Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Jaký je rozdíl mezi západními a japonskými vývojáři podle vývojáře z Capcom? Západní se...

To bych neřek. Ono se všechno dělá tak nějak souběžně.
    Rozdíl spíš vidim v tom, že západní vývojáří se bojí experimentovat a snaží se dělat hry, co jsou povědomý a to jak mechanikama, tak i visuálem.
    • Spades

První hodnocení Darksiders II: Consol Plus 93%, GamePro Germany 93%, anglický X360 Magazine 90%,...

Tak japonci a korejci se experimentovat fakt nebojí... Usuzuji z jejich reklam, reality show, a obecne... i ty jejich hry jsou fakt posahane :D:D:D
  • jindra.veliky
    taky mate greenmangaming, tak přetíženej? *10*
  • V ulicích polské Varšavy se rozjíždí reklamní kampaň ke hře GTA V.

Někdo se hrál s Photoshopem?
  • adblock

"Prosíme, neblokujte reklamu na Games.cz, jde o jediný zdroj našich příjmů. Nechcete-li reklamu zobrazovat, zjistěte si více o našem předplatitelském programu."

Já když nemám na nový auto, tak si ho prostě nekoupím. Když nemáte prachy, tak s tím neotravujte ostatní lidi a vykašlete se na to. Existuje milion dalších herních webů! *7*
    • Jack1947
      Ale copak mně už ten štítek neotravuje, pokud tebe jo tak můžeš odfičet na rákosu někam na jiný web. *3*
      • A ck kdybys odficel do jiny galaxie ty, ty skupino.
        • Jack1947
          Až po tobě (sarkasmus)
    • Adblock blokuje reklamy v mojem browseru. S mojim browserem si muzu a budu delat co chci. Stejne jako oni mazou v diskuzi nazory a pravdy co se jim nehodi... Preji hezky den.
    • Vojta_Ilavsky
      Bohužel tohle je jediný obstojný český plátek.
      • jindra.veliky
        maximalne diskuze, ale i ty uz zacinaj nudit, chtelo by to nejakyho originalni trolla *4*
      • Rozjeli bulvár tak tím si vydělají určitě dost. Bulvární plánky jsou v ČR nejvíce čtené.... *15*
  • Za nutností být trvale připojen k internetu při hraní SimCity prý může Maxis, nikoli EA.

Nejsem nějakej IT expert a EA hlavně kvůli Originu nemusím,ale nemyslíte že třeba je ten engine opravdu tak náročnej,že je prostě potřeba aby běžel částečně na serverech a mohli si to zahrát i lidé se slabší konfigurací?
    • cumpi3
      trololololo
  • Playstation + , 30 dey frííí

Hmm máte někdo zkušenost s aktivací Playstation Plus pomocí 30denního woucheru z Facebookových stránek Sony ?

Registroval jsem se v sobotu , a doposud žádný kód nedorazil :( . Myslel jsem že nejprve vyzkouším a než půjdu do regulerního předplatného , ale takhle :/
    • montatatana
      Me dorazil do dvou dni. Ale posledni dobou je na to sposuta stiznosti a pokud vim, tak uz neprisel nikomu :/
      • Naughty Dog se nám pravděpodobně chystá něco oznámit v říjnu tohoto roku. Nasvědčuje tomu kalendář v...

J8 jsem dostal kód před méně než týdnem.
      • *9* No to rozhodně od SONY nepotěší . Vypadá to že jsem dalším nespokojeným v řadě . Než takovou reklamu , tak to mají raděj stáhnout . Nedělá to dobré jméno jim , ani Facebookovým akcím .
    • Ja ti psal uz na psku (pozde, sorry). Ale na tom neni fakt co k vyzkouseni, co na tom chces vyzkouset? Proste dostanes ty hry zdarma, slevy na jiny hry, trial k velkejm hram, moznost ukladat hru i na jejich servery a hotovo...
      Ale tak zazadal jsem si taky tak uvidim kdy mi to dorazi, dystak ti ten kod poslu zpravou na psku
      • :) Díky trvalo to jen tři dny .... Vřelé díky všem .
      • Ahoj ...
        Po pravdě benefity pluska jsou mi jasné , nicméně 30 denní trial by bodl už jen kvůli tomu , že tenhle měsíc už do PS3 víc peněz asi nebudu moci dát (a že bych dal , když nabídka tak láká ;) ) . Zprávu jsem zaznamenal , ale bez pořádné klávesnice je komunikace taková ... polovičatá . Dnes se navíc chystám na několik dní z domu , takže na PS několik dní nebudu ...

Moc díky pokud něco vůbec dorazí .
  • Ocelot23

Nový FEAR 3 trailer (příběhový)

http://www.youtube.com/watch?v=-_aILbZMc3c
    • Na filmovém Tribeca Film Festival se představí i L.A. Noire. Je to vůbec první hra, která se kdy...

me to uz prijde jako nastavovana kase ta hra.Jednicka byla super i s datadiskem extraction point.Ale dvojka me nenadchla vubec
  • Warhammer 40k: Space Marine je dnes (a pouze dnes) na GreenManGaming k dostání za 240 Kč.

skoro som to kupil, ale zistil som ze treba mat steam ucet :/
    • ucho
      a vidíš to, já tam ten Steam beru zase jako plus, že tu hru budu mít mezi ostatními hrami :)
      hru bych zahrál, ale vzhledem k tomu, že mám teď rozehrané jiné věci a tohle bych nemohl hrát hned, tak ještě počkám. do roka bude cena poloviční a dostane se i na 130,-
      • ja mam na to NAS :)
        fakt som chcel WH vyskusat, kvoli MP, ale takto..
        moja smola
        edit: nechapem co vadi ludom na to, ze neverim sluzbam ako Steam :)
      • Warhammer 40k: Space Marine je dnes (a pouze dnes) na GreenManGaming k dostání za 240 Kč.

Taky si pockam, skoda ze MP moc lidi nehraje, jinak bych do toho sel...
  • Doporučená nastavení

Ahoj, nevíte a o nějakých stránkách, kde by byly optimální nastavení her dle GPU? Nebaví mě kazit si začátek hry sledováním ukazatele FPS a skákáním do menu a zpět... Dík
    • victor
      Já osobně s FPS countrem ani nepočítám . Buď je hra subjektivně plynulá , nebo jdeme s nastavením dolů (vyhlazování a stíny jdou jako první ) .Dost dobře si neumím představit , že by na těch stránkách museli uvádět kolonku nehratelné a lowest u většiny budgetových novinek ....To už by mohli rovnou říkat , jak si která grafika výkonově stojí vůči svým předchůdcům (http://www.notebookcheck.net/) ....
      Že by ti nestačila běžná a dnes všudypřítomná autodetekce ve hře ? Pak snad jen fóra zaměřená na konkrétní typy GK nebo výblitky hráčů s highendem v diskuzi u každé herní novinky ;)...
    • Nvidia experience nebo jak se ten bazmek jmenuje?
  • SalemCZ

FOR Pavel

Příště se víc snaž a možná Marka chytíš https://www.facebook.com/rebellegioncz/photos/a.148331368532778/2120849821280913/?type=3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit