Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lipkozzi

Dark Souls se celosvětově prodalo přes 2,36 miliony kusů.

a mohlo toho byť i viac, keby sa trti nerozhodli pre region lock na Steam-e... (teda minimalne na SK, neviem ci to plati i pre CR)
  • Street Fighter x Tekken

Capcom stanovil datum vydání konzolových verzí Street Fighter X Tekken na 9. března příštího roku. PC verze zatím není upřesněna...
  • WhySoSad
    Mám tu kupon od grafiky na Batman Arkham Knight, nechtěl byste někdo směnit ? Nabídněte *3*
    • Lukyz
      Vyměnit nemám co, ale koupit bych to od tebe za stejnou částku, za kterou jsem ti chtěl střelit Zaklínače *4* Mail na mě máš, tak případně napiš. THX
    • Jazz
      Nemám jaksi, co směnit, ale...
      Jakou cenu by sis za to představoval?
      • WhySoSad
        Hod mi mail na whysosadcz@outlook.cz
    • Draken69CZ
      Si to nech až budeš mít novej stroj to bude hodně dobrá hra.
      • WhySoSad
        Batmana jsem nehrál ani jednoho...
    • Jack1947
      Proč? ty to nechceš? nemáš rád Batmana nebo co? *8*
      • WhySoSad
        Nene, já nějak nejsem na "superheroes" tématiku...
    • Lukass
      Kings Bounty te asi neuspokoji co :-DDD
  • Na net uniklo čtyřminutové intro ze hry Marvel vs. Capcom 3.

Už je to neaktuálne. Video už CAPCOM stiahlo.
    • Přesměrováno na nestáhnutý :)
      • oin.odin
        tak tak če je raz na internete už z neho nezmizne ... len za to tuhšie halda
  • Dnes večer můžete od desíti sledovat přímý přenos z předávání cen BAFTA.

Nič moc jako... Aspoň že Best Game vyhral Portal 2...
  • Baldur52

Nová město-budovatelská strategie ze středověku?

Ano, prosím.

http://www.shiningrocksoftware.com/?page_id=680
    • Strašně mi to připomíná The Guild 2.
  • Jenom takový předstátnicový zkrat

https://www.youtube.com/watch?v=iwR1fyVWTdA

Připadne mi, že scénka na začátku videozáznamu je jedním z nejsilnějších okamžiků hry.
  • Zdarma dostupný FIFA 11 Ultimate Team pro FIFA 11 se dočkal dvou nových módů a 50 úprav, mrkněte...

Také je to nejlepší mod v tomto díle. Skvělej manažer kartiček. Tohle se EA moc povedlo a druhá verze mi zvedla náladu. *3*
  • Opravdu monstrózní simulátor, na kterém byl předveden Battlefield 3.

Neuvěřitelná kombinace moderních technologií, škoda že z toho reklama čiší na sto honů ^_^.
    • Musi to byt docela zazitek si to vyzkouset,ale alespon na me to pusobilo,ze ta presnost a rychlost odezvy je porad dost mizerna a asi jeste nejakou dobu potrva,nez technologie umozni opravdu rychlou odezvu a intuitivnost takoveho ovladani.
      Kazdopadne ten napad pouziti "strelnych vezi" k navozeni atmosfery strachu z palby je paradni.
  • Tilwaen

AC

Pamatujete, jaký trhák byl film Assassin's Creed? Já taky ne. Ubisoft si ale zřejmě myslí něco jiného, protože údajně chystá AC seriál.
    • Tak pokud vím tak ten film Číně vydělal dobrý peníze a celkově vydělal skoro to co stál http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=assassinscreed.htm
      tak to dává smysl. Já film neviděl, ale myslím že seriál s dostatečnym rozpočtem by mohl být lepší formát pro adaptaci hry (aka nemusí se vysvětlit rozsáhlý univerzum v první půlhodině)
      • Jack1947
        Já na to asi i mrknu, ze zajímavosti i když zatím je otázka jestli to vůbec nakonec bude.

Hlavně když tam bude více minulosti o které AC stejnak je.
      • MickeyMutant
        V konkurenci dnešních seriálových produkcí bude pro AC možná rozumnější podříznout si krk předem než bolestně krvácet několik let.
    • MickeyMutant
      Jak to dnes vypadá s nedávno zmiňovaným odkoupením firmou Vivendi? To je cesta, jak přestat házet peníze do kanálu. Vivendi by z toho udělala telefonní centrálu, předprodej lístků nebo kabaret s kankánem a vývojáři z poboček po celém světě by třeba založili pár nadějných firem s novými a originálními tituly, když pámbů dá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit