Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Net manager

Potřebuji nějaký prográmek kde se dá jednotlivým programům nastavit maximální download/upload něco jako NetLimiter pokud možno free, díky.
    • http://alternativeto.net/software/netlimiter/?license=free
      • Draken69CZ
        No to je pěkný na to jsem taky narazil když jsem něco hledal ale žádný program není abych si to tam mohl nastavit všechny jen ukazují jaký program kolik tahá já to potřebuji jednotlivě omezit.
  • Fallout4

Dneska jsem dal dvě nuly na MT této hře, myslím si, že si to zaslouží, Zaklínač je daleko lepší, proto ty dvě nuly...
  • Morraw

Rainbow Six Siege alfa leak

http://www.dailymotion.com/video/x2k9jok_rainbow-six-siege-alpha-new-map-gameplay_videogames
  • Dreamcast

Zdravím, mimo bleskovky jenom jestli někoho zajímá něco o téhle konzolce (co sem se dozvěděl tak hodně lidí jí vůbec nezná. Tak sem natočil video určitě se koukněte a doufám že se bude líbit http://www.youtube.com/watch?v=ZU-mg53PkMY *3* .
    • Na dohrání The Elder Scrolls V: Skyrim budete potřebovat cca 300 hodin času.

Už dlouho mi nebylo tak trapně.
    • E3 2011 - Dlouhý hraný trailer pro Assasins Creed: Revelations.

Strašné, hlavně tím že akorát kopíruješ AVGN a taky tvým umělým přednesem.
  • Urug

Battlefield 3 prý vypadají na konzolích stejně dobře, jako na PC. DICE se nám to brzy chystá...

Úplně stejné jak kdyby řekli, že Battlefield 3 bude na PC vypadat stejně hnusně jak na konzolích.
  • Předprodukce PS4 hry Beyond: Two Souls začala již v polovině roku 2012.

Beyond je ps3 titul btw...
  • EA (po vzoru STEAMu) připravuje do Origin přidat cloud systém pro ukládání pozic ve hrách. Zatím...

100 MB? To je pěkně prosím směšná velikost. S trochou štěstí se to dá zaplácat 2-3 hrami, nebo jedním Deus Exem (1. díl) :D
  • Blizzard si zaregistrovalo ochrannou známku Mists of Pandaria, což by také mohl být název nového...

zas dalsi? :D ... tahle hra jde taky cim dal tim vic do haje :)
    • To je nejakej joke probuh, Pandaria a Pandaren je proste jenom vymysl vyvojaru, aby si udelali srandu z hracu. Pochybuju, ze v dalsim expanzi budou pandy v asijskejch krojich. Vygoogli si to.
      • Konference firem Activision/Blizzarrd bohužel nezodpověděla otázku, kdy přesně bude spuštěna...

Proc by ne? Dyt Pandaria normalne existuje ve svete warcraftu.
    • Blizzard si zaregistrovalo ochrannou známku Mists of Pandaria, což by také mohl být název nového...

nemyslim ze by to mala byt dalsia WoW zalezitost - skor to co sa povrava uz dlho, dalsie MMO alebo komplet nova znacka od Blizz...
  • nail'd

poradite někdo nejde mi vytvořit hracsky profil
    • Deep Silver vydavatel? tak to bude asi ten samej problém co jsem měl u SR4 a 3 prostě jim nešlo udělat profil, ale tam se dalo hrát bez toho
  • MidnighT91

grafika

Draci, chci bráchovy koupit grafiku na ktaré v pohodě rozjede Assassins Creeda III kterého dostane na vánoce (Grafika co tam měl doposud, nečekaně odešla do křemíkového nebe)... Jelikož jsou vánoce tak to s financema není nijak valný, nicméně jsem vybral tuhle http://pctips.cz/zbozi/produkt-191/sapphire-tech-sapphire-radeon-hd-6670-pci-e-1gb-ddr5-dvi-hdmi.html Osobně si myslím, že na tu střední vrstvu karet je dost našlapaná vzhledem k ceně ale zajímal by mě váš názor, máte s ní někdo zkušenosti???
    • http://i.imgur.com/98Vej.png

Co je mi známo, tak 6670 je mnohem horší, než moje milovaná 5870. Ale na jakékoliv doporučování tu chybí zásadní údaj - cenové rozpětí. Aspoň mu tam dej 7750 nebo GT 640, ne? :D
    • Grafika

Teď hraju AC 3 s nividii 560, tuším saphire... 1920x1080, vše max i AA bez lagů, asi 30 fps... za 4500 Kč.
    • .) Tak jo , tuhle jsem si před půl rokem koupil jako lowprofilovku do kancelářského PC .
      No dostačovala , ale to PC bylo celkově už ve výběhu , takže jsem nakonec raděj vyhodil peníze za novou sestavu s C3i a nějaký ten pátek zase vydržím....

Jo někdy je holt už čas na to odstřelit celou sestavu a upgradovat kompletně .
      • MidnighT91
        Tak bráchovi je 10, jemu to na nějaký to pobíhání po lese a střílení z luku bohatě stačí... navíc je to jen dočasné řešení než budou prachy na novou sestavu s ddr3 a am3 socketem, prostě jen chci opravit počítač nějakou levnou low end grafikou aby měl na čem hrát až rozbalí Assassins Creeda (jeho nejoblíbenější hra*4* )
        jinak do teď tam měl HD 2600xt pro a stačila mu bohatě, hrál na ní i Crysis 2...
        • :) No vidíš , jí ji ze stavy odebral a vrátil jsem původní ATI 1300 Pro , s tím že to 9 letému synovci MUSÍ stačit :D . Ale když jsem slyšel ty jeho komentáře u FPS v Minecraftu .... no uvidíme co si zaslouží :D
    • To jsou vyhozené peníze. Radši přidej pár stovek a vem 7750ku, 550Ti, 650 nebo nějakou 460ku z bazaru/aukra. Všechny jmenované jsou o desítky % výkonnější než tebou vybraná a skoro všechno půjde na střední až vysoké detaily (akorát sem tam bez Ambient Occlusion, vyhlazování, teselace a DX11 fičur). Pokud ovšem k tomu je odpovídající procesor.
    • rancor1223
      Na střední detaily (bez AA) v 1280x1024 bude rád za 35FPS. O vyšších nastaveních nemluvě. Tohle také není žádná střední vrstva, ta začíná na takových 4000Kč.
      Na jakym rozlišení (a detailech) by to mělo jet?
      • MidnighT91
        1366x768 a na detailech ani nesejde AA je zbytečnost která žere spoustu výkonu ale viditelná změna je minimální...
        • 4:3 17" 1280x1024 forever ;) ...... širokoúhlé nudle začínají mít smysl až od 24" kdy se na výšku začínají staré 17" rovnat ....

V době Voodoo 3 - kdo chce kouř , v době 6800 - Kdo chce stíny , v době 8800 kdo chce AA :DDDD .... Ta doba jednou přijde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit