Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mé skromné pozW3.natky z Prozatím NEJ hra všech dob...

Včera jsem začal, a hrál 7 h v kuse (14 h času ve hře). Zatím jsem ve 3 levelu a splněny teprve 4 hlavní a 4 vedlejší questy. Ale fakt hustý... Hraji teda na železe i7-5820K na desce X99, 16 GB DDR4, GTX 970, monitor ultrawide 34" 2560x1080. I v tomto ultraširokoúhlém rozlišení to jede na MAX, samé ULTRA nastaveno. Při rozhovorech se obraz ořízne na klasických 16:10, ale když hraju, tak se obraz zase roztáhne na těch 21:9. Ty voe když před tou hospodou lze vidět zaskleným oknem, které jako správné sklo lehce deformuje, kompletně dění uvnitř... Hustý... Je to i slušně inteligentně vtipný. Fakt paráda. 10/10 jednoznačně zatím...
    • nej hra vsech dob? kolko hras? 3 roky? *4*
      • Prostě nemůže být nej hra všech dog Donkey Kong, ikdyby ji hráli ve své době 2 miliardy lidí... Asi chápeš co jsem tím chtěl říci... Stejně jako nějaké nové auto Škoda bude vždy lepší než stará Pragovka z 1. republiky... To je prostě vývoj. A je blbost zohledňovat dobu... Tečka *4*
        • To myslíš vážně? *1*
          • Ježíš co furt máte??? Hratelně, zvukově, graficky, rozlohou, scénářem, vtipností aj. je to prostě super hra a podle mě zatím nejlepší všech dob... MŮJ názor. Tak nesouhlaste, ale respektujte jiné názory. Snadné ne? :o) ooo).
            • Kozy
              Snadné? Možná, ale ne games.tiscali *15*
        • Pethulla
          sice to není reakce na mě, ale já teda nechápu co jsi tímhle chtěl říct. Můžeš to přeložit do srozumitelné češtiny?
      • Pethulla
        jo, ten nadpis fakt pobavil.
        • Proč by měl nadpis pobavit? Tak to vidím... Nějaký problém?
  • tak jak mě začal nudit Zaklínač.

Příšlo to z čista jasna, ale questy mě začly nudit. Hra na detektiva začína být po 20 hodinách příšerně otravná.
    • Inquisitor
      Taky to nesmíš hrát dvacet hodin v kuse.
  • Cosi
    Když aktualizuji, stránky hází mi to nové bleskovky pod včerejší, konkrétně pod tu z 10:00 Jedna ze zahraničních TV se chytla...
    • Pravděpodobně jde o závadu přímo na tvém přijímači... mělo by stačit promáznout cache prohlížeče.
      • Cosi
        Díky za radu. Mezitím se to samo spravilo.
  • GAMESCOM 2016. Hurá do Kolína

Zdravím. Nabízím dvě volná místa v autě na letošní Gamescom . Jedeme s kamošem příští čtvrtek. Kdo se přidá?
  • Video prozrazuje, jak by to vypadalo, kdyby Battlefield Bad Company 2 hrál Duke Nukem.

vynikajici!
  • 3. epizodu Life is Strange: Chaos Theory naleznete na STEAMu, radí Sony.

Víte jak by si Sony vytřel s Microsoftem kdy by se spojil se Steamem v obchodech
  • ringmancz

Nemusíte se bát, vydáním Super Meat Boy Forever nepřijde hra o design úrovní a ovládání, které nastolil předchozí díl.

lepší je pak pokračování

It would be like creating a Metal Gear Game without stealth and an over the top story.
    A Watch Dogs game without a horrible plot and unrelatable bland characters.
    Or a Starcraft game that bans all Koreans from play
  • Keyz

Ubisoft’s Sneaky Scheme to Keep You From Seeing Bad Reviews

http://www.wired.com/2014/11/assassins-creed-unity-embargo/

*15*
  • SalemCZ

Ve filmu Assassin's Creed uvidíte i postavy známé z her, ale rozhodně nepůjde o hlavní hrdiny jako byl Ezio či Altair.

Desmond?
    • Vogon
      Možná, ale z těch moderních typuji spíše toho zlého doktora nebo tu ženskou. Z těch z minulosti pravděpodobně některá z vedlejších postav z dvojky, i když nevím, kdy přesně se film odehrává, ale typuji strýček Mario nebo Machiavelli.
  • homeles8

Fallout 4

Paráda, baví mě to, je to takovej vylepšenej Skyrim s pistolema, resp. střelnýma zbraněma. Pejsek nakonec nijak nepřekáží, občas o něm ani nevím. Líbí se mi, že se dá změnitu barva HUD, ta zelená se mi nelíbila. A jinak zatím paráda, připlet jse se do přepadení obchodu, a moh jsem si vybrat jestli obráním prodavačku, nebo jestli jim pomůžu s přepadením za pár peněz. No je to krásný. A nebe barevný je, ale že by to bylo pohádkový, to ne, je to pochmurný i s těma barvama.
    • owny
      "Líbí se mi, že se dá změnitu barva HUD, ta zelená se mi nelíbila."

Vzhledem k tomu, že to šlo už v předchozích dílech, tak bych to pokládal za samozřejmost.
      • homeles8
        já jsem žádnej předchozí díl nehrál, a myslel jsem si, že to nejde.
      • Veskoslav
        No tak kdyby to bylo pravidlem, tak by to bylo hezké :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit