-
Odhaleny minimální (dvoujádro 2,6 GHz, 3 GB RAM, 1 GB grafika) a doporučené (čtyřjádro 2 GHz, 4 GB RAM, GTX 460) požadavky pro střílečku Enemy Front.
Uz sem z tech prehnane vysokych pozadavku unaveny... zlosti jsem mel dneska uz dost. 0 *4* -
-
Tyhle požadavky ti přijdou přehnané? Vždyť ty doporučené věci jsou v dnešní době směšné (takový HW snad už ani není k sehnání). To snad dnes není ani průměr, ale jde o x let staré stroje...
-
-
Kdyz na to koukam, tak to neni tak hrozny ostatne hra jede na tom slavnym Cryshitginu, takze ok... jeste aby to nak haprovalo. *4*
-
-
-
-
Xbox verze Prince of Persia: The Two Thrones v sobě skrývá tabulkový kalkulátor a každou chvilku...
Chcípal jsem smíchy. Doufám, že ten seriál je komedie. -
-
Ten seriál je hlavně už asi dva nebo tři roky starý. Což je tedy neomlouvá, spíš je mi divné, že to někdo vytáhl až teď.
-
-
Karel Drda recenzuje Oculus Rift
https://www.youtube.com/watch?v=0qTZ1AZS5NA
*1*
Zdroj: Jan Olejník Twitter -
-
Mrkni níž...
-
-
Poslední den (po)vánočních slev na STEAMu nabízí: 50-90% slevu na herní sérii Serious Sam, 25-75%...
Huh, letos jsem neutratil ani korunu *1* -
-
Já 3.75€ za Costume Quest hned první den.
A předtím celkem kolem 25€ za různý indie bundle... musím přestat kupovat každou indie krávovinu, co vidím... -
-
Já si právě, po zkušenostech z loňska, pevně stanovil priority a rozhodnul se, že koupím akorát The Last Remnant (když bude do 10 €) a Deus Ex: Human Revolution (rovněž pouze do 10 €). Peníze by až takový problém nebyly, ale čas na hraní prostě nemám. Těch pecek, které je nutno zahrát už mám nyní víc než dost. Ještě jsem váhal u Fallout: New Vegas, ale nakonec jsem se rozhodnul počkat. Kokupím až bude ta ultimátní edice se všemi DLC.
I kdybych nic nekupoval, tak nouze o hry nebude minimálně 3 roky. A navíc mě baví SW:TOR, takže mám vystaráno.
-
-
No já přispěl
No splnili mi přání asi u jedné věci ze tří na které jsem opravdu čekal , pár her jsem zakoupil kvůli dobré ceně a jednu novinku jsem si ve slevě taky dovolil .... -
ja par evrikov na GoG *4*
-
-
Na GOGu mám už tak nějak vše co mě zajímalo koupené. Virtuální poličky jsou plné her, teď už jenom na to mít čas *1*
-
-
ved to, ja dokonca mam asi 15 hier uz nainstalovanych, len sa do nich pustit :))
-
-
-
-
Microsoft snížil cenu jedenácti Xbox One her ve svém online obchodě.
Takové slevy po půl roce? Jako by Microsoftu teklo do bot... -
-
A steamu nebo originu taky tece do bot, kdyz delaji slevy? Zejmena ten steam musi byt nad propasti, kdyz dela slevove akce jako jako summer sale.
-
-
Trochu rozdíl zlevňovat hry pro PC, kde si můžete zahrát tisíce her v různých žánrech a nové konzole, kde je nabídka her silně omezená.
-
Steam dal moznost vyvojarum sam si rozhodovat o slevach.
-
-
spíš se dané hry už moc neprodávají a chtějí to trochu rozpohybovat...
-
-
Ale takhle brzo ze startu konzole, kdy těch her zase tolik není?
-
-
-
https://www.humblebundle.com/gift?key=6yyZFdqTbwAraM4r
-
kostejnesmrtelny - ano, myslím, že můžou existovat i rozumní Blizzard fandové.
Jsi jedním z nich? Asi by jsi si rád myslel, že ano.
*3* -
-
>implying že timhle příspěvkem zase nerozpoutáš půlkilometrovou diskuzi několika hurrdurrů, kde se budou střídat názory, že D3 je nejlepší nebo nejhorší hra na světě. Jiný názory jsem tady totiž zatim víceméně nenašel. Každopádně avp8 je ze všech herpů nejderpovatější. *15*
-
-
*3* děkuji, jsem rád že jsi to řekl zrovna Ty.
-
>implying, že ty se nesnažíš působit drsně používáním herp derp slangu
Ale to nechme stranou... jinak asi máš pravdu no. -
-
>implying že to drsně neznělo *3*
-
-
Oh wait, you are trying to rustle my jimmies again.
-
-
-
-
A ty si evidentně myslíš že ne. Mě je to naštěstí úplně šumák, ale objasni mi laskavě: jak se takovej člověk pozná?
-
-
Teze: Nutnost být pořád online je špatná, protože XXXX.
Rozumný člověk: To ano, limituje mě to a svazuje pod bič Blizzardu, ale stejně si hru koupím, protože YYYY.
Fanboy: Proč tu hru hatuješ!!!!!
atd.
Sám posuď, na co se víc cítíš. -
-
Proč furt myslíš, že je řeč o mě *1* ? Bavme se v obecný rovině.
Hele, a co třeba lidi, co chodí a říkají: Ta hra je úplně nahovno, protože mě nutí bejt pořád online? Nebo třeba: Je to sračka, v 00:00:01 v den relasu jsem se nemohl připojit a hrát? -
-
Ok, klidně obecně.
Takoví lidi zase trošku overreactují. Ale vrací se to k tomu, že Blizzard zase mohl prostě koupit více serverů. Ale moc dobře vědí, že se konečná čísla dlouhodobějších hráčů ustálí mnohem níže než budou prodaný kopie, tak proč se otravovat. -
Tak pro hodně lidí je Diablo srdcová záležitost ....a když nezačne fungovat v první sekundě tak to může dost často znamenat že pro ně pojedou lékaři co jezdí vždycky pozdě. *1*
-
-
-
-
-
Call of Duty: Black Ops 3 je nyní dostupný pro předplatitele služby PS Plus.
jako na te prezentaci to rikali, ale kdyz jsem se dival i po ni, tak dostupny nebyl... rano v 8 taky ne. -
-
Už se situace vylepšila? V oficiálním evropském PS Store svítí, že je skutečně dostupná zdarma -> https://store.playstation.com/en-cz/product/EP0002-CUSA02624_00-BLACKOPS3GAME000
-
-
tak situace po příchodu domů: nedostanu se na ps store ani na webu, ani na ps4
edit: "koupeno", ale ps store je asi pod solidním náporem -
to zjistím, až přijdu z práce. ale jestli už to svítí na tomto odkazu, tak už to tam asi je.
-
-
-
eSport byl v Jižní Koreji uznán jako olympijský sport druhé kategorie.
http://esports.inquirer.net/home/4377/esports-now-recognized-as-2nd-level-olympic-sport/ -
-
Co by ne vždyt je to sport jako každý jiný, i u sportu se fixluje takže cheateři jsou jen vítání. *7*
-
-
Juchééé
Project Eternity dneska dosáhne na Kickstarteru 2,5 melounku $. Poté co byl díky pokoření 2,4 miliónů přidán crafting a enchanting se tak přidá třída barbarian. Tím pádem je rozhodnuto, co je nejočekávanější hrou pana Santy.
Post ouplně o ničem, jenom jsem se chtěl podělit o svou radost *3*
EDIT: Ty jejich koncept arty jsou super: http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0017/aloth-lrg.jpg -
-
Ty seš fanda barbarů?
-
-
ja som zase zvedavy, ci dokazu zopakovat mnozstvo a variabilitu kuzel z cias BG2, mam pocit ze ich tam bolo cca 300 :)
(bol som mag) -
Záleží na tom jak jsou uděláni, ale dá se říct, že jo. Ostatním třídám se taky věnuju, ale bojovníky mám nejraději. Ale zase nemusím mít klasickou totální plechovku, většinou to právě vyjde na toho barbara. Ten bývá tak akorát - střední (nebo dokonce i lehká) zbroj, obouruční mlátidlo a šílený úsměv *1*. Uvidíme, jak budou fungovat tady.
Co jsem se zatím dočetl u Project Eternity, tak tam mě toho láká vícero. Trochu překvapivě se mi hodně zamlouvá i priest. Dokonce jsem si říkal, že bych snad jel první hru za priesta místo fightera. Ale když budou i ti barbaři... Poslední dobou shledávám, že jsem na tuhle hru snad až nezdravě "hajplej" *15* -
-
Priesta mám rád, ale ještě žádné RPG mi nenabídlo uspokojivé prostředí pro role-playing náboženskýho fanatika... Takže většinou kněze zhnuseně zahodím a jedu znova něco jinýho.
Co se fighterů týče, raději mám plechovky bez bázně a hany, ale faktem je, že ve Skyrimu jsem si užil za conanovskýho divocha s obouručákem. Tam to sedlo jak prd*l na hrnec.
U PE doufám, že jednotlivá povolání budou reflektována i světem/příběhem... -
-
Jestli jsem si to správně přeložil, tak v Project Eternity by mělo jít krásně udělat priesta hodně zaměřeného na boj, který se o náboženství nebude moc zajímat. Něco ve stylu fotřík mě proti mé vůli poslal do kláštera. Taky je otázka, jak to tam bude s jednotlivými božstvi fungovat. Když tam bude nějaký "bojový" bůh...
S přítomností střelných zbraních se pro mě otevírá i možnost hrát ranged charakter. Normálně je nehraju, luky a kuše nejsou mé oblíbené zbraně. Ovšem udělat si nějakého "pistolníka" nebo "snipera", to už je něco úplně jiného.
Dohady, dohady. Uvidíme jak to dopadne. Ale jestli so dopadne, jak si asi všichni přejem, tak mi to sežere moooře času.
-
-
-
-