Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC verze Mass Effect 3 nebude podporovat herní ovladače.

Stačí , když bude podporovat klávesnici , zbytek i s myšákem si už nabindujeme ;)
    • Nepřeceňuj mě... *9*
  • Titanic: Honor and Glory využije Unreal Engine 4 a vyjde na PC, Xbox One a PS4. (+ video)

Asi je to těma indie kravinama, ale dřív když se napsalo, že hra bude na UE3, člověk se těšil a byla záruka dobré grafiky. Dnes když vidím UE4 tak si automaticky představím nějakou zastaralou blbinku viz ten horor co mi šel po půl hodině z disku, už ani nevím název.
    • Daylight. A taky jsem to na něm neměl dýl, než hodinku.
  • RnB skupina SWV nahrála píseň Missed Up, jenž je silně ovlivněna songem z The Legend of Zelda.

účet zrušen, nefunguje....
    • braveman
      Škoda, s tím asi nic nenadělám *9* mažu...
  • Veskoslav

No

Jack je asi nemocný, nikde nevidím jeho příspěvky *1* Což značí, že se musím naučit chovat slušně, psát věcně a ke článku a nebýt na blacklistu.
    • Jack1947
      To je pravda, jako kazdy rok zhruba v tomto case jsem. ( Jestli jen neprovokujes, tak mas nejakou intuici).
      • Pilgrim66
        To co tu predvadis nema s obdobim nic spolecnyho. Pokud teda netrpis nejak Sezoni spamujici mampotrebunasebefurtupozornovat poruchou (protoze sezoni deprese se takhle fakt neprojevuje).
        • Jack1947
          "Mé oči jihnou při pohledu na diskuzi ve které nevidím Jackovo jméno, Děkuji!" *7*

Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm...
  • VaZqeZ_EU

Killing Floor 2 Multiplayer: An Icy Nightmare

https://www.youtube.com/watch?v=bVIANFtO6Cc *14*
  • Veskoslav

PC Gamer Weekender Divinity: Original Sin 2

https://www.youtube.com/watch?v=Uyg9EZtVRSM
  • ucho

Miner Wars

http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/pc/games/action/miner-wars-2081/

má někdo zkušenost s tím aktivováním na steamu?
    • normálně zaplatíš a v účtu mezi hrama, budeš mít Miner Wars a u toho klíč na Steam.
      • ucho
        no tak dík, ale nemáš pravdu, po zaplacení 3,75 dolarů:
        This game requires Capsule. If you have not already downloaded it.

dával jsem to sem kvůli té poznámce u hry...

edit: tak opravdu stačí jít na oficiální stránky, registrovat se, aktivovat tam klíč z GMG a získat tak klíč na steam (úspěšně aktivováno).
        • nene, nemusis mit tu kapsli. Přijde ti kód, který si aktivuješ na stránkách Miner Wars a pak máš jako volbu v profilu "Steam keys". Tam se ti dle tvého serialu vygeneruje steam klíč.
  • Welcome back na PSN

Welcome back balicek je uz online na PSN *4*
  • Dunwalls trials

Nevíte, kdy u nás bude dostupná verze Dunwall city trials od naší milované Cenegy?
  • nějak nechápu jako to že na steamu je mezi nejprodávanějšíma Fallout 3, ale ne New Vegas
    • F3 je cista mainstream strielacka
      NV je trosku o niecom inom
      • Magister_Peditum
        V tomhle směru mezi nimi tak velký rozdíl není. NV má jen lepší design herního světa a lepší úkoly. Po akční stránce jsou stejné.
        • netvrdim ze nie, ale NV sa da hrat aj neakcne a vplyv bodikov vo vlastnostiach je viditelnejsi
    • protoze hc kupujou krabicovky *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit