Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První screenshot ze hry SoulCalibur V.

Soul Caliber je jedna z nejhorších bojovek co jsem kdy hral, i kdyz virtua fighter je ješte o kus horší.
  • ringmancz

jak je to s tím 4K na PS4P

/Are we going to see native 4K gaming on the PS4 Pro or will the majority of it be upscaled?
    I would say the majority will be upscaled – at least based on the game portfolio I have seen to date.

Does that make it feel like a misleading term?
    No, I don't think so. I think that whatever the term is, it's a question of whether people see a demonstrable difference in the game experience or not, rather than the term we use to apply to it.

http://www.digitalspy.com/gaming/ps4/feature/a808046/andrew-house-interview-ps4-pro-ps4-pc-ps-vr/

překvapivě
  • Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...

SC1 byla prvni hra do ktery jsem zasvetil tatu :o)
  • První screeny z 3D remaku Frogger.

Konecne hra co vytahne 3DS ze sracek :o)))
  • Ahoj, chci se pustit do čtení Zaklínače. Mohl by mi někdo poradit popřípadě poslat odkaz kde koupit první díl? THX
    • Morraw
      Tu máš řazení knih http://sci-fiklub.webnode.cz/e-knihovna/andrzej-sapkowski/

A tady pořadí povídek http://zaklinac.funsite.cz/poradi.php
      Nejsem si ted jistý jestli v těch nových sbírkách jsou všechny
      • dženki wiedzmině
    • Lukyz
      http://neoluxor.cz/
    • google
      • Chytrá odpověď ale ptám s schválně někoho kdo to zná. Podle googlu je první kniha Zaklínač Stříbrný meč ale tu jsem nikde nenašel. Poraďte pls.
  • MidnighT91

Ze Steamu zmizel záznam o Dead Island 2, byla hra zrušena?

Nezrušili to náhodou už tak půl roku zpátky?
  • jakub.horsky.7

zaklínač 3

Bude to ještě dlouho trvat ale... Jak to vidíte? Bude to propadák nebo hit, který zadupe i dračí prameny ? Je ještě brzy ale stejně mě to nedá *1*
    • Ronox
      U Zaklínače se bojím toho nekonzistentního příběhu díky openworldu. Jako klukům z CD Projektu stále věřím, ale obávám se, že to jednou vypnu v nějakou nudnější chvilku a nějakou dobu se k tomu nevrátím. Každopádně nebudu zatím srovnávat jen z pár videií a preview.
    • rancor1223
      Nemůžeš srovnávat první a druhý Dragon Age se Zaklínači. Třetí DA, ten ano, protože Zaklínače zcela zjevně vykrádá jak to jenom jde. A jestli to bude propadák? Finančně pochybuji. Hratenost si netroufám hádat.
      • Viktor_H
        Zaklínač vykrádá snad každé úspěšné RPG v historii.
        • rancor1223
          Tak to samozřejmě. Ale DA se zpravidla hrálo celkem odzoomované, polovinu doby se zastaveným časem. Z toho co jsem viděl z DA3, je z toho Zaklínač. Pohled zpoza ramene. Akčnější. Rychlejší. Snaží se mu přiblížit jak to jenom jde.
          • Viktor_H
            Je z toho spíš Dark Souls...
    • Keyz
      Na http://www.rockpapershotgun.com/2013/08/23/eyes-on-the-witcher-3-wild-hunt/ je článek s dojmy, který je více celkem podrobný. Z toho si lze udělat obrázek.
    • Rhulad
      Myslíš Dragon Age: Origins? Tak ty byly zadupány už předchozími díly hluboko pod zem.
      • Pilgrim66
        Tak to v žádnym případě. DA:O jsou jedny z nejlepších néli nejlepší fantasy RPG. Zaklínač 1 byl fakt špatnej. Dvojka to už je jiná báseň.
        • Rhulad
          Jasně a Hra o trůny je nejlepší fantasy a hlavně to komerční zpracovaní že jo? Nenech se vysmát. Jestli si myslíš, že zhlídneš jeden díl HBO sra*ky tak to z tebe nedělá experta na fantasy. Dragon Age :O je naprosto průměrná hra a hlavně šíleně podprůměrná fantasy, která vybočuje jen svou hardcore složkou. Bohužel, ikdyž je hra na nejtěžší obtížnost opravdu těžká neznamená to, že je to dobrá hra.
          • rancor1223
            Pominuli ty urážky, co dělá z tebe experta na fantasy? A jinak když vezmeme ty lepší díly z každé série (DAO a Zaklínač 2; PC verze) tak jsou na tom stejně. DAO má o chlup lepší hodnocení. Obávám se tedy, že nikdo nikoho nezadupává.
            • Rhulad
              Tak proč ten komentář? *3*
            • Pilgrim66
              No comment
            • Rhulad
              Nemáš tv? Chudáčku. Zkusím sehnat nějaké známé a vytvořit benefici a koupit ti nějakou tu ledku.
            • Pilgrim66
              Možná si to přečti ty ještě jednou, napsal jsem jedna z nejlepších, neli nejlepší. Witcher 2 je u mně rozhodně tešně za. Ale "tak určitě" má pravdu, nemá smysl už na tebe reagovat. TV expert je fakt sedící přezdívka, vzhledem k tomu, že TV nemám.
            • Já vám nevím, že vy neustále musíte na tyhle očividně nemocné existence reagovat ..
            • Rhulad
              Hele přečti si příspěvky ještě jednou. Já jsem vyjádřil názor a tv expert na mě reagoval, že DA:O je nejlepší fantasy hra na světě, což je samozřejmě k smíchu... tak jsem se ozval, jelikož nerad vidím, když někdo žije v omylu. A co se dívám, tak jsem tv experta nijak sprostě neurazil. A proč tu machruješ, že si to četl v angličtině? Koho to zajímá? Já četl komplet Malaz+ knihy od ICE v anglině a nikde to nevytrubuji a to si piš, že to není učebnice feudalismu jako tvoje oblíbená sága.
            • Pilgrim66
              >>Rhulad

Jasne, tak já sem taky, žejo nejlepší PC gamer v historii, sice nemám nic čím bych to prokázal, ale je to tak!

Knihy jsem četl v angličtině, takže žádny šupky hupky nebylo. Je úžasné, jak dokážeš poznat co člověk dělá z dvou komentářů! Bravo! Holt, ti docházej argumenty, tak tu bleješ sr*čky.
            • rancor1223
              Ne, já si to rozhodně nemyslím, knihy jsem ani nečetl a nehodlám na tom nic měnit. Stejně tak jsem nečetl Zaklínače (já je teda ani nehrál pořádně, nedokázal jsem se přenést přes ten bojový systém). Já raději sci-fi když už už přijde na knihy.
              Já zas nechápu proč je nutný hned nadávat když někdo nesdílí tvůj názor nebo vkus. Všechny jsou přinejmenším nadprůměrná RPG ať se ti to líbí nebo ne.
            • Rhulad
              Takže čím víc procent tím lepší hra :D zde jsou opravdu d*bilní jedinci. Co ze mě dělá experta?Tak třeba moje obrovská knihovna a skoro všechny kvalitní fantasy za posledních 100 let. Ještě k tomu tv expertovi. Nikdo není zvědavý na vykřikovaní co je podle tebe nejlepší. Tipuji, že jsi typický moderní čtenář této doby. Prvně jsi viděl upoutávku na HBO a pak šupky hupky do knihupectví pro knihy. A když už jsme u té série- tak kvalita knižní série jde velice z kopce a jestli si myslíš, že je to nejlepší fantasy série, tak jde vidět, že tvoje znalosti jsou mizerné tak se raději nevyjadřuj k tématu o kterým víš h*vno. Děkuji. PS. Tanec s draky mohl kandidovat maximálně na nejlepší fantasy kuchařku *1*
          • Pilgrim66
            Ano aSoIaF je jedno z nejlepších fantasy. HBO zpracování je fajn. Nikdo netvrdí, že jsem nějakej expert na fantasy, ale rozhodně nejsem sám, kdo si to myslí. Jinak ž GoT mám zhlídnutý všechny díly a z aSoIaFu přečtený všechny knihy. Další výmluva?

Jinak si příště zjisti, že ta sága se nejmenuje hra o trůny, ale v češtině píseň ohně a ledu, a hra o trůny je pouze první díl, když už máš potřebu držkovat na můj avatar.
            • Pilgrim66
              špatné vlákno
            • Artorias
              Tož se nehádejte. Zaleží na vkusu
    • podívám se do křišťálové koule.. bude to hit.
  • Jack1947

Na evropském PSN vyšla demoverze PS4 exkluzivity NiOh, na které pracuje Koei Tecmo. Dává vybrat, zda upřednostníte fps nebo rozlišení.

Njn, první vlaštovka a časem to bude standart , já řikám - tohle jsme na konzolích sakra potřebovali a hoodně dlouho se nám nedostávalo! Ted nikdo nemůže říct že by si na konzoli nemohl vybrat *5* Pokrok prostě zastavit nejde.
  • MidnighT91

Čínský pár prodal své 3 děti, aby měl peníze na online hry v internetových kavárnách.

Lidi jsou prasata *12* *12* *9*
  • Fifa World

Po novym updatu se mi hra na Originu spousti v okne, nejaky rady jak to nastavit zpatky na fullscreen, abych to nemusel prepinat rucne?

Kdo dobre poradi, dostane palec nahoru k jeho komentu! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit