Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Neví někdo, proč přehrávání videa na TV přes PC lagguje (semtam) ale na monitoru ne? Obě obrazovky provozuju současně ze stejné GK, ale stačí video přesunout na monitor a funguje krásně, zato na TV se chvílemi seká.
    • Mě tohle dělalo taky. Poté co jsem si hrál trošku po vlivem s nastavením TV. Nastavil jsem si tam nějaký program movie plus a to byl problém. Mám TV od samsungu, takže pokud ji máš taky tak se na to zkus podívat. Pokud jiná značka tak se stejně vyplatí si s tím pohrát a zjistit jestli nemáš podobný problém.
      • jakubc
        Jo, movie plus mi, řekl bych, zplynulilo obraz, ale to nebyl ten problém (teď to mám zapnuté), ale problém byl opravdu v té frekvenci, netuším proč, nevyznám se v tom, ale jsem rád, že to teď funguje. :-D
        • Mě právě movie plus způsobuje trhání obrazu. Díky hraním s frekvencemi to bylo lepší, ale ne normální. Vypnutím movie plus vše jede v pohodě co se týká filmů pouštěných z PC.
          • jakubc
            Ještě si s tím pohraju, díky :-)
    • jakubc
      Zdá se, že nastavení na 60 Hz pro televizi moc dobře nefungovalo a všechna ostatní (59,50,29,...) fungují mnohem lépe.
  • Lukass

Zaklinac 3 SPOILER

PRISPEVEK OBSAHUJE SPOILERY!!!

Tak su pred finalni bitvou a nemuzu si pomoct ale hra upada do prumeru, tolik zbytecnech questu a tak natahovana nuda to si Zaklinac 3 nezaslouzil. Verim ze finalni bitva me vyrazi dech ale predchazi ji neskutecne nuda a az otravna pasaz. Nepocitam vylet do jinech svetu ,ten byl paradni. Ale chodit z Ciri dekovat kazdymu druhymu ve meste, no to me malem trefilo.
    No fakt su zvedave na ten uplne konec ,zachvilku du na to, a doufam ze nebudu zklamane tak jako z posledni casti hry.
    • kostejnesmrtelny
      No vidíš. Já jsem plus mínus na stejným místě a zrovna tohle se mi líbilo hodně, stejně jako jinej "klid před bouří", chlastačka na Kaer Morhen. Jsem na takový věci zatíženej. Navíc jsem rád, že jsem měl možnost před závěrečnou sekanicí ještě vyupgradovat Vlčí set.

Different strokes..., ale nezastírám, že už si od W3 taky rád oddechnu, je to přece jenom kurevsky dlouhá hra *5*
      • jakubc
        Samozřejmě, ty zábavné klidné mezihry, kde jde jen o charaktery a dialogy, jsou na každém velkém RPG jedna z nejlepších věcí. Ale Lukass tu občas prostě musí napsat, jak ho ten Zaklínač štve, i když ho teda hraje, to je takhle už od vydání. :-) Nevím jestli bych dokázal hrát hru, na které by mě skoro všechno štvalo.
        • Lukass
          Ses mimo Jakoubku
    • Lukyz
      Ale vždyť to byly naprosto volitelné úkoly, ne? Mě např. bavily, mohl jsem si tak doplnit mezery v přestavě jak Ciri v Novigradu hledala Geralta a Yen, navíc ty pasáže kde si člověk mohl vybrat hodný / zlý taťka mi přišli doslova kouzelné, stejně jako skoro každý střet Geralta s Ciri *2*
      • Lukass
        Treba tomu kradeni koni sem se snazil vyhnout jak mohl ale neslo to, vetsina tech ukolu splnit clovek musi. A hromada dalsich, zbytecny chozeni, tahani carodejek z vezeni ,me uz to proste prislo navic.
        Pripada me ze hra mela skoncit na Kaer Morhen,coz ej paradni pasaz u ketere sem nezavrel hubu :-) dal uz je to natahovana nuda, byt par svetlech okamziku se tam nande, (cestovani do jinech svetu).
  • Důkaz, že na odpis Source Engine od Valve je ještě příliš brzy.

No, těm co to řikaj to stejně stačit nebude, ty si budou mlejt svoje a pak zapnou Crysis 2.
    • Treba mne na Source nikdy nevadila grafika, ale ten pocit z pohybu je fakt udesnej.
      V dobe HL2 to byl asi standard, ale dneska jsem snad nehral hru, kde by se mi tak silne vnucovalo, ze hraju za bod plujici prostorem.
      Okamzity zrychleni, nulovej shaky-cam efekt, ... vlastne ani nevim cim vsim to je.
      Valve hry i tak miluju, ale timhle mi vzdycky zneprijemnovaly uvodni ponoreni. Zvyknout se da, no... : /
      • Originální způsob, jak požádat svoji přítelkyni o ruku? Prostřednictvím mapy v Portal 2!

Tohle neni věc enginu, ale prostě že to Valve tak dělá. Tyhle efekty jsou strašně jednoduchý přidat, pár úprav do kódu a je to tam.
      • smejki
        shake-cam je podle mě totální blbost. lidský zrak funguje jako gyroskop, nehledě na pohyb hlavy.
        • Pokud se soustredis na konkretni bod, tak urcite, ale precijen pri sprintu uz je nejaka deformace znat. Pouzil jsem na to asi blbej vyraz - nemel jsem na mysli zadny pseudodokumentarni orgie...
          Hlavne to teda nebylo predmetem uvahy - spis jsem marne hledal ten hlavni duvod, proc na me ten pohyb pusobi tak straslive umele, a doufal, ze nekdo treba doplni.
          Vam to u sourcovejch her neprijde?
          Ten pohled tak neprirozene plave, zadnej pocit vahy, setrvacnosti, cehokoli...
          Ne ze by snad ostatni soucasny FPS tohle nejak slozite simulovaly, ale prijde mi, ze source proste NECO dost zasadniho postrada. Nedari se mi to uchopit...
          • Pravdou je,ze nejake mirne chveni obrazu,setrvacnost apod by nebyly na skodu,ale na druhou stranu me to nikdy u valve her nejak nevadilo.
            To same,ze si treba nevidis vlastni nohy trochu ten dojem kazi,ale nejak jsem na tyhle veci u valve her zvyklej uz od stareho halfa,takze me to nejak nevadi.
          • smejki
            při sprintu pravda lehké chvění je, problém je ale hlavně v nemožnosti koordinovat ruce a zrak, ne samotný třesoucí se obraz.

celková kinematik pohybu sourcových (spíš valvovských) her by šla rozhodně notně upravit, ale mě osobně to nijak neobtěžuje.
        • ano je to takk

parkrat sem se to snazil sledovat jakoze focus jestli se neco hybe a jde to aspon u me poznat jen kdyz se na to soustredim pokud se venuju veci na kterou se koukam vidim to porad stjene. Ale zas ono ty shake camy dodavaji dramaticnosti proto se to asi panovi vice libi.
          • smejki
            ono to působí filmově. jenže já ve hrách nehraju za kameru, kterou nese válečný zpravodaj, nýbrž za svoje virtuální oči
    • Jazz
      Vypadá naprosto nádherně!
  • Šéf firmy Microsoft věří, že Xbox360 má před sebou minimálně ještě dva roky života.

Já myslím že to není šéf firmy Microsoft, ale šéf Microsoft Studios, to bude rozdíl ne? Pokud vím šéfem Microsoftu je stále "Developers, developers developers!"
  • Destiny 2 na humble monthly za 12e....
    • zaty
      Jaký he u Destiny 2 "poločas rozpadu", tedy než se to zvrhne v grind?
      • Veskoslav
        U mě to bylo 7 hodin, hru jsem doteď nedohrál, ale za 12 éček bych neváhal:)
  • Ahoj nevíte někdo jestli jde hrat hru s kamosem kdyz ja mam xbox 360 a on ma xbox one
    • Jack1947
      Ne...
  • Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...

Urcite si taky patentovali ten jejich kvalitni generator nahodnych cisel
  • God-of-War

God of War 4 bude odhalen na E3 pomocí Teaseru

Plus bude odhalen restart série hry Syphon Filter. *14*
    Dále 3 minuty dlouhý trailer na Uncharted 4 v in-game grafice. Grafika je podle všeho bezkonkurenční.
    • Pro tebe je bezkonkurencni vse co se tyka Sony Playstation. *1* Aneb bezkonkurecni fanboy *1*
      Jinak na Uncharted 4 se tesim. *3*
      • God-of-War
        Takhle to bylo napsáno v článku, takže já jen přepisuju, co tam bylo napsáno. *3*
        • Takže si navíc papouškující fanboy...to je bezkonkurenční!!!
  • Podívejte se, jak vypadá pracoviště Hideo Kojimy.

bordel. Ale ten poslední obrázek ("Já chci taky")
  • Veskoslav

Planetary Annihilation Launch trailer

https://www.youtube.com/watch?v=E_D3DiTaeB8

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit