-
Na Xbox Live Marketplace spadla cena Bully (75Kč), Midnight Club: LA (125Kč), L.A. Noire (400Kč), Red...
Vyplati. *3* -
Nvidia 970GTX - Nefunkční jádro (?!!!)
http://www.ddworld.cz/aktuality/graficke-karty-gpu/tema-grafika-gtx-970-ve-skutecnosti-neni-256-bit-a-neumi-vyuzit-4gb-pameti-a-co-se-divite-2.html
Sice to je takový ten ... echte rechte ne úplně rauch web ale jinde jsem to nenašel to co tam v CZ píčou tak je síla... Kamarádovy jsem takhle asi zachránil peníze protože jsem mu o tom řekl (článek v eng)
Prominte, Fanboy nefanboy jestli někdo je. tak tohle je podvod, alibistiké když chcete vrátit peníze nebudeme vám v tom bránit *8*
Jako karta která stojí docela dost _ ne nebyla nejlevnější a není a neumí ani to co tam píše. Viz ty 2screeny testy
Tohle se obávám je hw oser a s tím nějaké ovladače nic neudělají. Nebo umí drivery odemknout zamklé hw jádro? asdi ne no. Pak jsem rád že jsem neměl možnost si pořídit. K čemu by mi byl výkon když ho ve finále nevyužiju, 980GTX naštěstí tenhle problém prý nemá ale je to karta která stejně jako 780 stojí aspon u nás v Čr skoro 14,5k což je pálka. Čnb zavařila až až.
Jinak se divím že se na to přišlo ažpo více než půlroce od vydání... to jako nikoho nepálilo že mu nejspíše hapruje či co. Aha,m ono se řeklo že hra má špatnou optimilizaci... Pak tedy + pro ATI AMD. Nestačím se divit no. Já jsem myslel že nehoráznosti jsou hlavně na poli her ale jak tak koukám je to celé rozbité i ve HW. -
-
Haha, Jack a jeho potřeba se vyjadřovat ke všemu a zejména k tématům, o kterých nic neví. *1*
Nejvtipnější je, že mu to tady vytknulo už tolik lidí a jemu to pořád nedochází, pouze odpovídá nějakým blábolem o trollech a anonymech. *1*
Trocha sebereflexe Jacku, trocha sebereflexe by neuškodilo. *3* -
vždycky od nvidie treba kupovat grafiky ktere končí sudým číslem, napr. 960, 980 atd. lichá čísla jsou vzdycky orezane varianty pro chudší lidi. a jak se rika nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci (tim spiš že 970 neni levna)
-
-
chyba, nejlepší poměr cena výkon má už delší R9 280 (kupoval sem pred mesicem a pul novou za 5200 a v tyto cene nema konkurenci
-
Není pravda, 770Gtx je skvělá karta a žádné problémy nemá.
-
-
mel sis misto ty 970 koupit radši PS4, tam by ti šel dying light plynule a ps4 je kvalita, žadny zajíc v pytli - predražene a poddimenzovane GPU
-
-
Jiste, PS4 ma kvalitni apu od amd, jehoz procesorova cast je slabsi konkurent Intel Atomu a hry na tom jedou na 30 fps a sekaji se. Ma to cenu tak 3 tisice a Sony je tak hodny, ze ti to proda za 10. To se vyplati.
Jsem konzolista, ale musim uznat, ze nextgen se nepovedl a je to predrazeny odpad co nikdo nechtel koupit. A hry jedou a vypadaji hur jak na 5 let starem pc. -
-
mne je to fuk, mam i7 a 560Ti, nove mainstremovky nehraju a hry jeko dead state, divinity nebo wasteland na tom rozjedu v pohode. taky se vsadim že na tom rozjedu i pillars of eternity
-
-
-
-
-
Super, a i s osekanym jadrem je to lepsi nez cokoliv od AMD, vcetne pomeru cena/vykon. Navic kvalitni drivery od nv atd...
Zajimave, ze nejvic krici amdfaggoti, kteri tu kartu vubec nemaji a nikdo jim ju necpe. Muzou si topit se svou 300W stutterujici R9 290 co smrdi spalenym plastem. *5*
Btw, je mi fakt jedno jestli muj v dobe koupeni 3ti nejsilnejsi jednocip ma 256 nebo 208 nebo xyz bitu sbernici.
Jedinej oser je ta pomala 512mb cast pameti. Ale kdyz se vlezes do 3,5gb tak to stejne nejde poznat. Takze fuckoff amdkiddo.
Cpt. Out. -
-
-
1,3 milionu ze 4 milionů prodaných kopií The Witcher 3 patří PC verzi. Přes GOG.com se této hry prodalo 693 tisíc kusů.
to je poněkud smutné, že hlavní zisky putují z konzolí... -
-
To je opravdu divné, že dvě platformy dají dohromady víc prodaných kusů než samo PC *7*
-
Trochu si mylis predane kusy a zisk, to naozaj nie je to iste ;-)
-
Tři platformy a PC má 1/3 takže co je na tom smutné? Celé USA hraje na konzolích takže bych to bral za úspěch.
-
-
No ale vem si že to byl port, originální pc hry... to je zarážejicí nemyslíš?
-
-
Port? Vyšlo to v jeden den na všechny tak jaký port, multiplatformová hra.
-
-
Jeden díl, světy neboří *3*
-
-
*11*
-
-
-
-
-
-
Spekulace: Příští Grand Theft Auto bude zasazeno do Liberty City.
jen to ne new york se mi nelibi,odehravaji se tam nejhorsi dili gta. -
Zdravím, chtěl bych se zeptat na něco ohledně 3. Zaklínače...
Víte někdo, kde se nachází postavy z vedlejších úkolů, které vám pomohou s finálním úkolem?
Zatím sem narazil jenom na Letha. -
-
Vzhledem k tomu, že jsem použil save, kde jsem se v minulém díle přidal k Rochemu, tak jsem plnil nějaké vedlejší úkoly i pro něj a přidal se včetně Ves. Dijsktra se nepřidal, i když jsem dělal to samé (možná že kdybych se ve strážnici lovců čarodějnic neprozradil a celé to tam nevymordoval, tak to dopadlo jinak). Keiru jsem odkrágloval. Myšilov ze skellige se ke mě přidal. Stejně tak ten mládý An Craite (jeho sestru jsem pomohl korunovat na královnu). Crach mi dal akorát nějaký starý rezavý meč. Triss a Yeneffer do toho se mnou taky šly. No, a pokud nepočítám tři zaklínače, tak je to asi vše.
Edit: zapoměl bych na Zoltana a pochopitelně tebou zmíněného Letah, ale jen pokud jsi jej nechal žít na konci druhého dílu.
tady je celý seznam http://www.videogamesblogger.com/2015/05/24/the-witcher-3-how-to-bring-all-allies-to-kaer-morhen.htm -
-
Díky moc.
-
-
Ne.
-
-
Koukám, že diskuse v bleskovkách taky dobře umřela. Ten design ty diskuse hrozně skryl.
-
-
ono jak koukám tak se sem na diskuzi nedá ani proklikat, mě se to teď povedlo díky Google
-
-
jako komunitu tímhle krokem tak trochu zazdili, oni místo toho udělají Discord
-
Já sem po dlouhém bádání našel cestu dole přes patičku Napište nám a odsud se dá prokliknout na rozcestník diskusí. Je to hrozně špatně.
-
-
jako komunitu tímhle krokem tak trochu zazdili, oni místo toho udělají Discord
-
-
-
-
Vypadá to, že The Last of Us vyjde s českými titulky. Jak Alza, tak i JRC je tam maj uvedený, takže asi jo.
-
-
Hm, ja myslel že už to je ofiko dýl :)
-
-
Teda já o týhle hře každou novinku bedlivě sleduju, ale že by mi unikla zmínka o cz lokalizaci?!
-
-
Tak ted uz je to oficialni, bylo embargo do 16:00 dneška
-
Tak ono to asi nebylo ofiko, ale psala to ta firma co to u nas distribuje na facebook (ted si nevzpomenu na jmeno)
-
-
-
-
https://www.reddit.com/r/CrackStatus/comments/3twpta/just_cause_3_has_denuvo_protection/Q83
Boože to jsou zoufalci :-/ -
-
copak chtěl jsi si zahrát? *15*
-
-
Jn, jsem si říkal jaktože to není na torrentu! pak jsem si přwečetl tohle určitě hned letím koupit nadprůměrnou zábavu na dvě odpoledne za 12kil. Ještě mám rozehraného Fallouta takže já fakt nikam nespěchám.
-
-
já bych to nekoupil ani ve slevě, to je generické už od pohledu, hlavní hrdina vypadá jako Drake, náplň misí taky vypadá dosti nudně. To hra je zbytečná skoro stejně jako produkce z KS...
-
-
na trola se sice nemá reagovat, ale Uncharted vyšlo později než Just Cause
-
-
až na to, že se mu začal podobat až ve trojce pusinko
-
-
-
-
-
-
Současný stav herní PC scény na videu :)
Tak to vystihuje přesně :D. Perfektně udělaný. -
-
Koukni na ostatní videa toho maníka některý jsou vražedný
-
-
Wolfram von Funck (Cube World) se k vývojářům z Mojang (Minecraft) nepřipojí.
Omlouvám se za OT, ale mohl bych poprosti nějáké CoD znalce jak je to s Prestige mode v MF3? Je mi jasné, že se mi skoro vše zresetuje. Chci se ale zeptat jak to funguje když chci přestoupit z Prestige 1 na 2. Jestli mi už gear z 1 zůstane nebo budu muset zase vše dělat znovu?