Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MoH W.

Zdarvím :) Moc to sem nepatří, ale na EA mi už neodpovídají a na fb mám BAN, takže tam napsat taky nemůžu. Tohle je asi jediná moje možnost. Mám dost velkej problém. Po 10 - 15min hraní MP, mi přestane fungovat menu ve hře. Hrát se dá normálně, ale jakmile mě zabijí, nebo dám esc, tak v menu nejde nic, spawn, voják, zbraň, nastavení .. prostě nic. Asi chápete, že s tím se dá hra těžko hrát, protože když mi vyskočí upozornění na novej unlock, tak to nemohu odkliknout a hru musím vypínat natvrdo. Ovladače mám nejnovější ATI. Snad mi někdo pomůže, rád bych hrát déle než 20min. Nevíte co s tím?
    • Tak jestli máš nejnovější ATI ovladače, tak jsi hodně pozadu, konkrétně nejspíš máš ovladače z roku 2006, kdy myslím začaly vycházet AMD ovladače...nebo tak nějak.

Máš originál?
      • Ne to ne, mám 5770 a nejnovější ovladače :) Tak jsem to myslel. MoH mám originál, o to víc mě to sere :X
        • No tak asi reinstall, ne? :)
    • Pořiďte si oblečení z oficiální kolekce na motivy herní série Assassin's Creed.

ne moc ale vubec to sem nepatri nemuzes se registrovat na jedno z milionu for a resit to tam ?!
  • Dlaha

Až vývojáři z Gearbox dokončí Aliens: Colonial Marines,vrhnou se podle OXM na vývoj Duke Begins....

Perfect
  • Kravicka

Ted hraju AC:O DLC Hidden Ones a v lomu jako background sound jde slyset nejakej ceskej frajer :D

Neco ve smyslu ''Tak v pondeli rano. ano ano ano dobre, nashledanou.''

Jsem docela ''cumel'' co to tam nahrali :D Neslysel to taky nekdo ?

• Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

http://www.youtube.com/watch?v=u7iXnwCcdXU
    • GTA V - live stream

http://video.gamecreds.com/87955fdu3ey2/channel/Magic-Mike-Revival
    • Mě se spíš nelíbí že ty ulice sou takový "poloprázdný" (aut by tam mohlo bejt na můj vkus o 20% víc a chodců taky :/ ) ... ano je to Los Santos a né Liberty City/New York ale i tak.
      Jinak graficky to na starou generaci vypadá celkem slušně ale motorika postav vypadá že se moc nezlepšila od RDR a GTA4 ... což je pro mě smutné :(
      No a jízdní model může jinak vypadat na videu a jinak se hrát takže zatim nebudu předbíhat a budu tiše doufat že bude aspoň trochu dobrej :)
    • Keyz
      Pokrok ve fyzice 0, Pokrok v technologii skoro 0 (je hlavně barevnější), AI stejně debilní, je to velký jde tam dělat hodně věcí

10/10. *3*
      • Khanemis
        Inu, z videa mi přišla alespoň jedna věc pozitivní - konečně se (alespoň to tak vypadá) dá utéct policejnímu vrtulníku. Jak se mu tam ztratil mezi těma nádržema, tak to policajti vzdali. To bylo celkem sympatické:)

Nicméně nějaký velký technologický pokrok tam opravdu není znát. Třeba jak postava padá - padá tam pořád přímo na hubu s rukama podél těla, vůbec se nesnaží si krýt obličej:)
        • V GTA 4 se taky dalo utect policejnimu vrtulniku...

Co se technologickeho pokroku tyce tak mam radost ze prokoukli alespon textury. Cekat vic od stare generace konzoli by bylo proste jenom hloupy.
      • Kravicka

Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video a kvalitní screeny.

Co cekas kdyz GTA IV jelo na nad maximum konzole. Moc se tam toho vylepsovat neda.

Kdyby dalsi GTA bylo jen na PS4/xbone a PC, tak tam uz muze byt dost pokrok.
      • Miserius
        Fyzika? Euphoria je jednoznacne nejlepsi ve hrach... rejpale, jen skuhrej... Pokud myslis jizdni model tak pis jizdni model, ten je opravdu nějakej divnej, alespon takhle na pohled
        • nekromant33
          Jako euphoria je sice super, ale na jednom z tech uniklejch videi jsem videl neco, co do reakci lidi na pest, ci naraz auta do tela ve ctyrce melo hodne daleko. Spis to pripominalo ragdoll nez euphorii. Jinak uz mam ale nervy z toho ze nemam konzoli. Jestli do jejiho vydani neohlasi PS4 verzi, tak kupuju nejakou current gen jen kvuli GTAcku
        • Keyz
          Já myslel i fyziku prostředí. 0 pokrok. Plot z betonu a další klasiky :(

Jestli to bude na PC tak to snad změní.
  • Leaked ending pro Fuck You: The Game

http://www.youtube.com/watch?v=9xkkgxDY488
  • SA-reg

PC Gaming is not dead?

Mám návrh na článek...
    Na nyní nefungující stránce www.pcgamingisnotdead.com byl odpočet k něčemu, co podle názvu "zachrání" PC hraní.

No a to velký odhalení bylo... tadadada... Razer Blade.
    http://extranotebook.cnews.cz/razer-blade-nejtenci-17-herni-notebook-na-svete.

Notebook za 2800 dolaru, což je něco přes 46000 Kč. Hahahahaha a výkon bude podobnej jako můj notebook za 20000 Kč, konkrétně Lenovo Ideapad Y570. Hahahaha.

Samozřejmě tady v ČR PC hraní vládne a konzole jsou Satan. Já vím, neberu vám to. Ale v USA a si asi myslí, že potřebuje zachránit. A podívejte se čím ho zachraňují. Hahahahaha. Pro koho to je? Applisty, kteří jsou zvyklí všechno 2x přeplácet? Hahahaha.
    Za 2800 doláčů si v USA pořídíte 2-3 konzole a hodně silný PC k tomu. Ale né. Tady máte notebook s drsným logem a světýlky....
  • Neoficiálně: Multiplayer Uncharted 4 bude obsahovat prvky umělé inteligence.

No tak aimbot tam určitě nějaký cheater neoficiálně rozjede a to je přece prvek AI - inteligentní zaměřování na nepřítele ^_^
  • Path of Liberty

https://www.indiegogo.com/projects/path-of-liberty
    mají naši bratia šanci?
    • x_ander
      Vtipné je, že si už rovnou nahodili stretch goaly, a to do 2 mega eur. Ti borci jsou buď úplně mimo nebo to je celé jeden velký (špatný) vtip.

A přitom je to škoda, protože ten koncept hry nevypadá vůbec zle a první světovou bych bral všema deseti. Ale plácnout jim jen za koncept 100 euro abych doufal, že si to třeba zahraju někdy.. to fakt ne...
    • ucho
      rozhodně ne. podle mě nevyberou ani 10 %
    • Thorar
      800 tisíc euro? Neukázali nic ze hry a hromada textu kterej musim luštit. Něco mi říká že to takhle nepůjde *1*
      • chlvíli jsem přemejšlel, jestli to není nějakej fórek
        ale už mají 1 euro do základu *15*
    • moc mě to nezaujalo...
  • Výborná SOMA na PSN za dvě kilča *3*
    • Mart9
      Minulý týden byla za 140, je vidět, že spořivý důchodce je jen nick
  • Keyz

DiRT Rally - Early Access with Thrustmaster TX Racing Whee

https://www.youtube.com/watch?v=BsQgfJ08Xfg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit