-
Osmnáctiletý Tchajwanec zkolaboval a zemřel poté, co bez přestávky 40 hodin pařil Diablo III.
A takhle tech 40 hodin stravil prihlasovanim
http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/257866_o.gif
*3* -
-
Opakovaný vtip není vtipem,to nenáš ?
-
-
DIABLO 3
Čo hovoríte na toto ?
http://www.gamesite.sk/pc/novinky/8713-vyjde-diablo-3-prveho-februara.html -
Zasr.. sluníčko
Na chvilku vyleze a všichni lezou ven a tady se nic neděje :( -
-
Měkouši odcházej, tvrdý jádro zatáhne žaluzky a jede dál.
-
-
Já se přiznám, že pod výhrůžkou zmlácení jsem byl dneska běhat, bylo pěkně a slunko mi to valí přímo do očí *1*
-
-
Já když jsem vylezl ven tak jsem byl v šoku, ty stromy se ani nestihly zazelenat a už zase opadávají *7*
-
-
No tak to jsem na tom dobře! I když občas se cítím blbě, když vyběhnu schody a hned si dávám kyslíkovou masku, abych neomdlel z toho převýšení.
-
-
Mám něco podobnýho, ale mě stačí se ohnout když zapínám prodlušku a jak se vracím před monitor... a proberu se až když naběhnou WIN což je sakra ehm rychle.
-
-
-
-
pche, žaluzky jsou pro amatéry, lepší je si nechat okna zalepit tmavou fólií...
-
-
Slabota, já si okna nechal zazdít, aby mě sluníčko nerušilo *1*
-
-
My ve sklepě máme jen jedno malinký aby mi sem šlo trocha čerstvého vzduchu, to nemá cenu zdít.
-
-
-
-
-
Kuk na LEVEL 233!
Skvělý! -
-
Sranda, jak je často střih a někdo se zrovna směje :) Chtěl bych vidět plnou verzi, asi byla během natáčení sranda.
-
-
Voe tohle tam dát nemůžeš , my jim to máme prodat a ne znechutit ..... ;)
-
-
-
Nový Mechwarrior bude, zdá se, online a free to play.
http://twitter.com/#!/InnerSphereNews/status/131098126739177472/photo/1
http://mwomercs.com/ -
Je úplná blbost kupovat hotovou sestavu a pokud ano. Kde se to dá nechat smontovat? Protože nevím jaké všechny šrouby a kabely potřebuju.
Dík -
-
Sami , u známého , v obchodě na zakázku ......
Je blbost kupovat předraženou sestavu v obchoďáku a podléhat "akčním" cenám . Bez posouzení kompletního obsahu "té bedny" někým znalejším bych do toho nešel . Jinak osobně vidím třeba sestavy od "brambůrkářského" prodejce jako cenově i kvalitativně silně ekvivalentní tomu , co bych si koupil pro svoji sestavu sám .
Samozřejmě ,pokud máme známé a překupníky kteří nám odpustí svoji marži , a něco jme už se stavebnicí jménem PC zažili , tak žádná předpřipravená a zaplombovaná sestava nás více nemůže uspokojit ;) -
-
to mi taky přišlo
-
-
Ano, je to velká blbost. Zaplatíš hromadu peněz navíc a ještě tam bude kdejaká zbytečnost/nadbytečnost. Jak jsi na tom s angličtinou? Zrovna dnes jsem viděl takový pěkný návod pro "amatéry" na podobné téma, ale v angličtině.
Ale ještě bych potřeboval vědět, jestli máš nějaké speciální požadavky. Dedikovanou zvukovku, nějakou hezkou/drahou case, se systémem nebo bez, monitor/klávesnice/myš se do toho předpokládám nezapočítávají,... ? -
-
Pouze bednu.Spec. požadavky žádné a spíš jsem myslel nechat si to někde sestavit. Na czc nabízejí sestavení zdarma.
-
-
Takže zhruba takhle by to mohlo být http://goo.gl/GeCwL.
Jen co se chladiče procesoru týče, osobně bych šel do Noctua NH-U9B protože je neuvěřitelně tichý a výkonný. Na druhou stranu by možná bylo lepší zainvestovat do pár větráků do skříně, které by nahradili ty hlučné co tam jsou od výrobce. -
-
až na toho rybáře to vypadá jako rozumná sestava....
-
-
A co se ti na tom nezdá? Seagate jsou stejně dobré a spolehlivé jako WD. Je to jen o osobní preferenci.
-
Seagate , Barracuda ,500GB ....
-
Co je rybář?
-
-
-
Sestavení je jednoduché. Téměř vždy se alespoň najde nějaký příbuzný který tomu rozumí.
-
-
-
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008R54554E1TLW
Tahle se mi líbila.
Chci PC kolem 20000.
-
-
V Bloodborne se půjde krýt pomocí štítů.
Wau TVL! tomu říkám luxus xD -
-
Nextgeeeen!
-
-
Ty voe, jsem fakt rád, že ta hra vyjde jen na konzoli. Tyhle rádoby vtipný komentáře někoho, kdo tu hru hrát nebude a přesto se k ní musí pořád vyjadřovat je opravdu trapný. Jsem proto rád, že jim koncem března přejde humor, až budou koukat na recenze...
-
-
Nebojis se trochu ze to bude do ctvrtice vseho stejneho+strelne zbrane? Teda nic proti souls serii. Dark Souls jsem dohral jednim dechem ale Demon Souls ktere jsem hral jako druhy uz jsem nedohral a na DS2 jsem se nakonec taky vykaslal protoze uz me to proste nebavilo.
-
-
Já si spíš myslím, že to bude víc jako Demon's Souls *3*
-
pokud to bude do čtveřice všeho stejného skvělého, tak nemám problém, ale na druhou stranu je to akční RPG, co bys tam chtěl dělat jinak? Otevřený svět? Přiběhové cutscény? Dyť to bylo ztratilo kouzlo, sandboxy jsou duševně zpravidla prázdné a příběhové cutscény stejně umí jenom Kojima :) Když to vezmeme v globále: izometrické RPG se taky hrají pořád dokola stejně, tak podobně TPS a další hry.
-
-
dyť staminu žerou kotouly už ve dvojce ukradnutý jejdásku
-
To uz nepujde delat kotouly do nekonecna? Tak to uz hrat nebudu, bude to na me moc tezke. Rad hraji onebutton koridory.
-
až na to, že každý díl má mnohé změny. Např. totálně vylepšen, překopán MP, úprava combatu, , např. kotouly konečně žerou staminu, vylepšeny animace apod. Nechápu, co bys tam jako chtěl změnit, buď můžou vytvořit novou značku a rezignovat na zajetou značku a ristkovat zisk nebo pokračovat tam, kde byli úspěšní. Navíc mezi Demon a Dark jsou značné rozdíly v povaze světa. Bloodborne zase přinese generované dungeony, ale vypadá to, že můžeš být klidný, tvůrce prohlásil, že by rád na chvíli odložit tyhle temné, depresivní hry...
-
No ja mam spis problem v tom ze Dark a Demon souls mi prisli jak pres kopirak (vcetne pozdemi s bazinou a draka blokujiciho cestu). DS2 se porad tak nejak drzi v komfort zone kterou uz ma Dark Souls vytvorenou a celkove myslim ze absence inovace se da smele prirovnat k jinym seriim znamym tim ze opakuji porad dokola to same.
Bloodborne zatim vypada ze miri trochu jinam a snazi se alespon trochu odlisit od svych prechudcu ale ja si proste nejsem jistej jestli to bude stacit a jestli tenhle viktoriansko-satanistickej styl bude ta spravna zmena.
-
-
-
jo, taky se nemuzu dockat, na oficialni potvrzeni v recenzi, ze se jde opravdu stitem kryt *6*
-
-
To já taky, jenže v té době už se tím štítem budu ve hře krýt...
-
-
Já nevím, co by jsi řekl ty podle těch jejich komentů???
-
heh, to si fakt myslíš že ti to takhle závidí? Kdyby si to chtěl taky zahrát, tak si konzoli půjčí, nebo koupí a zahraje si to. Brain -> ON
-
-
to mělo být vtipné??? To je nějaký nový prostoduchý humor pc-lolků?
-
-
další "vtípek" takže má následovat *1* asi. tak jo užji si to...
-
aha, takze ty hrajes zrejme pouze na oldgen...
-
-
-
-
-
-
Stretch goaly
Jak je to s těma stretch goalama? Platí pouze pro KS kampaň nebo budou přibívat nové i po ukončení kdy budou vybírat peníze na jejich webu jako Star Citizen? -
-
Je to napsaný v novym updatu. Na jejich stránkách budeš moct poslat prachy pomocí PayPalu nebo Amazon palteb. A budeš stále mít možnost získat stejný odměny jako lidi při KS. Prsotě to jede prakticky dál, akorát ne přes KS, ale přímo.
-
Jako Star Citizen. I když odkaz na zdroj nemám ale někde to Vávra říkal / psal.
-
-
Ucho: můžeš mi ty jednoduchý jedinče vysvětlit, v čem se vychloubám? To že napíšu reakci na místní pitomce, abych jim tím dal jasně něco najevo, to je vychloubání? Každý normální trochu starší člověk co sem chodí snad ví, že není problém si koupit škatuli za pár tisíc, na tom není snad nic vychloubačného. Nic, končím s debatou, tady je to samý blb.
-
-
Mazej na nějakej HW web a tam se můžeš chlubit svou krásnou novou grafikou za 12000 a porovnávat si tam výkony. Tady to nikoho nezajímá. A vůbec, ty máš nějaký problém, protože jsem od tebe neviděl nikdy nějaký pozitivní příspěvek, pokud si dobře vzpomínám. Jen útočíš, nadáváš na všechno (chlavně na konzolisty) a vychloubáš se (připomnělo mi to citát "A teď si vás kúpím všecky.."). Měl by si možná navštívit odborníka přes hlavu..
-
pokud někdo založí diskuzi s tím, že chce poradit, kde koupit výhodně PS3 a končí to tím, že se oháníš, jak sis koupil novou grafiku a že hraješ BF4, nepřijde ti na tom naprosto nic divného? ;) jsi ostudou všech hráčů...
-
-
*ostudou všech biologických organizmů
-
-
Jdi si hrat BF4 a neotravuj, spravne. (mimochodem ja uz ho doparil) *3*
-
-
Guild Wars 2 beta a release tento rok
http://www.arena.net/blog/dragon -
-
Je to SWtOR? Není to SWtOR!
Takže who cares? -
-
Když neumíš trollit jinak než trapně proč to vubec děláš?
-
-