Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Takhle vypadá Battlefield 3 na třech monitorech s rozlišením 6040x1080p.

Luxus, bejt to 3D tak si pripadam skoro jak v realu , minimalne tim krasnym rozhledem. *5*
    • Chápu, že jsi mladý a žereš kdejakou ptákovinu, ale co je na tomto luxus? Tohle navíc není žádné rozlišení 6xxx, pouze 3x "obyč"... ty černé plastové přechody mezi monitorama to je vážně luxus teda :D To je jako si rozdělit svůj monitor na 3 díly ... nikdy jsem tady ten nesmysl nechápal .. dnešní monitory jsou natolik velké (vzhledem jak blízko k tomu člověk sedí), že pokud je někdo takový magor, stačí koupit nějakou 27" a dát si to před xicht a bude na tom o dost líp, než tady s tím trojitým paskvilem ...
      • Ono je to fajn pro závodní hry jakože perifererní videní, ale nesmí se na to člověk moc soustředit *15*
        • Jack1947
          To urcite, jak rikam az budeme mit moznost "byt ve hre", skutecne jen ne na oko bude to zase o necem jinem. *4*
      • Inquisitor
        Taky jsem nikdy nechápal, že jim ty přechody nevadí. Docela to bije do očí, já bych s tím hrát asi nemohl.
      • Jack1947
        Ano , jsem ponekud mlady a jinak pro info ja mam 27" "pred ksichtem" a odvarenej z toho nejsem... jo mam jeste tv no ale ja mam radsi hry na monitoru, nechapu tebe vetsi rozhled a lepsi
        pohled na danou situaci? a co ti vadi ze jsou to bohuzel monitory a ty preklenute stredove pruhy s tim se neda nic delat no. A nezeru kdejakou ptakovinu takto prr... *3*
      • Ronox
        Taky nejsem fanouškem tohohle napojování monitorů na sebe, ale jednou jsem teda viděl hezký setup, kde měl 3x 27" s 2,5k rozlišením a ty okraje monitorů byly pár mm tenký, tak to vypadalo dobře. Každopádně furt to pro mě nemělo takový pocit vtažení jako když hraju na tomhle: https://www.dropbox.com/s/9uta4u714plh7aj/Photo%2019.09.13%2013%2007%2027.jpg
        • Bohužel na projektoru se moc nedají hrát akční hry nebo multiplayery. Člověk nestačí sledovat tak velkou plochu ale takový hopsačky jako Rayman nebo auta to je jiná káva!!
          • Jack1947
            No, a jestli tedy Ronox ma projektor ktery ma tak 720p coz se neda ani povazovat za standart tak se jeste ma, jsou zde i spoustu jinych faktoru dostatek tmy atp... nejde jen o velikost a projektory levna zalezitost rozhodne nejsou. Na filmy to je urcite pecka, kdyz clovek splni podminky , o hrach nevim nevim ... *7* *7*
            • Ronox
              1080p má .. konzole se přehazujou normálně podle toho v jakým nativním rozlišení hra jede jestli 720p nebo 1080p. Tenhle má dobrou světelnost takže můžu hrát jak přes den tak v noci a barvy nejsou tak vyblitý jako tomu dříve bylo. PC hry hraju nativně v 1080p přes big picture a nebo si dáváme nostalgický runy Contry a Super Maria z NESu.
          • Ronox
            Akční SP se daj. Dokonce jsem na tom odehrál na gamepadu pc verzi Bioshock: Infinite na hard a 1911. MP jen konzolovky klasicky.
            • Ronox
              NBA až nextgen .. posledně jsem hrál nějaký tuším od 2K na xboxu, ale už tu hru nemám ani.
            • Tak to jsi dobrý, pro mě je to už moc velký a pak tikám očima po plátně (90 palců). Ještě doporučím na projektor NBA2K, to je parádní zážitek, pokud ti basketbal něco říká *2*.
          • Inquisitor
            Nebo fotbálek a hokej na tom musí být luxus.
            • Ronox
              Hraju na tom vlastně všechny singly nebo lokální mp co jdou na ovladači. Mám k tomu připíchlej hdmi hub ve kterým jsou konzole + pc. PC mulťáky hraju normo na monitoru a coopy zas dáváme s kámošema lokálně na noťasích. Jinak zrovna o víkendu jsme hráli po dlouhý době Injustice a pak jsme zkoušeli novou fifu i nhlko.
  • Obrazem: Podívejte se, jaké krásy může dosáhnout GTA IV s několika mody a balíčky textur v rozlišení 4k.

To je ironie, které se rád zasměji. GTA IV vypadá pomalu lépe než GTA V.

Jen mě štvou ty zkreslené barvy. Ten taxík samozřejmě oranžový nemá být. Dá se to snadno změnit v souborech se hrou, aby taxík byl správně žlutý jako ten v New Yorku.
  • Bleskoslav dlouho nevydrzel :)
    • Veskoslav
      Mám až do 10. dovolenou. Nemám čas.
      • ucho
        ajo, ty je píšeš jen v práci :D
      • MickeyMutant
        Bleskovky hodlat nedělám, nemám nyní na to čas.
  • Pouze 0,1% hráčů projde The Cotton Alley Dark World ve hře Super Meat Boy bez jediné smrti. Mrkněte...

pekny video, ja to vzdal :D
  • MrSanta

Deus Ex: Human Revolution problém se zvukem

Naladěn zprávou o Director's Cut i pro PC jsem včera na svém novém miláškovi nainstaloval DE:HR a dočkal jsem se velmi nemilého překvapení - při střelbě z combat rifle je zvuk střelby nepříjemně opožděn *9*
    Koukal jsem v rychlosti na Steam fórum, leč řešení jsem nenašel. Napadlo mě, že se zeptám tady, než se vrhnu na hlubší průzkum internetu.
    Hraju na Win7, nVidia 660ti a CPU Intel Core i5-3470. Na zvukovku se mi neptejte, vím prd co v tom je *7*. Desku mám ASUS P8Z77-M PRO - Intel Z77.
    Za dobré tipy předem děkuji.
    • některý hry chtějí kromě ovladačů ke zvukovce (tzn. i k základní desce, zkus to očekovat) i speciální OpenAL ovladač na zvuk (viz http://en.wikipedia.org/wiki/OpenAL), zkus si to nainstalovat a uvidíš...
      • MrSanta
        Díky za tip. Juknu na to doma. Ale jímá mě neblahá předtucha. Co jsem zatím vyčetl, tak s tím má spousta lidí problémy i dnes a nějaké 100% řešení není. Doufám, že Director's Cut tento problém vyřeší, kdyby došlo na nejhorší a nebyl bych to schopnej opravit sám.
  • Nesháněl tady někdo Trine 2?
    • frag.ment
      Ano, ja sem sháněl, ale už mi jeden hodný zdejší diskutující kód daroval. Tímto chci veřejně poděkovat uživateli Erien ;-)
      • Erien
        není zač :)
  • Pls somebody give there some good game keys thanks mans ! :)
    • The Arms Deal Update pro Counter-Strike: Global Offensive umožní obchodovat se zbraněmi ze hry.

Před chvílí si to zkoušel jakousi soločehúnštinou, teď pseudoangličtinou. Vzít hru zadarmo je fajn. Snížit se k žebrání? Ale no tak...
    • Co ta hrubka na konci? Raději anglicky nepiš ;)
  • PS+ červen

http://blog.us.playstation.com/2015/05/27/ps-plus-free-games-for-june-2015/
  • Steam Controller

Jestli to jeste nevite tak je opravdu super!
    • Keyz
      To je super, mít další HW který umí jen něco.

k+m to plně nenahradí. Nemá na to prostor a parametry. Jestli to je náhrada xbox / ps gamepadu, tak jedině to....Jako borci znovu vynalézají kolo. To co zde již je, jen to nějak upraví.
      • Vzhledem k tomu ze mam hotase i volant ktery taky umi jen neco tak mi to az tak nevadi.
    • Veskoslav
      Četl jsem na PC Gamer, že slušné, ale myš to nenahradí, jak se Valve snažilo. Jako alternativa k PS/Xbox ovladačům je super.
      • Tak jasně, furt je to páčkovač, do myši to má tisíc let daleko už z technického principu, ale na nějakou Fifu malinký posun to je.
        • Jack1947
          Nestačí tam spíš klasickej páčkovač a ne nějaké monstrum co si na páčkovač jen hraje? *3*
      • Ja jsem z neho nadsenej. To zpracovani je proste skvely a je v nem tolik dobrych napadu! Vcetne odezvy pri prejizdeni pres ty touchpady ktera funguje vyborne.
        • Tilwaen
          Co prsty, nebolí Tě po nějaké době hraní? V nějaké recenzi jsem četla, že po čase bolí hrany.
        • Veskoslav
          Souhlasím s Drakenem. Já se k němu dostanu až příští týden, ale moje averze k touchpadům je docela mizérie.
        • Draken69CZ
          Jestli ho máš doma a už si na něm něco nahrál tak se rozepiš to mě celkem zajímá *4*
          • Zkousel jsem na nem zatim jenom rocket league kterej je delanej na ovladace a carmagedon.
            Mam ho primarne jako ovladac a ne jako klavesnici a mys ale touchpad se da normalne pouzit jako mys a funguje prekvapive dobre - Starcraft bych s tim asi nehral ale na solichani po plose, tahovky nebo budovatelske strategie to bude parada.
            Hlavne se jim povedlo do obou touchpadu nacpat hmatovou odezvu takze kdyz pres ne prejizdis prstem tak citis takovy jemny vibrace. Je to trochu jako bys mel pod prstem takovej velmi jemne cvakajici trackball coz mi prijde uplne skvely protoze citis i kdyz ho "roztocis" rychlym prejetim pres ten touchpad.
            Ma asi nejlepsi triggery ktery jsem kdy mel v ruce u jakehokoliv ovladace a oba se daji namacknout a kdyz ho promacknes uplne tak citis jeste takovy tlacitko a navic maji u vseho udelany ty jemny vibrace jako u trackpadu coz dava dalsi hmatovou odezvu.
            Spodni tlacitka jsou podle mne skvely napad. Momentalne tam mam default nastaveni kdy tam mam namapovane A a X a je to super protoze pak jde mnohem lepe kombinovat kdyz musis rychle za sebou mackat sekvence tlacitek A X B Y (zasadne to zvysuje uzivatelsky komfort).
            Nejsem na to jeste porad uplne zvyklej protoze mam obecne s kontrolerama docela problemy ale jsem velmi mile prekvapen tim kolik dobrych napadu se jim do toho povedlo nacpat.

BTW. kamarad si to objednaval i s linkem a rika ze je s tim taky moc spokojenej. Streamovani do TV funguje skvele. Nema zadnej nebo prakticky zadnej input lag. Ja TV nemam tak to nepotrebuju :D
            • Veskoslav
              No to jsem taky četl už na více, že to streamování potřebuje ještě hodně doladit, že to má své mouchy a v současné chvíli, že to doporučují pouze skalním fanouškům.
            • To nevim ale z tebe ma radost urcite jenom tvoje maminka...
            • Jack1947
              Z tebe má Gaben a STEAM radost *14* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit