-
Skyrim
TES V.: Skyrim na GMG za 24 USD, myslíte, že je to v pohodě to tam koupit, protože u nás byl prodej omezen jenom na krabicovky. -
-
To uz si fakt pockaj rovno na GOTY. Hra ma uz rok a GOTY Oblivionu vyslo tak do roka a pol.
-
Nebudeš to mít česky.
-
Tak pokud ti nevadí,že tam nejsou hajzly,tak ber... *1*
-
U nas byl prodej omezen na krabicovky? Jen Steam ne?
-
-
Pokud se nepletu, tak na Skyrim a jeho prodej měl monopol místní distributor s tím, že by neměl jít koupit ani digitálně. Myslím, že dřív na GMG Skyrim taky nebyl dostupný, ale teď pro nás dostupný je. Tak GMG to mají asi nějak pořešení když u nás působí oficiálně, jen mi to trochu překvapilo. Jo a nevtipnější je, že se stejně prodávají steam klíče a na steamu u nás dostupný není.
-
-
GMG ale asi neprodává východoevropské Steam klíče, takže hra neobsahuje češtinu. Skyrim šel snad jednu dobu koupit i na Impulse.
-
-
a ono je strasne hardcore ji stahnout a dat ji tam rucne, ze? :D
-
-
-
U nás lze koupit Skyrim pouze jako krabicovku. Na Steamu si ho koupit nemůžeš.
-
-
-
Raven’s Cry
Málem bych na tiuhle "jednohubku" zapoměl... a co vy tedy pokud někdo hraje zajímalo by mne jakseto celé má. Jestli to zato stojí. Jestli jsoou piráti jako mají být nebo to je zas flus do vody. -
-
Ty jsi to jeste nehrál? :-o
-
-
"This has got to be one of the worst games released in the last 3 months. The fighting is awful, you can literally run through an opponent you are fighting, the sword play is horrendous and equal to redguard from the 90's.
This is not open world which is fine, the dialogue is horrendous, the first sea battle with ships was ok at best. When you go to hook someone from behind the character will move backwards a foot slightly while you initiate your take down.
Awful mechanics and programming, bland story. They had to delay this project for 2 years and still managed to make it more shabby than games released 10 years back!!! Is this a joke."
Jak se zdá tak jsem zatím udělal Bandwithu pěknou službu. *4*
-
-
-
Assassin's Creed MMO v přípravě?
http://www.metro.co.uk/tech/games/899944-ubisoft-planning-assassins-creed-mmo
Trolle, je to tady. *15* -
-
Nevěřím *2*
-
-
Tož není to zrovna "no-brainer" na "MMO treatment", ale kdyby to udělali dobře, tak by to mohlo být sakra dobrý.
-
-
No, je to už trochu legrační... Na druhou stranu by to MOŽNÁ mohlo dávat smysl taková hra.
No ale já stejně čekám na nějaký ekvivalent EVE online ve středověku... Až pak se ze mě stane opravdový hardcore hráč. *5*
-
-
AD-block - bez adblocku... (TEST)
Takže je to jasné, je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení... Ad-block on je výrazně rychlejší prohlížení... jak už se tu psalo. Takže opět je zde omezení, v rychlosti prohlížení webu a trpělivosti uživatelů/čtenářů. Tak nevím no, v diskuzích mi to vadí nejvíc tak asi zde zapnu a na games celkově nechám vyplý.
To je tak vše, co jsem chtěl říct. -
-
je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení
Hlavni je rozumet tomu, o cem mluvis. *15*
-
-
BioWare prodlouží konec Mass Effect 3!!!!
http://ps3.ign.com/articles/122/1221273p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter
YES, YES, YES, YEEEEEEEEEESSSS!! -
-
Supéééér brácho, taky se nemůžu dočkat, až jim budu moct vysolit prachy.
-
-
Vždycky, když už tě začínám brát vážně, tak se takhle shodíš. Oba víme, že jsi ME sérii nehrál, takže tebe žádné prachy trápit nemusí. vlastně pokud si dobře vzpomínám, nehrál jsi žádnou jejich hru. Ale vždycky jsi nejhlasitější
-
-
Sorry brachu, bylo ráno, nestíhal jsem, měl jsem hlad a musel jsem se ještě jít sprchovat - nuže nezbývalo než vyjádřit svůj názor takovou rychlou, ač nevhodnou, formou.
Teď mám pauzičku, zašel jsem si na tortilu s gyrosem (heh, taková míchanice světové kuchyně) a už se citím skvěle. *3* -
-
Předobjednávka Steam verze výborného samostatného datadisku Shogun 2: Pád Samurajů na Green Man...
Zo života buzeranta *4*
-
-
-
-
Tak to jsi to pochopil jinak než já. Podle mě jen mluví o tom, že přídavky fanouškům vnesou trochu víc světla do osudu světa, ale nikde nepíše o prodlužování nebo dokonce předělávání závěru hry. Spíš to vypadá na "kupte si naše přídavky a dozvíte se něco víc".
Pak ještě mluví o tom, jak členové jeho Mass Effect týmu hrozně tvrdě pracují a přitom bedlivě naslouchají reakcím fanoušků na svých fórech, které nabádá ke "konstruktivní kritice". To je termín, který mě vždycky spolehlivě pobaví, protože byl v minulosti našeho státu znásilněný ze všech stran. -
BioWare prodlouží konec Mass Effect 3!!!!
Jestli za to budou chtít peníze, tak u mě skončili...
Ano, stále budu hrát jejich hry, protože mě baví, ale už za ně nedám ani korunu... -
-
No jo, taky mě baví lézt po jisté konkrétní horolezecké stěně v Holešovicích, ale protože tam jsou strašná pravidla, budu tam taky lézt a neplatit.
-
-
Tak si představ, kdyby ti nedovolili vylézt nahoru, pokud si nepřiplatíš - a taky by chtěli zaplatit za některé úchyty v prostřední části
-
-
Oh, opomenutá odpověd.
O to vůbec nejde. Jde o to, že vesele využíváš placenou službu ale neplatíš za ní.
-
-
-
-
Schválně, kolik placených DLC to bude trvat :-)
-
Na vylepšené verzi Baldur's Gate bude spolupracovat pět vývojářů, kteří makali na původní...
Jen se napapej ovečko...
-
-
Homepage hackerské skupiny LulzSec byla (takto) hacknuta skupinou TeaMp0isoN, kterou vede teprve 17...
Wow.. Pwned ! -
Ještě jednou hezké Vánoce všem
Medal of Honor Steam Key
IQ3HZ-RLJZA-WM4CT
Mirror's Edge Steam Key
IKAYP-YZT7A-R0A3M -
-
Vzal jsem Medal pac sem si to uz delsi dobu chtel , zahrat diky. ( jen me odrazoval ten origin).
-
-
Nezná někdo nějaký dobrý truck simulator/bus simulator na android?
-
Kolekce Final Fantasy X/X-2 HD se na japonském trhu prodává lépe jak Lightning Returns: Final Fantasy...
To se snad ani není čemu divit, když Final Fantasy X byla poslední pořádná FF hra. XI a XIV online, XII nestravitelný battle system, nudný příběh, XIII to samé jako XII navíc s nutností přečíst celou ingame encyklopedii jinak WTF? po zbytek hry. No a spin-offy nemá cenu snad ani jmenovat. -
-
Se divím, že se v těch FF ještě nekdo orientuje. Je v tom řádnej guláš, pro člověka, kterej FF sleduje jen okrajově.
-
-
To Square v tom dělá bordel těmahle "pokračováníma" XIII - Lightning Returns atd... dřív to bylo normo I - X a co díl to jiný příběh, doba atd. Člověk nemusel hrát jedničku, aby pochopil sedmičku atd. Ono už "pokračování" X-2 byl solidní shijat.
-
-
-
Nadace Make a Wish Foundation, která plní přání vážně nemocným dětem, splnila sen devítiletému...
A zase, nedavajte sem prosim tieto marketingove machinacie, robite reklamu zadarmo.