Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GTA ONLINE

Nic nudnějšího jsem v životě nehrál.
    • homeles8
      to je právě nejlepší online. I když s random lidma to neni takový. Ale stejně, je to nejvíc originální a ty mise ve více lidech jsou parádní.
    • No vidíš a já GTA i po roce a půl právě kvůli němu stále pouštím
    • ja videl video na YT a zaujalo mne to, i když gta single nemusím
  • 18 Minutes Of Heaven: Grim Dawn Alpha Footage

http://www.rockpapershotgun.com/2013/05/17/18-minutes-of-heaven-grim-dawn-alpha-footage/

Víc už s tím otravovat nebudu :P
  • Final Fantasy XIV se prodalo 1,45 milionu kopií a má více než 600 tisíc platících hráčů.

Hru jsem koupil při prvním "startu". Pak nastal "velký průser" a ač v druhé betě opravili a vylepšili spoustu věcí, zpět do hry už asi cesta nevede. Snad alespoň FF fanoušci si přijdou na své (i když bych jim osobně doporučil radši FF XI).
  • Dragon Age III vypadá stále více jako reálná věc - údajně oficiální dotazník odhaluje jak...

po precitani fora som bol milo prekvapeny, ze aj na zapade existuju hraci, ktorym nestaci gamepad, jeden tunel, minimalne bisexualni sidekickovia, atd
  • VaZqeZ_EU

Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Live Demo and Q&A

https://www.youtube.com/watch?v=AO895Ecdd3s
  • Cosi

Peter Molyneux bude rád, pokud ho EA přizve ke spolupráci na případném remaku hry Syndicate.

EA nebude rádo, když jim do toho bude kafrat Peter Molyneux.
  • ucho

Sledgehammer v jedné ze svých pracovních nabídek potvrdilo, že připracuje nové Call of Duty.

připravuje
  • Všem Veselé Velikonoce, spousta vajíček apod. nesmyslů...
  • Mart9
    Otázka na zdejší odborníky: Když si předplatím PS Plus, ty hry, co každý měsíc dostanu, už mi zůstanou na pořád? Dík.
    • Ano, pokud nepřestaneš platit
    • Draken69CZ
      Ale budeš je moct hrát jen když budeš mít předplaceno.
    • jakubc
      Dokud platíš PS Plus, tak je máš, když přestaneš, tak už ne.
      • Vojta_Ilavsky
        Když si odmyslím neskutečnej ojeb(placení za MP s návdavkem pár dávno dohraných starých her(vyjímky potvrzují pravidlo(Apotheon, Rocket League, IDARB))), tak MS ti alespoň hry zadarmo dává, Sony pouze vypůjčuje.
        • Mám pocit, že to platí pouze pro X360 hry. XO hry po vypršení členství hrát nemůžeš.
        • davidBray
          jsem si myslel, že je to napořád .. s PS ani Xboxem nemám skoro žádné zkušenosti ..
          • Vojta_Ilavsky
            U PS dokud platíš tak je máš, jak přestaneš, tak utřeš, u XBoxu ti zůstávají i když platit přestaneš.
      • Mart9
        Díky za rychlou odpověď. *3*
        • ucho
          a když znovu zaplatíš, vrátí se ti. tedy můžeš s placením například skoro měsíc vyčkat, když ti vyprší členství, a stejně ti nic neunikne.
          • Takze kdyz koupim mesicni clenstvi v puli mesice ziskam hry za 2 mesice? Takze teoreticky za 6 mesicnich plateb ziskam hry za celej rok?
            • jakubc
              Problém je i v tom, že polovinu času ty hry nebudeš moct hrát.
            • Chápu. Ale zůstane výhoda, že můžu vynechat měsíc, který mě nezaujme.
            • ucho
              ano, přesně tak. otázka je, jestli to má cenu kvůli těm ušetřeným dvěma stovkám řešit.
  • GTA 5 PC

Kdy že to má teda vyjít? Teď v listopadu někdy?
    • Miserius
      Konec ledna 2015

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit