Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový patch pro Vietcong 2

dneska vychází nový neoficialni patch pro Vietcong 2
    http://www.vietcong.info/portal/forum/viewthread.php?thread_id=381&page=1
    • Assassin's Creed III pravděpodobně vyjde i na PSV.

On Vietkong 2 ještě někdo hraje? To mě překvapuje, já už sem dávno zapomněl, že něco takového vyšlo.
      • by si sa divil ale MP sa stale hrava...
  • Zynga a japonské firmy GREE či DeNA údajně mají v plánu koupit vývojářské studio OMGPOP, tvůrce...

Asi myslite Draw my things (:
    • braveman
      Draw my things je webovka, Draw something je mobilní aplikace. Tudíž když myslím jedno, myslím tím i to druhé :)
  • MGS> Witcher 3

Tak po zklamání z Witchera 3 si zpravují chuť touhle absolutní peckou. To je o několik levelů před tím polským nedodělkem.
    • Jak ocekavatelny prispevek. Ty sam jsi nedodelek a neustale omylani jak je witcher špatný podle tebe je už nudne trapné. Jak pokazeny gramofon.
  • Mopped

Stará láska nerezaví! Kupte si klasiku od Interplay s 50% slevou na gog.com.

To si dělají prdel, takové akce ať nedělají, kdo to má pořád kupovat. Minimálně půlka co je na seznamu stojí za koupi. No a některé jsou naprostá nutnost.
    • Jo, někdo inteligentní by si mohl koupit Freespace 2 a jít hrát s námi FSO. Což de.
  • Vojta_Ilavsky

GTA Online Heists TV Spot

https://www.youtube.com/watch?v=U4lWSh3cSww
    • ringmancz
      u těch hodnocení měli připsat, že platí, jen pokud hrajete s kamarádama a máte mezi sebou jak komunikovat
  • Škoda, že to vypadá až tak moc špatně, to si raději stáhnu nějakou starou doomovku a zapařím, bude to o třídu nebo dvě lepší hratelnost a zážitek.
    • Zkus Brutal Doom. Vyborna modifikace.
      • Thorar
        Nebo PerversDOOM (DOOMCZ). Ty hlášky....
  • Jack1947

Populární MOBA SMITE se nově objevila i na Steamu, přičemž samozřejmě bude sdílet stejnou hráčskou základnu s původním klientem.

*7* Takže přibude více lidí a noobů co neznají MOBA hry ale mermomocí budou chtít hrát díky... to abych už hrál jen s klanem. *7* Už jsem o tom četl ale nepokládal to za reálné, někdy je lepší nemrvit něčí komunitu atp... samozřejmně Gabera to nezajímá hlavně že bude více peněz atp... demencee *10*
    • Veskoslav
      Jestli hraješ jako píšeš, tak potěš koště.
    • Aha takze jako MOBA neznaly hrac nemuzu kuli lidem jako ty kterym bych to nahodou nejakou zacatecnickou chybou pokazil ani zacit, diky :D Jiste, ty si rozeny talent a hned prvni zahrani = pan mistr sveta. Zrovna ty pis o neco demenci trole
      • Jack1947
        Začít ne ale takhle sem sem nahrnou neznalý lidé at hrajou ( když s nimi nebudu hrát klído pído) celkově trollové a trotlové tam jsou ale o tom nemá smysl se bavit. Ano v MObě to je demence ale opět kdo nehraje nechápe ani já sem nechápal... a upřímně nekolikrát sem uvažoval o skončení i když jsem dostal docela dost věcí grátis...

Mist světa určitě nejsem a sem radši když někdo, mně nese ( nebo jak to napsat) Carryuje nebo tak... mám radši support někdy nepohrdnu i vykillováním všeho.
    • atp
  • BookerDeWitt

Detailní rozbor obou next gen verzí Battlefieldu 4 versus PC

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview

PC jasně vede, tady není o čem debatovat. Teď k oboum konzolím a jejich kampani pro jednoho hráče. PS4 verze jede v rozlišení 1600x900, zatím co Xbox One jen v 1280x720. PS4 tlačí o 44% víc pexielů do grafického nastavení, ale obě konzole zvládájí 60 fps s podporou v-sync, až na pár vyjímek, kde hodnota spadne na 50 fps a při velkém zatížení, kde na bojišti se spustí exploze, spadne hodnota na 30 fps. Na videu singleplayer Xbox One verze vypadá baravněji díky pře-vysokému kontrastu, který schovává ostré hrany. Multiplayer u PS4 zvládne 64 hráčů při více méně 60 fps, ale frekvence dropů je neuspokojující. Uvidíme, jak to bude vypadat u finálního produktu a jak se vytáhne Xbox One s multiplayerem, i když je nejspíš jasné, že lepší určitě nebude.
    • Ronox
      Mě na tom nejvíc pobavilo jak upustí ten nůž a rovnou do tý uříznutý nožky. Jinak konzole ještě srovnávat nebudu a počkám si na nextgen only hry.
    • Maarta
      No nevím, ale i přesto se mi zdá XO vezre vizuálně lepší...
      • nekromant33
        Jen přepálený barvy a kontrast, navíc pokud se podíváš ve srovnání s PC (je to teda maličkost ale když už to takhle je vidět vedle sebe) kolem 4:00 když jedou v tom autě tak ty sloupy vedení v dálce jsou roztěkaný až hanba, takže je to zase trochu okleštěný minimálně o AA (aspoň myslím, že je to zrovna tohle).

edit: ještě teda mě zaujalo že v tom videu jsem náhodně tak 20x klikl na různý časy a ani v jednom úseku neměl hráč kontrolu nad ovládáním.. pěkný tech demo

edit2: a taky mě přijde absurdní, že nextgen konzole nejde nativně v 1080p v dnenšní době... co budou dělat jestli se rozšíří 4k?
        • Jo to jsem si taky říkal, samá zpomalovačka a čumscéna.
          • Jack1947
            Nechces napsat dojmy jak o moc se treba zlepsila optimalizace, oproti Bete? Jsem hrozne zedavy. *3* Na tve dojmy z hrani.
          • a ty z toho máš cumscénu viď ?
      • Jen je hnusně přebarvená jako televize lcdčka od Samsungu, na té omalovánkovosti není nic lepšího si myslím. Stejně nechápu, mají x krát výkonnější uzavřený hw a nedokážou ani udržet fps. Kdyby to aspoň jelo v tom fullhd, vážně bída.
        • ucho
          1) Samsung v současnosti dělá jedny z nejlepších LCD televizí. jestli ti přijde obraz moc kontrastní, existuje nastavení barev (něco takovýho existuje na televizích už x let)
          2) to že se ty verze od sebe liší v kontrastu není normální, není pro to žádný rozumný důvod a není to něco, podle čeho bych v současnosti porovnával rozdíl v kvalitě
          3) spíš mě zarazilo, že na PS4 chyběly nějaké světelné efekty a nenapadá mě, proč by tomu tak mělo být. teda jeden důvod mě napadá. někdo chtěl, aby se ty verze v něčem odlišovaly. nikde jsem se ale nedočetl proč. obě ty konzole jsou na vcelku podobný výkonostní úrovni. nečekal bych u her větší vizuální rozdíly.
          • Proč myslíš, že Shitsung dělá top tv, protože ji máš doma? Ne, nedělá. Sem tam povedený model má, ale obecně je to lamařina jako LG.
            • 1988

Poruchovost

Osobně můžu říct že jsem pracoval v elektru od prodavače, skladnika až nakonec u reklamačního technika a jak mi řekli, tak to taky tak bylo že Samsung byla ze všech značek nejporuchovější značkou ať už na TV, přehrávače až po jiné věci.. Nevim jak je to s kvalitou teď, ale tehdy to tak bylo známé že Samsung byl příliš poruchový, v elektru už nejsem víc jak 2 roky.
            • Ucho: Ok chytráku :)
            • ucho
              Predator: jo, televizí jsi pár měl, ale nastavení barev jsi ještě v životě neviděl. takoví internetoví odborníci jsou nejlepší :D
            • ucho
              Sony Bravia má celkem dost reklamací a třeba v USA nemá dobrou pověst.
            • Ucho: jj testy, asi jako hrát benchmarky. Televizí už jsem pár měl a o pár víc viděl. Samsung má celkem dobré až ty top modely, ale to prakticky každá značka, v běžné třídě je to bída většinou. Tak či tak lcd je bída celkově, plazma je plazma :)

stop OT
            • Ronox
              Každý rok se točí Sony, Panasonic a Samsung. Samsung má lepší až ty high-end modely jinak většinou best buy je Bravia od Sony.
            • ucho
              mrkni na nějaké testy, je toho plný internet...
    • Docela bída teda, a už to někdo hrajete?

Já teprv začínám sosat, 20gb to má mrcha.
      • Jack1947
        Si nak pozadu , predatoriku. *15*
  • Draken69CZ

K*rva

Jak dlouho se tu bude tolerovat propagace nacismu? Jak dlouho tu ostatní budou přehlížet trestný čin? Kolik z Vás má n@sráno v hlavě?
    • Chim
      Pokud máš pocit, že zde dochází k trestnému činu, měl bys podat na příslušné instituci k tomu určené, trestní oznámení.
    • Keyz
      Když to je trestní čin tak to pak je přeci jednoduché. Podej podmět policii když to zde vidíš a podle všeho s tím máš velký problém.

Hlavně moc nezakazovat aby to nedopadlo jako ehm (snad to mohu říci) v Německu. Tam ani nemohou získávat informace o jejich historii atd. Vůbec berou to stylem "Co je podle nás špatné o tom se nebude mluvit a tím to špatné vymizí"

Hlavně se nedívej na Česká sodu. Tam byl dokonce sám Adolf a Stalin v jednom studiu!
      • Jack1947
        No ale nedělá jim problém nechat v klidu dožít ve stáří válečné zločince co skartovali papíry o mrtvých židech, jen na odbočení jsem si dovolil (ještě zamlčovat že to tak bylo)

"podej podmět policii" *1* *15* ta by si teda smlsla nejsme v USa nebo anglii kde se nahlašují kuriozní případy, zatím hehe.
    • Jack1947
      Jestli myslíš Hitlera -mein kempf tapetovače games a mou zlou odnož jack1947 tak ok ale Fuhrer fakt není propagátor ničeho ale asi dobře věděl pročb mít takový nick a tu karikaturu Adolfa. Aby ostatní mohli téct vzteky že co jako si to nedovolil.

I když by se nemělo nic zlehčovat ani utrpení (milionu židů) tak si myslím zaslouží tady být stejně jako ostatní když nic zlého nedělá. Někdo by třeba také nemusel miít rád lebku, zeleného (cosi) atp... musel by změnit behaviorální chování a pak by se to řešilo ne. Tady jen se vaří z vody. Toleruje se tu i horší excesy tak proč hned utínat poměrně vtipnou vsuvku jinak šedých všedních dnů.
    • chlapče Führer je německy vůdce a ten smajlík s patkou nikoho nevyvraždil. Tohle není propagace nacismu, tak se vzpamatuj...
      • Hitler je taky jen par písmenek, fotka vudce je jen par pixelu a hakovy kriz je jen par carek tak o co jde
    • Kozy
      To ale neni propagace.
    • Thorar
      O čem to mluvíš?
  • Titanfall

Mám dotaz pro účastníky betaverze: také vám v Last Titan Standing blbne počítadlo kol? Už se mi několikrát stalo, že jsme vyhráli kolo, ale počítadlo se buď nezměnilo, nebo dokonce naoko připsalo bod soupeřům. Je to chyba pouze textová, správný počet vítězství si hra pamatuje, jen je blbě zobrazuje. Je to jen u mě, nebo jste na to také narazili?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit