-
Crytek vydalo první update, který má zatočit s cheatery v Crysis 2.
S tím updatem se už ukládají levely a statistiky, ale řekl bych, že cheaterů je tam pořád stejně (nebo jsou ty zbraně opravdu tak neskutečně nevyvážené???). -
Tak to zase vypadá, že nové AC již lidí zdarma hrají s velkým předstihem.
http://www.rlslog.net/assassins-creed-iv-black-flag-sp-only-cracked-p2p/ -
-
No já jsem to třeba dostal ke grafické kartě a mám to dostupné od pondělí už.
-
-
Ale běžně si lidi nekupují kartu ke každé hře co bude :) Pak musí čekat zatímco to jinde vesel jeden.
-
-
Navic ani ke kartam (aspon drive) nedavali zadne pecky... dneska je to zase jimne a bejva her i vice. *3*
-
-
Co to zase meleš....I dříve se dávaly skvělé a drahé hry. To, že ti je nejspíš stěží 8, by mnohé vysvětlovalo *7*
-
-
Aha, tak ja drive nic moc nedostal pokud se nemylim. Asi mi bude tech "8" kdyz to rikas. *3*
-
-
-
-
-
tady někdo objevil ameriku, na warezu je od včerejška i speciální edice na PC
-
-
Člověk by čekal, že se blbci poučí a nebudou dělat preload verze apod. aby tomu zamezili a stejně ne :)
Pak to je to mnoho dní předem venku. -
-
Neni to uplne tak jak rikas, existuje "nepsana dohoda mezi vyvojari a piraty" Proc by jinak psali ze kdyz se vam libi hra, podporte vyvojare jeji koupi. *4*
-
-
Nepsaná dohoda je nekazit obchod před vydáním a dát autorům vydělat před uvedením vlastního release . Pokud to některé grupy nectí jen tím vyvolávají další křížovou výpravu . Ale tady spíš někdo ustřelil s aktivací exkluzivních titulů pomocí kuponů k novému HW ...
-
-
Taky si myslim. *3*
-
-
To slyším prvně :) A ani to nedává smysl.
V "The Game Scene Charts issue" se píše hlavně o soutěži mezi různými skupinami a není za cíl zničit dané studio. Taky kdyby chtěli pouze škodit (i když škodí), tak si nedělají Scene Release Rules kde je to dost svazuje. Prostě by to vydali a hotovo :)
J tohle. To jo ale tam není napsáno, že spolupracují normálně a legálně s nějakým vydavatelstvím atd. To ani není potřeba když to blbci dají preload. Navíc ty známe skupiny hry vydají většinou v den vydání. To co je u toho AC to jsou číňani a ty nic takové o podpoře nepíšou. -
-
Maj to dicky v NFO. *3* Respkt skoro dicky - kolonka pod temi blsaboly co delat abys to mohl hrat... tamto byva, jen u vazenejsich grup a ja bych tomu i veril. Jo to jo, Preloady jsou svinstvo vetsinou z pola funkcni. Nekdy ale funkcni jenze neni to hezke a jen se prizivuji nad tim prvenstvim.
-
-
-
-
Diky za optani, ja uz doparil pred par dny na X360. *3* Pravda no, byl to humus ta grafika kostickovane zuby a vyblite textury, jenze konzolistum to nevadi. *4*
-
-
-
Nové screeny z chystaného remaku prvního levelu hry Quake do hry Crysis 2.
Vypadá to hezky, ale chce to přeskinovat zbraně. Nechci supermoderní samopal, ale klasický nail gun a krabice s logem Nine Inch Nails -
Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...
To Legendary nebylo nápadem vůbec špatný, pár kol se nehrálo úplně špatně.. Ale je fakt že všechno ostatní špatný bylo.. Kdyby to mělo lepší zpracování byl by to hit :) -
-
Podle této konspirační teorie vyvíjí tvůrci příšerností Legendary a Turning Point třetí...
A není lepší se o tím nestresovat a zahrát si radši First Strike mód na BF2142? *3* -
-
ups
Sakra jak se tam dostalo to O? *2*
-
-
-
Soupiska všech 83 wrestlerů z WWE 2K14.
Nekdo se neukaze, nekdo pribyl , nekdo se vrati... peknej soupis *15* . -
OT: Taťka vychovávající pubertální dceru.
http://youtu.be/kl1ujzRidmU -
-
12 mega shlédnutí...
No, někdo je slavnej. -
-
To to docela naroslto, bylo to pod milion když jsem se naposled koukal.
-
-
To máš pravdu. Já se na to díval včera k večeru a byly tam asi jen 2 mega.
-
-
-
-
Codemasters popírá vývoj GRID 2.
Grid 2 budou přeci Launchovka pro nový konzole né. *1* -
Vypadá to, že The Last of Us bude první SP hrou, která bude jen pro dospělé.
To kvuli te ikonce PEGI 18? Od PEGI ma rating 18+ treba GTA:SA, Fallout:NW, Mafia 2, ... -
-
Bleskaři se pravděpodobně z věty vypařilo slovo "Naughty Dog". Crash, Jak i Uncharted byly hry nejen pro dospělé, ač s každou sérií stále více pro dospělé.
-
-
A přesně tak to tenkrát bylo...
-
-
-
GTA Online
GTAOnline won't be available at launch. Instead it will be a free download available from October 1 -
-
To znamenalo to mysteriózní číslo u čtvrté postavy
http://i.imgur.com/lnUXnCu.jpg
Aspoň máme 14 dní na singl *1*
-
-
dotaz
Zdravím, mám dotaz ohledně pc. Chtěl bych pořídit nový kus, nejlépe do 20ti i s monitorem, případně 16cca bez monitoru..
Psal jsem samozřejmě na pcforum, apod, ale nikdo nebyl schopen normálně odpovědět. Vím ,že LV hw vcelku sleduje, tak pokud by si našel někdo čas a laikovi naházel do košíku nějaký stroj do té ceny. Nejlépe na czc.
Aktuálně fičím na postarším kousku, který hodlám prodat. Upozornuji, že nepotřebuji To nejdražší a ten nejvyšší výkon, ale spíše solidní upgrade oproti aktuálnímu kousku, jeho specifikace a kompletní dotaz zde.:
http://www.pcforum.cz/forum/tema/zadost-o-radu-ke-kou-8940/ -
-
Dovolím si jen tak na okraj...
www.logicalincrements.com
Pro trosky jako my, co to nesledujem průběžně a do hloubky je to neocenitelná věc. Neudělá to samozřejmě celou práci za tebe, ale solidní základ to je. -
-
Ty jo, paráda. Díky.
-
-
Nejni zač. Jestli jsi na tom s angličtinou aspoň průměrně, doporučim ještě
www.reddit.com/r/buildapc
Až si na základě logical increments uděláš nějakou konkrétnější představu a naklikáš ji třeba do www.pcpartpicker.com, můžeš jim to tam hodit ke kontrole a připomínkám. Aspoň já to tak udělal (http://www.reddit.com/r/buildapc/comments/2b19sf/build_ready_what_do_you_guys_think/), poslouží ti obdobně jako LV426, akorát bez urážek a machrování a nebudeš se muset brodit těma sračkama tady *1* -
-
Agnličtina mi problém nedělá., Tudíž mi to snad pomůže. Komponenty si poté naházím do koše v czc.
Co se týče LV, ptla jsem se čistě z toho důvodu, že on zde občas i poradí. Každopádně je mi jasné, žejako laik bych dostal čočku už jen za to, případně za částku kterou jsem ochoten do toho vrazit.:D
Díky za linky, myslím ,že to bude dostačující.
-
-
-
-