělo, můžeš mi popsat "Koláčka" ? (jméno koně)
            A takových věcí je tam spoustu...
          • jamar28
            Tak nezapisoval jsem si to, ale v některých případech postava říká něco úplně jiného, než se píše v titulcích. Některé pasáže překladatel dokonce prachobyčejně vynechal. Ne že by nezachoval informační hodnotu, ale je fakt iritující, když vidíš, jak někdo něco říká půl minuty a překladatel ti to stáhne na dvě věty. Je to extrémně volný překlad, s něčím takovým jsem se snad ještě nesetkal.
            • Morraw
              @Mickey - lip sync nesedí ani na ostatní cizí jazyky. Nezdá se mi, že by titulky byly v kdovíjak moderní češtině. Stylem se to snaží přizpůsobit té době.
              Vzpomenu třeba na Inkvizitora, kterého jsem odehrál celého v češtině a bylo to super. Je mi jasné, že dabing nebude hned, ale mohli by hned říct, že už ho nedodělají, ale pořád se kolem toho chodí jak kolem horké kaše.
            • jamar28
              Asi tak, dabing bych bral jedině pokud by to byl samostatný projekt, ke kterému by dali ve Warhorse svolení a vybralo by se na něj dost peněz na to, aby se najal fakt špičkový tým.
            • MickeyMutant
              Nebude sedět lip sync, moderní čeština adekvátní třeba pro Mafii bude na středověké vísce působit mimořádně přiblble, bude to namluvené profláklou dabérskou partou, protože i tak je dabing drahej až až, a přijde to nejdřív za půl roku, kdy už to 99 % českých kupujících stejně bude mít doma.

Takže nejlepší na českém dabingu vlastně bude, že nebude a že místo něj Warhorse napře všechny svoje koňské síly na záplatování, abych si to na podzim mohl zahrát bez dnešních porodních bolestí.
            • jamar28
              No jak píše Tilwaen, titulky jsou samy o sobě ok, nejsou tam chyby nebo tak, ale je prostě iritující slyšet a číst něco jiného a mnohdy je ten český překlad odfláknutý. Ten příklad s Koláčkem je dobrá ukázka - anglická odpověď je vtipná, česká je neutrální, nezajímavá. A na takové drobnosti narazíš mnohokrát. U příběhové hry přece nejde jen o informační hodnotu dialogů, k tomu slouží hlavně deník, to by tam koneckonců ani dialogy nemusely být, když to bereš takhle.
            • Morraw
              No, ale nějak nevidím problém, proč by měl být dabing na základě českých titulek špatný. A relace k jinému cizímu jazyku mi příjde docela irelevantní, pokud je zachováná, jak říkáš, informační hodnota.
            • Tilwaen
              Nad českým překladem u KC:D už jsem taky přemýšlela. Podle mě je sám o sobě dobrý, byť není doslovný - ta čeština v něm (většinou) nepůsobí uměle. Není ale dobrý na titulky (tj. tak, jak ho používají teď), protože se to opravdu nedá číst, když zároveň slyšíš NPC říkat něco jiného, než co je dole napsáno.

Nevím, jestli to úplně dává smysl, tak jak jsem to napsala. Pointa toho je, že kdyby k tomu byl i český dabing, tak ten překlad sám o sobě bude dobrý a nebude tahat za uši.
            • ringmancz
              podívej se na video s Vávrou z Indiana, říká tam, proč to tak je. A do češtiny se to nepřekádalo, psali to rovnou česky.
  • https://twitter.com/#!/anonops sledujte
  • oktavius66

Nové gameplay video z PS4 titulu The Order: 1886.

Hodně se mi líbí jak hra běží v pohybu. Nepřijde mi to ani jako 30 FPS. Ale už teď je asi jasné, že se ve hře budou objevovat v krátkých videích Quicktime Eventy... Aspoň nebudeme muset používat to zpomalené střílení pistolí. To mi přijde jako moc velké zjednodušení.
    • Pokud je někdo dlouhodobě vystaven FPS pod 30 tak je jasné že mu to nepříjde. Nicméně to na 30 běží :)
  • Battlefront 2 beta

Multak solidni, rozhodne lepsi jak Cod, to byla hruza. Tesim se na single, to by mohla byt pecka, pokud se povede a nedodrbou delku.

Jinak hra vypada dobre a slape jak po masle. 1440p Ultra i7+70 100fps a i7+80 130fps

Edit: ted to parime trochu vic a musim rict, ze ta hra je lepsi, nez se na zacatku zdala, libi se mi to cim dal vic ...
    • Je to hrozná blbost, zlatej battlefield...
    • Draken69CZ
      R7 + Vega 64 na hraně plynulosti pro takovou střílečku 240 fps občas lehce pod 200 a to cukání je úděs...
      • Zavist je spatna vec. A vega jeste horsi. *15*
    • Jack1947
      Ještě je třeba napsat že vůbec šlape narozsdíl od COD WW2 Nedodrbou délker a kolik bys chtěl 10hodin ??
  • Vývojář Kim Swift, který stojí za Portal či Left4Dead, pracuje se Square Enix na tajném projektu,...

Technická: Kim Swift je žena.
    • Děkuji za technickou...
  • Ovladače od xboxu na PC

Ahoj,

dlouho používám ovladač od X360 na PC, podle toho už taky vypadá. Jak je na tom ten z Xboxu One? Máte někdo zkušenosti, jestli wireless šlape na PC v pohodě a jestli se to za ty prachy vyplatí? :-)

Dá se dobíjet při hraní normálním microusb konektorem strčeným do PC, nebo do zásuvky?

Jak se připojuje k PC? Díky moc, doteď jsem měl jen drátový a popisy v eshopech jsou dost na nic.
    Update: Tak prý funguje, ale ne wireless, není pro to žádný dongle, toho jsem se bál, rád bych se při upgradu oprostil i od kabelu.
    • Johnny
      Někde sem slyšel, že nové bezdrátové xone ovladače na PC nefungují. Kabelové ano
      • Je to tak, respektive ty bezdrátové ani není jak připojit, neexistuje receiver.
    • A jak je to vůbec u toho X360 ovladače? Leží mi tu shodou okolností na stole a já si nechci zničit klávesnici u Super Meat Boye. To radši zničím ten X360 ovladač. *15*

Trochu se v tom ztrácím. Musím to mít spojené drátem?
      • Aby ti tohle šlo, tak potřebuješ ten receiver a bezdrátový ovladač. Já mám jen drátový, v čemž asi budu nadále pokračovat, když XONE Controller bezdrátově do PC nejde, nebo si počkám, třeba ten receiver s oficiálním prodejem "PC verze" ovladače taky udělají...
      • Veskoslav
        Nemusíš. Jsou i programy, které ti umožní (narozdíl od drátu) vypnout Xbox Xontroller jinak než povolení/zakázání či vypojení USB.
    • Nemůžu sloužit , já mám k PC DS4 , ale to je zklamání - jak z oficiální podpory , tak provedením ovladače (výdrž baterie (i s vypnutím podsvícením) ,odfláknuté hříbky , změna designu k horšímu + to že mi teď po aktualizaci probouzí PS3 , ale home stále nefunguje :( )
      • Dual Shock mě úplně neláká, to už bych si radši sehnal starý X360 ovladač, i když DS4 používám k PS4 a nepřipadá mi tragický, to jen ten k xboxu je tak moc dobrý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit