-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.
Jj a DirectX 12 asi ještě 2krát, pokud se nepletu. Letim do Německa pro Xbox. *14*
Wow..such power.. teh cloude.. much Xbox One. -
-
Heh jsem zvedavej na tvou reakci, pokud by se ukazalo, ze je to alespon z pulky pravda. Ne ze bych tomu nejak dvakrat veril, ale uz jen kvuli takovym posmevackum a sony fanatikum jako ses ty, bych jim pral, aby to byla pravda. *1*
-
Microsoft: Cloud zvedne trojnásobně výpočetní výkon Xbox One. Nabídne pak stejný výkon, jako 32 konzolí X360.
Bych se moc nesmal, PS4 je stejne shitska popelnice. *15* -
-
Určitě výkonnější než to wooden pc, který máš doma. *5*
-
-
Urcite, kdyz 5 let stary intel ma vykon s kterym ma AMD do ted problem i v hiendu, natoz pak lowend apu. Ale to je v pohode, kdyby mi bylo dvanact a rodice mi nechteli koupit poradny pc a cpali mi konzoli, taky bych se vztekal. *3*
-
-
Já už narozdíl od Tebe dávno makam. Mam kompa i konzoli a vždycky si radši vyberu Psko, takže muckq. *3*
-
-
I když si pojedeš své Psko, serveš mě že s tebou nesouhlasím a nevím co dál stejně to napíšu:
Neříkám, že si rád nezahraju na konzoli, ale některé hry jsou lepší na PC než na konzoli. Navíc gamepad + krásná grafika mi příjde nejlepší řešení.
-
-
-
-
-
-
Co je lepší nová grafika (mám Nvidia 9400GT) a RAM nebo procesor (mám Intel core duo 2.80) a paměť a nebo Xbox 360
-
-
Chápu takže Xbox dík
-
U takhle staré sestavy asi máš ještě původní PCIe v1.1, tady je jakýkoliv upgrade vyhozenými penězi. Leda bys koupil všechny základní věci (deska, RAM, CPU, grafika), což bude docela o dost dražší než Xbox/PS3.
-
-
2 roky stará
-
-
Čipsety na základních deskách pro Core 2 procesory nepodporují novou PCIe sběrnici (pokud mi nic neuniklo), takže toho stejně moc nevymyslíš. Poslední 2 generace grafických karet ti budou k ničemu.
Ale když seženeš levně třeba 9800GTX (nebo o generaci novější, NVIDIA mi s tím přejmenováváním zamotala hlavu, tak nevím co je ještě přijatelné) a dokoupíš paměť na 4 nebo 6 GB (máš už DDR3?), většinu RPG her si zahraješ (nikoliv ale Witcher 2). -
-
Ty vole, tady jsou experti...
Mám C2D E8400, GTX 260, 4 GB RAM a hrál jsem Witchera okolo 30 FPS na střední-vyšší, a hraju i Battlefield 3. -
-
A ty jsi očividně ten největší. *1* *12*
-
Zase se podívej na výsledky GeForce 9400GT:
http://extrahardware.cnews.cz/geforce-9400-gt-lecka-na-sporive?page=0,14
U jednotlivých her jsou tabulky s FPS a je tam i GTX 260... a ty FPS se sakra liší.
Jestli ty máš 30FPS, tak tipuju, že on bude mít tak 0...
Prostě GF 9400GT je bohužel low end karta.
-
-
Další v řadě jsou 200vky a zdá se mi fakt, že jsou to jen přejmenovaný 9000vky. Možná mírně upravený.
Edit: Tak se zdá, že se pletu a ony existují i 100vky. Ale nikdy jsem teda žádnou GT 100 nikde neviděl.
-
-
V tomhle oboru to je vecnost...
Navic podle komponentu to vypada na nejakou sestavu z Tesca *7*
-
-
-
*12*
Napiš, pokud možno přehledně, svoji aktuální sestavu a pak uveď, co od PC/konzole očekáváš... -
-
Ram 2,00
Procesor Intel core duo 2.80 ghz
Grafika Nvidia 9400 GT (512 mb)
Hardisk 297 gb
Očekávám hraní spíše RPG -
-
Tak záleží jakých.
Pokud ti nevadí starší RPG, tak bych řekl 100% PC.
Na konzolích jsou hlavně akční RPG, případně mnohem horší a ořezané verze PC RPG (Risen, Dragon Age: Origins, Divinity 2).
-
-
-
-
Datum vydání Dungeon Siege III pro americký trh je nastaveno na 21.6.2011.
A pro evropu : "DUNGEON SIEGE III TO LAUNCH 27th MAY, 2011" -
Ou šit.
Zrovna jsem narazil na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=GzVySazMVeY a úplně mě odzbrojilo při představě, že takhle nějak měl vypadat Conviction. Navíc "Coming holidays 2007" lol. Co zbrzdilo vývoj a proč vynechali zarostlého Sama? -
-
Jo tak todle je ta hra, kterou sem dááávno viděl v GamePage, ale už nikdy sem jí poté neviděl :)
-
-
Dnes na XBM a Uplay vychází DLC Homeland pro Splinter Cell: Blacklist, které nabídne dvě nové singleplayerové...
Ze bych to zkusil, (sp)... -
Battlefield 1 Update.
Tak zkousi uz nekdo novy namorni mapy? Za me je to po vizualni strance a atmosferou neco neskutecnyho. Ty velky lode sou skvely a vzducholode taky.
Az vic her ukaze jak me bavi samotny mapy, ale vizualne je to bonbonek :-) -
Hráli jste někdo Armikroga? Stojí to aspoň za těch neselých 9 euro?
-
Creative Assembly dělají na nové hře založené na Alien IP
https://twitter.com/CAGames "The Creative Assembly is a BAFTA award-winning UK games studio. We make the Total War series and a stunning new game based on the Alien IP. We're hiring!"
Pokud už tu to někde v novinkách bylo tak se omlouvám za spam -
TI3
Třetí international by měl začít už za pár minut (21:00)... největší Dota turnaj roku a jeden z největších (ne-li největší) esport turnaj! Přes 2,8M dolarů výhry! http://www.twitch.tv/dota2ti -
-
Promiň mi to, ale k největšímu turnaji má International vážně daleko. Kolik týmů se účastní? 16?
Možná, co se týče doty, tak je to velký turnaj, ale jinak vážně ne. International je vážně vyjímečný jen proto, že je sponzorovaný a propagovaný přímo Valve (snad jako jediný), takže je v něm hodně peněz na jeden turnaj. -
-
16x5=80 hráčů z celýho světa, to se ti zdá málo? Tenhle turnaj je výjmečnej hlavně tím, že polovinu prize money platí komunita takže je to bez protivných sponzorů a reklam, jde prostě čistě o hru a o nic jinýho.
-
-
Pokud nechceš porovnávat ceny za ubytování, tak je jedno kolik hráčů je v jednom týmu. Ať už 16 týmů, nebo 16 jednotlivců, počet zápasů bude stejný.
A nepopírám, že na Internationalu jde o hodně peněz, a to, že část jde od komunity je fajn (i když není International jediný), ale na druhou stranu je to pořád jen jeden velký turnaj v průběhu celého roku, pokud já vím (vím akorát o Dreamhacku, kde jsou ale i tuny dalších her). Ale je možné, že se ke mně něco nedostalo.
-
-
Jop 16 (vlastně 17, 2 týmy se poprali o poslední místo v turnaji přímo v Seattlu) týmu z celýho světa, pozvaný nebo prošlí kvalifikací
Pokuď chceš počítat "velikost" turnaje podle pozvaných týmů, tak se podíváme na "velkou trojku" (LoL, Stacraft, Dota 2)
tohle by měl být LoL ekvivalent? jejich mistrovství? http://lol.gamepedia.com/Season_2_World_Championship .... 12 týmů
Starcraft... tam je situace trošku jiná jelikož se neúčastní týmy (tradičně 5 lidí v týmu ARTS hry) : http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_Battle.net_World_Championship .... 32 hráčů, odpovídalo by zhruba 6-7 ARTS týmům, ale dobře můžeš ho označit počtem účastníků jako "větší"
Tim chci říct že jenom počtem týmů bych nehodnotil "velikost" turnaje... ale taky například produkcí... a loňské TI2 na sebe upoutalo právě svojí velkou kvalitou produkce
mimochodem Valve vložilo do cen 1,6M a komunita přihodila nákupem speciálního itemu přes 1,2M (celkem přes 2,8M) dolarů ... to je taky vcelku neobvyklost -
-
Tak dobře, podíváme se na to.
World Championship je jeden turnaj který uzavírá celou sezónu během které sponzoruje Riot spoustu turnajů, ze kterých postupují týmy do regionálních kvalifikací a následně do finále. Nepamatuji si prize pool pro 2. sezónu (tuším 5 milionů), pro 3. je to přes 8.
Co se týče Starcraftu, tak Blizzard pořádá ten svůj, který se normálně koná během Blizzconu, jinak běží další celoroční ligy, které částečně sponzorují (GSL a MLG jsou asi nejznámější).
A Dota má International a o ničem jiném nevím (např. součástí MLG jako LoL a SC není).
Jinak by mě zajímalo, kde jsi vzal tu velkou kvalitu produkce TI2. Po tom, jaká tragédie byl první International se tomu zdráhám věřit. Dokaž nějak své tvrzení.
-
-
-
-
Capcom na E3 2013 ukáže: DuckTales Remastered, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, Lost Planet...
chci oldskul CameraFix 'Resident Evil' titul *14*