-
!!!!!!!!!!!!!!
STALKER ŽIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
EA dočasně nabízí bezplatný season pass pro PC (Origin), PS4 a Xbox One verzi hry Star Wars Battlefront.
Ještě je třeba zmínit že tam mají i Steamworld DIG -
Až si zase budeme stěžovat na úroveň článků
Člověk ani nevěří z jaké blbosti se dá "uvařit" článek. Fakt se divím, že to redaktor poslal a někdo to dokonce i schválil.
http://www.pcgamer.com/lol-player-gets-pentakill-and-baron-steal-while-dead/?utm_content=buffer5bae9&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer -
-
Famózní je především to, že z toho autor vykřesal celé čtyři odstavce.
-
-
Hráči na Metacritic ukazují prostřednictvím nízkého hodnocení (průměr 3.8/10) své znepokojení...
Naprosto souhlasím s uživatelským hodnocením na metacritic. Nechápu zastánce Rage, hlavně tady na games.cz. Díky bohu, že si hru můžu stáhnout, než abych vyhodil peníze na nějaké nedodělané nudné hře. -
-
Tyhle lidi vopravdu mlatit po hlave, jinak to s nima nejde. Nez aby za "podle nich blbou" hru davali penize, radsi ji ukradnou. Co takhle tu hru vubec nehrat? To by te nenapadlo vid?
-
-
Hry stahuji na test, pokud je zábavná, tak si ji koupím. Rage jsem po 2 hodinách nudného hraní odinstaloval, takže tvoje "rada" je zbytečná.
-
-
Viz lambada...
-
-
Presne tak,misto aby hraci tvurcum ukazali,ze hra je spatna a ze o ni nestoji,tak ju radsi stahnou.
Jenze tvurcum takhle tezko dojde,ze hra je spatna,kdyz uvidi,ze hra se ve velkem stahovala.
Takhle to vede k jedinemu-svadeni nizkych prodeju na piraty,misto toho,aby si mohli uvedomit,ze proste udelali neco spatne.
A uprimne,tezko jim to vycitat ,kdyz na jedne strane vidi nizke prodeje a na strane druhe pocetnou piratskou aktivitu kolem hry. -
-
To už je ale problém autorů hry že jim nedojde že si ten jejich nedodělanej sh*t 80% lidí radši stáhne aby ho nejdřív vyzkoušely... Rage jsem taky stáhnul a jsem za to rád, protože teď vím že nevyhodím 1200 za hru která se jen stěží rozjede a navíc není tak úžasná jak o ní tvrdí reklama...
-
-
Zhlédněte intro z bojovky Ultimate Marvel vs Capcom 3.
Naprosto souhlasím.:)
-
-
-
-
-
Radujme se, Persona 5 vyjde i v Evropě, vydá ji Deep Silver
https://twitter.com/deepsilver/status/750661060852649984 -
-
System seller!!!
-
-
Scénář k filmu Mass Effect dopsán. Snímek se zaměří na příběh velitele Sheparda a soustředit...
Osobně bych byl raději za něco na způsob Animatrixu nebo Halo Legends, kde by byl příběh rozdělen do několika povídek. Hraný celovečerní film, a ještě k tomu kopírující příběh prvního dílu, je dle mého naprosto zbytečný, jelikož celý ME svým způsobem film je. Nehledě na to, že v současné době mě nenapadá absolutně žádný herec, jenž by svým vzhledem Sheparda připomínal (tedy kromě Marka Vanderloo, který ale není herec a na roli by byl stejně už poněkud starý). Pokud tedy tvůrci nepřijdou s nějakým inovativním přístupem, film mě asi zajímat nebude. -
-
Microsoft Game Studios ve Vancouveru propouští a končí s vývojem Microsoft Flight a dětským Kinect...
já bych tam strašně rád viděl michaela biehna, jak byl ještě mladší.. *9*
-
-
Divinity: Original Sin - Beta Announcement Trailer
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8npdvVydbHk
Letos budou RPG žně. -
-
Sheldon se v nové epizodě seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) bude snažit vybrat mezi konzolemi Xbox One a PS4.
Já chci pořádnou střílečku, něco jako FEAR nebo HL2 :-( krucinál už, hergot fagot :-) -
-
RAGE jsi hrál? Bulletstorm? Brink?
-
-
Rage sem hrál, ale nějak mě to nebavilo i když to má skvělou atmosféru a počítám, že se k němu někdy vrátím. Ostatní dvě jsem jen viděl na videu a není to můj šálek střelnýho prachu..
-
-
-
-
Malý vtipný a jednoduchý experiment - záběry z Battlefield 3 podložené zvuky ze Super Mario Bros.
tohle me fakt pobavilo,ty zvuky strelby v metru bych chtel do hry,tam by to i sedelo :-) -
-
Malý vtipný a jednoduchý experiment - záběry z Battlefield 3 podložené zvuky ze Super Mario Bros.
není lepší běhat venku, když je hezky *5* -
-
"Hezky" je dost subjektivní pojem.
-
N - ení lepší držet rypák - když si na herním webu - ? *12*
-
-
-
V listopadovém čísle magazínu Game Informer nejlépe dopadlo XCOM: Enemy Unknown (9.5/10), nejméně si odneslo Pokemon Black & White 2 (7.5/10).
Převodní filtr z iracionální soustavy, kde 50 % je žumpa bezedná a 100 % nirvána absolutní, do soustavy reálné:
90 % - XCOM: Enemy Unknown (Game of the Month) (9.5/10)
65 % - Joe Danger 2: The Movie (8.25/10)
65 % - Double Dragon Neon (8.25/10)
60 % - NHL 13 (8/10)
75 % - Pro Evolution Soccer 2013 (8.75/10)
75 % - FIFA 13 (8.75/10)
75 % - Resident Evil 6 (8.75/10)
80 % - Mark of the Ninja (9/10) -
-
75 % - Dance Central 3 (8.75/10)
50 % - Pokemon Black & White 2 (7.5/10)
75 % - LittleBigPlanet Vita (8.75/10)
Vzorec pro výpočet ohodnocení z podobných recenzí:
x=20(y-5)
kde x je smysluplné číslo v procentech a y původní zašifrovaná hodnota.
-