-
Team Molecule vydal HENkaku, který umožňuje spouštět na PSV a PSTV homebrew aplikace.
Zrovna včera při hraní na PSP jsem přemýšlel jestli je PSV už odepsaná handheld konzole nebo ne a jestli už není jailbreak, který by umožnil hrát starší hry, použít emulátory atd. PSP jsem si koupil tuším předloni a hraju na ní momentálně asi nejvíc. Přijde mi škoda, že PSV zapadla. Nemyslím si, že bych byl nějak zatížený na grafiku, ale handheld konzole od Nintenda mi nějak nelákají. Koukal jsem jak na tom hrají synovec s neteří ... ale oproti sony je to takové... Navíc sem nenarazil na žádnou hru, kterou bych si na tom chtěl zahrát.
Máte někdo PSV? Jak je na tom? -
-
Kromě JRPG a VN uz na tom nic moc nevychazim.. Sem tam nejaka dobra Indie hra, ted třeba cekam az vyjde Darkest Dungeon a Salt & Sanctuary a jinak v hledáčku nic nemam.
Vitu mam necelý rok a za tu dobu jsem si na to koupil něco pres třicet her a jeste aspoň u deseti cekam na slevu, takže u me zatím nedostatek her nehrozí.
Co mi na ni fakt chybí jsou fps a tps, těch je fakt málo a pochybju, ze jeste nejaky vyjdou.
Do skoly a do prace parádní věc, doma na tom moc nehraju :)
-
-
Poslyšte, poslední dobou se mi pořád vracejí vzpomínky na hru kterou jsem hrál už strašne dávno a nemůžu si vzpomenout na název. Byla to third person hororová akce a příběh byl řešenej tak že vás, jako hlavního hrdinu reality show poslali s kameramanem do obrovského strašidelného sídla plného duchů, zombíí a mutantů... Pohledy ve hře se dokonce daly měnit na létající kamerku, klasickej third person a third person z pohledu roztřesené ruky kameramana kterej vás nonstop pronásledoval... Takovej malej detail na konec, hlavní hrdina měl tuším červené vlasy a název hry se shodoval s názvem té reality show...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=iZcqUlf70AA :P *16*
-
-
Jo, to mě moc bavilo.
-
-
-
uz by mělo jít stáhnout demo Prey, tak tu někdo zanechte dojmy, kdybyste to náhodou zkoušeli
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Mdwo5QHEjqQ
-
-
náhodou jsem si to přetočil do místa, kde říkají, že demo na PC podle nich nevyšlo mimo jiné proto, aby z něj lidi nedokázali vydolovat plnou verzi. to jsou teda myšlenkový pochody...
-
-
Tak to si to poslechni ještě jednou nic takového tam neříkají.
-
-
"může to souviset s obavou z pirátství, s hrabáním se hráčů v PC verzi. nebylo by to poprvé, kdy by demo dalo možnost (získat plnou verzi)"
-
-
To je hned, minule jsem nasel plany na Oktavku, hned jsem si dve doma vyrobil a okradl tak sousedy z Boleslavi o skoro mega. *3*
-
-
-
-
-
Jo a na PC nic. Tak to na*rat.
-
-
Slečny, pokud chcete svého milého nahnat do chomoutu, zkuste na to jít přes Maria!
Jeste ze ten odkaz nefunguje... tfuj takovyhle navody... za vas prsty neboli. -
-
Odkaz už je funkční, za což se Ti omlouváme :D
-
-
Co říkáte na battlefield hardline ultimate Edition za 129 Kč na ps store za 129 Kč to bude nějaká blbost ne?
-
-
Normalně stoji 129 euro a protože nikdo jiný na netu o tom nepíše, bude to asi problém jen české Sony, která nepřepočítala kurz, jen vyměnila euro za koruny. Já už objednal takže uvidíme, jak se k tomu postaví, ale pochybuju, že mi tu hru dají, podle mého tu objednávku zruší a řeknou že se omlouvají za překlep v ceně *1*
-
-
Tady je blbý, že je to předobjednávka, a že vlastně nikomu ty peníze ještě nestrhli. Takže jednoduše když na to přijdou, tak předobjednávku za tu nízkou cenu zruší, a bude...Pokud si toho nevšimnou, tak by patrně hru nechali. Už jsem takhle z PS Storu "koupil" něco kvůli chybě zadarmo. I na Steamu hry nechávají, když člověk nakoupí za chybnou cenu.
-
To už se myslím řešilo a mají na to samozřejmě právo.
-
-
To není blbost.Konečně je cena taková aby odpovídala kvalitě hry,takže jsem se rozhodl využít tuto lákavou nabídku a podpořit vývojáře.
-
-
No se pak nediv že vycházejí takový cypoviny, byla by sranda kdyby ti to strhli v € bych se nasmál XD
-
-
To nevadí,jsem zámožný.
-
-
-
-
Hmm Witcher 3
Hmm na některých místech je grafika doslova laciná a nepomůže tomu ani SweetFX.
https://sfx.thelazy.net/games/screenshot/25240/full/ -
-
Ta hra vypadá ve většině případů extrémně dobře, musel jsem po zahrání změnit názor. Dojem je fantastický, ovšem náročnost bohužel trochu přestřelená. Hra rozhodně vypadá lépe než dvojka, navíc je v otevřeném světě, ale abych místo 90 fps u dvojky měl 20 u trojky...
Největšími žrouty je kombinace dosahu a hustoty zeleně a pak hairworks - vypadají fakt skvěle, ale stačí je zapnout a na stabilních 60fps se už nedostanete, i kdybyste všechno ostatní povypínali (GTX 770), jinak si bere z frameratu minimálně 10 fps. -
-
Tak každý ma asi trochu jiné představy pod pojmem "vypadá extrémně dobře".
To i ten tisíckrát zmiňovaný stařičký Crysis vypadá mnohem lépe. A to je pro hru z roku 2015 celkem ostuda podle mě.
-
-
Proboha vyserte se na grafiku! Ta hra má mnohem větší problémy, jako třeba jak nastavit polský dabing? *1*
-
-
Zaklínač starší hardware
Omyl -
jo CD Project narve prachy do herců místo do grafiky a ty jelito to budeš hrát v polštině. *7*
-
-
Ty brďo, hrát zaklínače jinak než v polštině je ta největší prasárna.
-
-
Blbost... knizku jsem taky necetl v Polstine :D
-
-
Někdy si ten polský dabing pusť a uslyšíš proč je ten anglický tak trapný.
-
-
-
-
Rozpracovaná verze Uncharted 3 zabírá na disku vývojářů více než 24TB.
tezko na disku vyvojaru, kdyz je to network drive :) -
Zombeer
Vím že spousta lidí si koupí hodně blbostí ale toto to je jiná liga, Ne jen proto že dohrání trvalo 2a nebo 3hodiny a grafika a stylizace nebyla nic moc ... jinak chválím zajímavou myšlenku s pitím piva aby se odvrátila možná nákaza. Vtipné a funkční jen škoda že tu nebyl využit více potenciál který zde byl. To be continued mluví o tom že asi bude pokračování tým to byl podle mne na vývoj dost malý... tak uvidíme.
Pak že zombíci jsou jen o tom samém. 5/10. -
Remedy podepsalo s velkým vydavatelstvím smlouvu na dvě AAA hry, vyjdou v nejbližších letech.
Kéž by to byl Rockstar a čtvrtý Max Payne. Ale to nehrozí :)
-
-
Rockstar by ho ani dělat nechtěl 😉 https://www.svg.com/128285/why-rockstar-wont-release-max-payne-4/
-