-
Podívejte se, jak by mohlo vypadat The Elder Scrolls V: Skyrim, kdyby vyšlo na next-gen platformách...
Hlavne at to moc nezkousi na idtech5... -
Ted jsem na idnes cetl ze zemrela pani Grygarova na dovoleny a jeji manzel je Lukas Grygar. Neni to nahodou nas Lukas?
-
-
Upřímnou soustrast.
-
Vím že v takovou chvíli jsou jakákoliv slova spíše přítěží než úlevou, ale připojuji se s kondolencí.
-
-
Upřímnou soustrast, hodně síly...
-
-
:(
-
Její manžel proboha nezemřel....
Zemřela jeho manželka při sestupu z Kazbeku propadla do ledovcové trhliny. Je to tam napsáno.
Každopádně to je tragédie a mohu pouze vyjádřit upřímnou soustrast.
Člověk může zemřít kdykoliv. I když to byl "rizikový sport" tak více lidí zemře při nějaké blbé dopravní nehodě. -
-
Ja nepisu ze zemrel on. Nauc se cist.
-
-
No, jo. Blbě jsem to přečetl.
-
-
V pohode, stane se.
-
-
-
-
:(
-
Uf taky jsem četl, tohle bude chtít hodně síly. V podstatě nedávno svatba a teď tohle, to si neumím ani představit.
-
To je smutné, už jsem si to taky přečetl. Nebudu tu plodit další klišé, takže raději dál psát nic nebudu..
-
-
pridavam se...
-
-
Bohužel ano.
-
-
Toho sem se bal.
-
-
-
reakce MS na kritiku Xbox One.
omlouvám se za link na jiný server není to propagace !!
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-12-nemate-k-xbox-one-internet-porite-si-x360-radi-microsoft
Mám vážně pocit, že se Don Mattrick zbláznil a nebo nepobral co vlastně říká... -
-
Jeste takle arogantne odpovidat na uplne opravneny obavy a dotazy...At si on hraje na soucasny generaci dalsich 10 let, kdyz to nabizi lidem bez internetu...
-
Nezbláznili se. Prostě vědí, že procento potenciálních zákazníků, kteří si takové články přečte bude malé.
-
-
Za Command & Conquer: Generals 2 v podstatě stojí ti samí vývojáři, kteří zpackali Command &...
-> Není šance, že bych si to, jako velký fanda série (hrál sem všechny díly, až na C&C 4 a nevim co každej remcá, ale Renegade bylo super) koupil. Podle mě by mohli začít dělat to, co v poslední době bolí snad každýho = vymyslet novou značku!
Nechte mrtvoly spát! -
Tomb Raider Steam key
Takže jsem Steam kód na nový Tomb Raider neprodal a nejspíš asi i neprodám, takže tentokrát bych ho vyměnil za nějakou jinou hru. Docela rád bych si zdigitalizoval krabičku Bioshocku 1 a doplnil k tomu 2ku, takže kdyby měl někdo Steam kódy na ně, měnil bych. Pokud nemáte, nabídněte mi něco jiného a já si možná vyberu. -
-
Mám Steam klíč na Bioshock 1, ale ne na 2ku (ten jsem již použil). Můžu k tomu přihodit Red Orchestra 1 a 2 a případně ještě Sniper Ghost Warrior 1 (vše Steam).
-
-
smazáno
-
-
Nevím, co tam bylo předtím, ale mám ještě X3 Terran Conflict (taky Steam) a našlo by se toho víc.
-
Jen chci upozornit ze Orchestry se ted daji koupit za dolar na Humble Bundle :)
-
-
A ještě s Killing Floor, pokud se zaplatí průměrná cena. Díky za tip.
-
-
-
-
Devil May Cry :)
-
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock-and-BioShock-2-Bundle/5005647/
bohužel to není steam verze! ale tyhle hry se budou dát na steamu sehnat poměrně levně a každou chvíli budou někde v akci, i amazon už je měl několikrát, navíc teď když se dávaly ty hry kolikrát k infinite, všude je jich plno...
edit: jinak za toho tomb raidera bys neměl mít problém získat +- 400,- (třeba na aukru), kolem 500,- už by to asi musela být větší náhoda. za 300,- se ti po něm teoreticky zapráší. -
-
Právě tahle akce mě nakopla. Ale nechci si kvůli tomu do pc tahat dalšího klienta a na další Steam akce se mi moc čekat nechce.
-
-
-
Microsoft nabízí 100$ slevu na Xbox One výměnou za konzoli PS3. (+ parodie of fanouška Sony)
jestli to chápu dobře, tak dotyčný nedostane slevu $100 (ano, znak dolaru se píše před číslovkou), ale microsoft mu dá ty peníze jako kredit, který bude moct využít na nákup dalších věcí... -
-
Dolar se píše před číslovkou v angličtině. Navíc v češtině se nepoužitím mezery mezi číslovkou a znakem vytváří přídavné jméno. 100 $ = sto dolarů, ale 100$ = stodolarová/ý/é.
S procenty nebo jednotkami to funguje stejně.
-
-
Ke konzoli Xbox One bude v Evropě přibalena jedna pořádná hra, indicie poukazují na FIFA 14.
Ale, ale ... to je mi pekne. -
The Division Beta
Tak dostupnou SP část jsem komplet dohrál a motat se po DZ sám je dost na pytel a hlavně o hubu *1*
Normálně moc na MP nejsem, ale zase si říkám, proč to v rámci Bety zdarma nevyzkoušet a tak kdyby se našel někdo trpělivý, kdo by hledal parťáka, přidejte si mě na Uplay pod nickem:
Lukyz-CZ
Díky *3* -
-
Sak to je taky o 3 Q a 1 Dungu :D a pak dokola side Q.
-
-
Xbox verze Prince of Persia: The Two Thrones v sobě skrývá tabulkový kalkulátor a každou chvilku...
Už přeci nežijeme v době, kdy je elektronická zábava výsada pouze "exotů", tedy z většinového pohledu společnosti. Scéna působí jako špatný vtip.
Narážka na povinnou vyšinutost hráčů ("...a mám cosplay Kirka ve skříni" od jinak seriozně vypadajícího muže)
Button mashing v cutscénách a při činnostech jako chůze nebo skok.
Podporování mezigeneračních stereotypů ("staří" neumějí hrát)
Podporování "gaming gurl" stereotypu
Zkreslující informace o hře Prince of Persia: TTT (příběh TTT není o záchraně Farah, texty s "levely")
Nejde mi o myšlenku ukrytých souborů (Excel tabulka). To je docela dobrý nápad. Jde o zpracování hry a vyobrazení hráčů. -
mnodern warfare 3
lol ja vyhral modern warfare 3 na steamu kdyz uz to mam tak premejslim ze bych nekomu poslal cd-key z ty moji krabicky jestli chcete...nechte tu mail nebo neco kam to mam poslat a ja se pak rozhodnu komu to dam *5* -
-
Dám něco na výměnu co..? Třeba operation flashpoint dragon rissing...? kdyžtak - miroslavhorava@gmail.com
-
-
Já ho chci, prosííííím!
chcispamnaemail@opravdu.cz
-
-
Rád bych za něj byl :o) Tommyxy@seznam.cz :) Kdyžtak díky :)
-
PROSÍM!
Můžu ti dát uhlíček, nebo si řekni co za to chceš :). Byl bych ti velice vděčný kdyby jsi ho poslal zrovna mě :). shefield2@seznam.cz. -
Budu převelice vděčen ;] mctwister@seznam.cz
-
Dej ho mě :D. skrutislav@gmail.com
-
-
Až do konce roku nabízí Green Mang Gaming hry od Square Enix (Just Cause 2, Dungeon Siege 3 a další)...
Zkusim stesti :) kudlajz@gmail.com -
Tak to taky zkusím, jelikož mám trilogii MW rád a různé FPS, kde vypnu mozek a nepřemýšlím nad blbostma co je realita a co ne, tak bych chtěl od tebe získat klíč, bohužel nemám co nabídnout snad jen, že si hru užiju. Hrál sem MW2 na piratském serveru a velice mě to bavilo, tak když mám šanci zkusit MW3 tak proč ne. Můj email je Hammys66@gmail.com, děkuju.
PS. Omlouvám se za reakci, ale nějak se v tomhle systému komentářů nevyznám. -
3. ledna vyjde na XBL January Jalopnik Pack, který do Forza Motorsport 4 přidá 10 nových aut.
Kvůli tobě jsem si založil speciální e-mail DejMiProsimModernWafare@seznam.cz
-
-